Nova vest
Tenis

Subota, 30.08.2014.

18:55

Krunić: Ne mogu da pričam od sreće

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je posle pobede nad Kvitovom da ne može da poveruje kakav je uspeh napravila.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Krunićeva je ostvarila plasman karijere, trijumfom nad Petrom Kvitovom rezultatom 6:4, 6:4.

Ona se tako prvi put u karijeri plasirala u četvrto kolo nekog Gren slema, a sledeća protivnica joj je bolja iz meča Viktorija Azarenka – Jelena Vesnina.

„Nisam sposobna da pričam mnogo, ali prvo želim da se zahvalim svima na velikoj podršci. Nisam očekivala da ovoliko navijate za mene. Hvala mom timu što me prate i što su stalno uz mene, oni su mi pomogli da kontrolišem emocije“, rekla je Krunićeva neposredno posle meča.

Ona je navela da nije očekivala trijumf protiv četvrte teniserke sveta, već da je na teren izašla sa namerom da se bori za svaki poen.

„Bila mi je čast što sam bila na terenu sa Petrom, ona je velika šampionka i gledala sam oba njena vimbldonska finala. Pokušala sam da dam sve od sebe i ostanem što duže na terenu. Naravno da nisam očekivala da pobedim, želela sam da ostanem što duže na terenu, ali sam na kraju uspela da dođem do trijumfa“, dodala je Aleksandra.

Ona je oba seta dobila sa po 6:4, a na kraju je priznala da je jedva odigrala poslednji gem.

„Pokušavala sam da izbacim misli daleko i da ne razmišljam o sledećem poenu. Bila sam suviše nervozna kada sam imala tri meč lopte, a kada nisam ubacila prvi servis, odmah sam pomislila na duplu grešku. Želela sam samo da ubacim loptu u teren i to je jedino što sam radila“, zaključila je fenomenalna srpska teniserka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

13 h

U fokusu

Vidi sve