Nova vest
Tenis

Četvrtak, 19.06.2014.

15:34

Vilijam Hil: Novak prvi favorit

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prvi je favorit pred početak Vimbldona po “Vilijam Hilu”, jednoj od najpoznatijih svetskih kladionica.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kvota da će drugi reket sveta, koji je postavljen za prvog nosioca u Londonu, osvojiti treći Gren slem sezone iznosi 1,75.

Očekivano, odmah iza Novaka sledi branilac titule Endi Mari sa kvotom 3, a potom Španac Rafael Nadal sa 4,5, a pored njih trojice jedino još Rodžer Federer ima jednocifrenu – 6.

Švajcarac Stanislas Vavrinka je peti favorit sa kvotom 16, a zanimljivo je da se na listi nudi i Janko Tipsarević, koji neće učestvovati na Vimbldonu. Kvota za njegov trijumf na Vimbldonu je 300, a Dušana Lajovića 500.

Kod teniserki nema nikakvih iznenađenja, apsolutna favoritkinja je Serena Vilijams sa kvotom 1,25, ispred Marije Šarapove sa kvotom 5 i Petre Kvitove, kojoj je određena kvota 10.

Od srpskih teniserki, najveće šanse se daju Ani Ivanović, koja ima kvotu 33, Jeleni Janković je odrećena kvota 100, a Bojani Jovanovski 200. Na listi nema Jovane Jakšić, koja je isto izborila mesto u glavnom žrebu na trećem Gren slemu sezone.

Takmičenje na Vimbldonu počinje u ponedeljak, a i ove sezone ćete mečeve moći da pratite u direktnim prenosima na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

5 h

U fokusu

Vidi sve