Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 29.10.2007.

16:20

Šarapova i Hantukova u Madridu

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Teniserke Marija Šarapova i Danijela Hantukova kvalifikovale su se za završni turnir koji se igra u Madridu od 6. do 11. novembra i sada su poznate sve učesnice. Ranije su učešće obezbedile Žistin Enan, Jelena Janković, Svetlana Kuznjecova, Ana Ivanović, Serena Vilijams i Ana Čakvetadze. Za Šarapovu to će biti četvrta uzastopna godina da se takmiči na Soni Erikson završnom turniru, a bila je šampion 2004. i polufinalista poslednje dve godine.

''Ovo je bila frustrirajuća godina za mene, ali ja sam veliki takmičar i odlučna sam da se takmičim na Soni Erikson turniru'', rekla je Ruskinja.

Hantukova je obezbedila plasman zahvaljujući tituli u Lincu, a najveći konkurent bila joj je Francuskinja Marion Bartoli.

''Ovo je definitivno ostavrenje sna za mene i znam da sam uradila sve da bih se kvalifikovala na ovaj turnir u Madridu. Uživaću mnogo u svakom meču'', izjavila je Slovakinja.

Nagradni fond Soni Erikson turnira u Madridu je 3.000.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve