Nova vest
Tenis

Petak, 29.08.2014.

17:32

Mari: Ne znam otkud grčevi

Posle pobede nad Matijasom Bahingerom, škotski teniset Endi Mari izjavio je da ne zna šta je uzrokovalo grčeve u njegovom meču prvog kola sa Robinom Haseom.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Nikada se ne zna, vrlo je teško tačno ustanoviti šta se dogodilo. Moguće je da sam propustio nešto od hrane ili pića koji su predviđeni planom, to je mogućnost. A možda sam i jeo previše pre meča. Stvarno ne znam. I nekoliko drugih igrača imalo je slične probleme, možda je samo do teških uslova, ali s druge strane, igrao sam i po težim uslovima i sve je bilo u redu“, kaže osvajač US opena iz 2012. godine.

Sledeći Marijev protivnik je Rus Andrej Kuznjecov, koji je u pet setova izbacio 31. nosioca Fernanda Verdaska.

“On je dobio Ferera na Vimbldonu, sada i Verdaska. Nikada nisam igrao sa njime, ne poznajem dobro njegovu igru, ali pomalo sam ga gledao i znam da udara ravno i da igra agresivno. Teren je brz, što mu odgovara. Pogledaću neke snimke kako bih ga bolje upoznao“, kazao je Mari.

Takođe, Mari je rekao da, ukoliko bi Škotska izglasala nezavisnost, da bi onda nastupao za tu zemlju, a ne za Veliku Britaniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve