Nova vest
Tenis

Nedelja, 30.06.2013.

19:28

"Ne bi bio šok da Novak ispadne"

Bari Kauan, bivši teniser i komentator Skaj sporta, kaže da ne bi bio šokiran ukoliko bi Novak Đoković ispao od Tomija Hasa u osmini finala Vimbldona.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Novak ima nekoliko teških prepreka do finala – mogao bi da se sastane sa Berdihom u četvrtfinalu, ali niko ne garantuje da će Đoković u osmini finala savladali Hasa. Nemac je napravio neverovatan povratak i ima igru da pobedi bilo koga na travi. Dobio je Đokovića na betonu u Majamiju ovde godine, iako je tom prilikom Novak bio užasan sa velikim ’u’. Ne bih se kladio protiv toga da će Novak slaviti, ali ako izgubi, to ne bi bio ogroman šok“, kaže Kauan, koji je najpoznatiji po tome što je 2001. godine sa Pitom Samprasom igrao pet setova na Vimbldonu.

Kauan je potom konstatovao da Mari ima mnogo lakši žreb, kao i da je Serena Vilijams apsolutni favorit u ženskoj konkurenciji.

Ono što je sigurno jeste da ćemo imati jednog šokantnog polufinalistu, a pogledajte i zanimljiv kviz u kojem su učestvovali Đoković, Nadal, Federer i Mari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

12 h

U fokusu

Vidi sve