Nova vest
Tenis

Petak, 31.05.2013.

23:10

Ziki i Viktor u dublu u subotu

Mečevi Viktora Troickog i Nenada Zimonjića u dublu, koji su na terenima Rolan Garosa bili predviđeni za petak, odloženi su za subotu zbog i mraka.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U prvom kolu muških dublova Troicki i Italijan Andreas Sepi igraju protiv Francuza Pola-Anrija Matjea i Lukasa Pulea, a Nenad Zimonjić i Francuz Žilijen Beneto protiv španskog para Pablo Anduhar/Tomi Robredo.

Ranije tokom dana, Jelena Janković i Hrvatica Mirjana Lučić Baroni plasirale su se u osminu finala ženskih dublova pošto su u drugom kolu pobedile francuski par Severin Beltram i Lauru Torp sa 7:5, 6:3.

Pobede i singlu izborili su Janko Tipsarević, koji je u drugom kolu savladao Španca Fernanda Verdaska sa 7:6 (7:3), 6:1, 3:6, 5:7, 8:6, Viktor Troicki se probio u osminu finala savladavši Hrvata Marina Čilića sa 7:6 (14:12), 6:4, 7:5, a isti uspeh postigla je i Ana Ivanović, koja je nadigrala Francuskinju Viržini Razano sa 6:3, 6:2.

Neuspešna je bila jedino Bojana Jovanovski, poražena je u trećem kolu od Ruskinje Svetlane Kuznjecove sa 6:4, 7:6 (7:2).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve