Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 12.11.2012.

11:09

Đoković delio čokoladice, impresionirao Federera

Novak Đoković poznat je kao jedan od najvećih "zabavljača" u svetu tenisa, ima odlično komunikaciju sa kolegama, publikom, ali i sa medijima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Uvek šoumen, Đoković je posle pobede nad Del Potrom počastio prisutne novinare, neočekivano ih častivši čokoladicama zbog njihove "dobre saradnje tokom cele godine".

"Imam po čokoladicu za svakoga. Ako bi bili ljubazni da prihvatite poklon od mene", rekao je Đoković na kraju konferencije, a potom izašao sa bine i dao čokoladicu svima koji su želeli.

Đokovićevu akcija sa čokoladicama i dobra komunikacija sa novinarima pohvalio je i njegov rival u finalu Londona Rodžer Federer.

"Moram da kažem da sam impresioniran”, kratko je prokomentarisao Švajcarac.



Teniseri su obavezni da posle svakog meča održe pres konferenciju. Većina igrača, uključujući i Đokovića, uglavnom odgovore na pitanja na engleskom za internacionalne medije prvo, a potom su dostupni i novinarima iz svoje zemlje.

U teniskom svetu Đoković je poznat kao dobar komičar, a na Mastersu u Parizu proteklog vikenda na teren je izašao noseći masku Dart Vejdera, kako bi obeležio popularni praznik na zapadu, Noć veštica.

Na konferenciju posle meča sa Del Potrom kasnio je pola sata, za šta je imao zanimljiv odogovor.

“Samo sam uzeo malo više vremena kako bi odradio program oporavka jer igram ponovo sutra. Moram da budem svež i spreman za pres konferenciju, vi ste obično veoma zahtevni”, našalio se Đoković sa novinarima.

U finalu završnog tunira sezone u Londonu Đoković i Federer igraće od 21.00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

15 h

U fokusu

Vidi sve