Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 30.06.2014.

22:52

Dan 8: Nadal, Rodžer i Maša na B92

Osmog dana Vimbldona na terenima Vimbldona neće biti srpskih predstavnika u singlu, a na televiziji B92 ćete pratiti najzanimljivije mečeve iz Londona.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Program na našoj televiziji počinje specijalnom emisijom u 13.30, a potom sledi uključenje na Centralni teren i Teren broj 1.

Na Centralnom terenu program u 14 časova otvaraju Ruskinja Marija Šarapova i Anđelika Kerber iz Nemačke. Posle njih sastaju se prvi reket sveta Rafael Nadal i Nik Kirjios iz Australije, pre češkog duela između Petre Kvitove i Barbore Zahlavove Stricove.

Prvi meč na Terenu 1 igraju Švajcarac Rodžer Federer i Tomi Robredo iz Španije, a potom sledi duel Lucije Safarove iz Češke i Ruskinje Jekaterine Makarove.

Zanimljivi dueli na programu su i na Terenu 2, na kojem program počinje u 12.30. Otvaraju ga Rumunka Simona Halep i Zarina Dijas iz Kazahstana, pre nego što na teren izađu Švajcarac Stanislas Vavrinka i Felisijano Lopes iz Španije.

Na Terenu 3 u 12.30 igraju Nemica Zabine Lisicki i Jaroslava Švedova, a potom se sastaju Kanađanin Miloš Raonić i Kei Nišikori iz Japana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve