Nova vest
Tenis

Utorak, 02.09.2014.

17:22

Vika: Aleksandra igrala neverovatno

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka bila je veoma iznenađenja sjajnom partijom Aleksandre Krunić u četvrtom kolu US opena.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Azarenka je nakon velike borbe i preokreta savladala Krunićevu sa 4:6, 6:4, 6:4, posle više od 2 sata i 20 minuta igre.

Beloruskinja, koja će u četvrtfinalu poslednjeg Gren slema sezone igrati protiv Jekatarine Makarove, navela je da je Aleksandra odigrala fenomenalan meč.

„Nisam je gledala ranije, očigledno da nisam imala dovoljno podatak ni ideju o njoj. Mislim da je igrala neverovatno dobro. Nisam sigurna da bi mi pomoglo i da sam gledala njene mečeve ranije, to mislim jer nisam znala da igra konstantno na visokom nivou tokom celog meča. Borila se i nije se plašila važnih momenata. Bila sam malo iznenađenja što onako snažno udara forhend, iako nije previše visoka, to je bilo baš iznenađujuće. Ona je mlada igračica i mislim da ima dobru budućnost ako nastavi ovako“, rekla je Azarenka.

Ona je dodala da je protiv Krunićeve bilo veoma teško igrati zbog neverovatne defanzive devojke iz Srbije.

„Ona očigledno vraća mnogo loptica i tera vas na udarac više, ali nisam bila previše frustrirana. Samo sam želela da nateram sebe da radim pravu stvar na terenu. Jedino zbog čega sam bila iznervirana jeste što sam konstantno svoju zadnjicu izbacivala nazad i nisam mogla da pratim lopticu. To je bio frustrirajući deo koji sam nastavila da radim do samog kraja. Ali mislim da je ono što ona radi sa svojom igrom to da vas natera da date sve od sebe da biste stvorili šansu i iskoristili je. Mislim da sam to uspela da uradim u drugom i trećem setu, kada sam je brejknula i povela“, dodala je Azarenka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d