Nova vest
Tenis

Utorak, 04.06.2013.

15:46

Janko se izvinio zbog psovke

Srpski teniser Janko Tipsarević izvinio se jer je opsovao navijače u porazu od Mihaila Južnog u trećem kolu Rolan Garosa.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Kako navodi Njujork Tajms, Tipsarević je navijaču rekao: „Da li si je..no glup? pre nego što sudija Džejk Garner intervenisao.

„Izgubio sam živce, videlo se da te navijače nije bilo briga koji je rezultat, niti ko igra. Samo su želeli da izgledaju lepo i da budu na Rolan Garosu. Nisu poštovali igrače u smislu da budu tihi ili slično“, izjavio je Tipsarević i potom je podrobnije objasnio:

„U jednom trenutku spremao sam se za servis i jedan od tih momaka počeo je da viče, da doziva nekoga na tribinama. Ipak, nema izgovora za moje ponašanje. Mislim da je problem što sam upotrebio reč na ’J’, to nije bilo lepo. Ali sa druge strane, izgubio sam nerve, a to se događa svima“.

Tipsarević je na Garosu pobedio Maua i Verdaska, pre nego što je u trećoj rundi eliminisan od Južnog, koji je živce izgubio u svom narednom meču..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

15 h

U fokusu

Vidi sve