Nova vest
Tenis

Četvrtak, 28.08.2014.

02:27

"Head" u crvenoj borbi protiv AIDS

Kompanija sportske opreme “Head” pokrenula je globalnu kampanju borbe protiv virusa AIDS.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

“Head” je za ovogodišnji US open dizajnirao posebne crvene torbe, od čije prodaje novac ide u fondaciju kompanije za borbu protiv virusa koji izaziva sidu.

Akciji su se priključili najpoznatiji manekeni među kojima su Novak Đoković, Endi Mari, Marija Šarapova, Tomaš Berdih, Sloun Stivens, Rišar Gaske i Marin Čilić.

“Tenis je individualan sport, ali kada se radi o pomoći onima kojima je to potrebno, teniseri takođe imaju timskog duha. Zato smo ponosni što smo deo kompanije ‘Head’ i njene globalne borbe protiv AIDS. Podržite dobre ciljeve, sa crvenom ‘Head’ torbom”, poruka je tenisera.

Na zvaničnom sajtu američke kompanije mogu se naručiti specijalne crvene teniske torbe, a prodajom svake omogućava se skupljanje dvonedeljne zalihe lekova koju koriste oboleli od ove smrtonosne bolesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

7 h

U fokusu

Vidi sve