Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 01.09.2014.

08:43

Janković: Sve bilo u mojim rukama

Jelena Janković razočarana je što je ispustila šansu da se plasira u četvrtfinle US opena.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Srpska teniserka je doživela neočekivan poraz od 17-godišnje Belinde Benčić iz Švajcarske sa 7:6, 6:3, iako je imala set loptu za 1-0.

"Ja sam kriva, imala sam sve u mojim rukama. Dozvolila sam da mi isklizne. To je ono što deli bolje tenisere od ostalih. Moraš da igrač dobro važne poene, a ja to nisam radila", rekla je Jankovićeva.

Jankovićeva je u završnici prvog seta ispustila veliku šansu da ga osvoji brejkom, a potom je očajno servirala u drugoj prilici za vođstvo.

"Moram da podignem nivo svoje igre. Moram da igram mnogo bolje u tim važnim momentima. Servirala sam za prvi set, nema opravdanja za to. Imala sam svoje šanse, tri set lopte, šta sam još mogla da tražim? Ona je iskoristila svoju šansu i tada je sve otišlo nizbrdo", zaključila je Jankovićeva.

Benčićeva je najmlađa učesnica četvrtfinala US opena od 1997. kada je to sa 17 godina ostvarila njena zemljakinja Martina Hingis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve