Nova vest
Tenis

Četvrtak, 28.08.2014.

01:07

Radvanjska: Nastaviću da pokušavam

Poljska teniserka Agnješka Radvanjska rekla je da joj nije jasno zašto ne uspeva da napravi bolji rezultat na US openu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Kineska teniserka Šuai Peng priredila je prvo veliko iznenađenje na US openu, pošto je savladala Radvanjsku sa 6:3, 6:4.

“Ona je veoma solidna igračica, konstantna sa obe strane i igra veoma dobro u odbrani. Mislim da je svaki gem bio izjednačen sa mnogo razmena. Čak ni servis nije bio veliko oružje u ovom meču, tako da je svaki gem mogao da ode na drugu stranu. Ali, mislim da je igrala malo bolje u važnim momentima”, rekla je Radvanjska.

Kada se pogleda istorija, poraz Poljakinje i nije senzacija, pošto jedino u Njujorku od svih Gren slem turnira nikada nije prošla dalje od četvrte runde, a tu je i poslednji put od svih GS turnira ispala u drugom kolu, 2012. godine.

“Jednostavno postoji nešto ovde što mi ne dozvoljava da prođem uvodne runde. Pokušala sam nekoliko puta poslednjih godina, nadam se da ću jednoga dana uspeti”, dodala je Agnješka.

Kineskoj igračici trebalo je vremena da shvati kakav uspeh je napravila.

“Rekla sam sebi da ne razmišljam o meču, već samo da se borim. Ovo je neverovatno vreme za mene”, izjavila je Peng.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve