Nova vest
Tenis

Sreda, 25.06.2014.

22:50

Bojana: Bog me je pogledao

Srpska teniserka Bojana Jovanovski rekla je za B92 da je prezadovoljna pobedom nad Viktorijom Azarenkom u drugom kolu Vimbldona.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Jovanovski je do pobede nad Azarenkom došla sa 6:3, 3:6, 7:5, i sada je čeka duel sa Čehinjom Terezom Šmitkovom.

"Nije mi možda najvažnija, ali je veoma bitna pobeda, jer sam imala izuzetno loše rezultate ove godine i probleme sa povredama. Ovo je veoma pozitivna stvar, koja će mi možda pomoći u nastavku sezone, da igram bolje, da više verujem u sebe, da sve krene nabolje”, rekla je Jovanovski.

Bojana je istakla da je ušla odlično u meč, a da čak i kada je beloruskinja započela preokret nije igrala loše.

I na 4:1 za nju u drugom setu nisam loše igrala, nisam prodavala poene kao što znam. Ona je imala dosta dobrih poena, vratila je svaki ritern, ona se borila do kraja, jedino što je prodala su dva zicera koja su odlučila meč. Bila je nervozna, Bog me je pogledao na kraju, da dobijem bitan meč”, naglasila je srpska teniserka.

Jovanovski je naglasila da i dalje ima problema sa povredom, što je uzrok loših rezultata ove sezone, ali da veruje da može dobro da odigra Vimbldon.

Ne volim da se žalim, da mi povreda bude uzrok loših mečeva. Duže vreme vučem povredu, nisam 100 odsto spremna, čak ni ne treniram 100 odsto. Možda ću morati na operaciju na kraju godinu, nema drugog rešenja. Pokušavala sam da odložim, vučem to već godinu dana, ali se to stalno vraća. Nazadovala sam u igri, menjala sam tehniku jer me boli svaki udarac na forhendu, ali to nije dobro i nemam samopouzdanja. Sada sam dobro, bila sam na terapijama u Beogradu, ojačala sam zglob, spremna sam sada, ali ne mogu da izdržim više mečeva. Pravi se upala i boli me”, rekla je Bojana za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve