Nova vest
Tenis

Četvrtak, 28.08.2014.

09:56

US Open: Srbi okupiraju Njujork

Četvrtog dana US Opena na terenu će se naći troje srpskih predstavnika u singlu – Ana Ivanović, Aleksandra Krunić i Novak Đoković.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ivanovićeva duelom sa Karolinom Pliškovom iz Češke od 17 časova otvara program na Luis Armstrong stadionu.

Na istom terenu treći meč igraju Krunićeva i domaća teniserka Medison Kiz, i taj duel će početi najranije oko 21 čas, posle susreta Amerikanca Džona Iznera i Jan-Lenarda Štrufa iz Nemačke.

Na Artur Eš stadionu, Novak Đoković sa Pol-Anrijem Matjeom iz Francuske igra treći meč, koji bi trebalo da počne oko 20.30.

Na tom terenu od 17 časova se sastaju Beloruskinja Viktorija Azarenka i Kristina Mekhejl iz Sjedinjenih Država, pre duela najbolje teniserke Serene Vilijams sa sunarodnicom Vanjom King. U večernjem terminu, od 1 čas posle ponoći igraju Britanac Endi Mari i Matijas Bahinger iz Nemačke, a potom sledi duel Južini Bušar iz Kanade i Rumunke Sorane Kirstee.

Mečeve u dublu i miksu u četvrtak će igrati Nenad Zimonjić, Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Dušan Lajović.

Zimonjić u paru sa Nemicom Julijom Gerges igra meč prvog kola miksa sa domaćim teniserima Kristinom Mekhejl i Stefanom Kozlovim. Taj susret je treći po redu na Terenu 4.

Jankovićeva i Čehinja Klara Kukalova startuju u dublu protiv Japanki Šuko Aojame i Kurumi Nare, i otvaraju program na Terenu 8 od 17 časova.

Na istom terenu treći meč igraju Lajović i Portugalac Žoao Souza sa Amerikancima Markosom Džironom i Kevinom Kingom.

Bojana Jovanovski igra u paru sa Portorikankom Monikom Puig sa Slovakinjom Janetom Hušarovom i Paulom Kanijom iz Poljske drugi meč na Terenu 10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve