Nova vest
Tenis

Petak, 05.10.2007.

17:18

Jelena u polufinalu Štutgarta

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Treća teniserka sveta Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Štutgartu pošto je Nadja Petrova predala meč zbog povrede pri rezultatu 1:0 (7:6) u setovima za Ruskinju i 5:1 za JJ u drugom setu. Meč je trajao 1 sat i 20 minuta. Srpska igračica igraće u polufinalu sa Žastin Enan koja je pobedila Elenu Dementijevu sa 2:0 po setovima 6:4, 6:4.

"Nisam zadovoljna načinom na koji sam dobila ovaj meč, jer povreda protivnice nikada nije veliki povod za slavlje. Ipak, moram biti zadovoljna načinom na koji sam odigrala drugi set i naravno plasmanom u polufinale", rekla je Janković.

Petrova je prošlogodišnja pobednica turnira u Štutgartu. U finalu je bila bolja od Francuskinje Tatjane Golovin sa 2:0 po setovima 6:3, 7:6.

Žistin Enan i Jelena Janković igrale su 7 puta jedna protiv druge i Belgijanka je svih sedam puta bila bolja. Poslednji put sastale su se u Torontu i rezultat je bio 2:0.

Turnir se igra za nagradni fond od 650.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve