Nova vest
Tenis

Utorak, 01.07.2014.

22:24

Nadal: Problem je u travi

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal rekao je da je podloga jedan od glavnih razloga njegove eliminacije sa Vimbldona već u četvrtom kolu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Španac je u osmini finala poražen od 144. igrača sveta Nika Kirjiosa, koji je slavio sa 7:6 (7:5), 5:7, 7:6 (7:5), 6:3, a njegov naredni rival biće Kanađanin Miloš Raonić.

Problem je ova podloga, ova trava. Kada imate protivnika koji odluči da servira i udara svaku lopticu veoma jako, u velikoj nevolji ste. Mislim da nisam igrao zaista loše, ali u tome je stvar na ovoj podlozi. Mislim da sam u drugim i trećem setu bio bolji od njega, ali nisam uspevao da iskoristim svoje prilike. Što se tiče ostatka meča, odigrao je bolje od mene. Generalno, kada pričamo o tome šta je potrebno da bi se pobedilo na ovoj podlozi, on je igrao bolje od mene“, istakao je Nadal.

Mladi Australijanac je na tom meču izveo možda i najbolji poen godine, a posle je rekao da je verovao da može da trijumfuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve