Nova vest
Tenis

Petak, 31.05.2013.

21:55

Ivanovićeva: Želim revanš

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da je prezadovoljna zbog plasmana u osminu finala Rolan Garosa i da želi da ode što dalje.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ivanovićeva je u trećem kolu pobedila domaću teniserku Virdžini Razano u dva seta, a sada je očekuje susret sa Poljakinjom Agnješkom Radvanjskom.

Ume da bude jako nezgodna, moram da nađem dobar balans između toga da budem agresivna i da pravim malo grešaka. To će biti ključ, znam šta me očekuje, bilo bi lepo da joj se revanširam za prethodne poraze“, rekla je Ivanovićeva.

Ivanovićeva je takođe prokomentarisala susret sa Razano, u kojem je slavila 6:3, 6:2.

Malo sam nervozno ušla u meč, nisam očekivala da ću tako rano izaći na teren. Dosta jako je udarala, pravila je dosta grešaka, ali loptice koje je dobro udarila su ulazile duboko u teren. Mislim da je taj drugi gem, u kojem sam vratila brejk, bio jako važan, smirila sam se i krenula da igram svoju igru, i zaista sam dobro igrala“, rekla je Ivanovićeva, „Mislim da sam zaista dobro odigrala, očekivala sam da će publika biti glasnija, ali su bili dosta korektni. Očekivala sam veoma težak meč, posebno jer je ona prošle godine izbacila Serenu, ali sam osećala da su u drugom setu moji udarci bili duboki i teški i ona nije mogla da kontroliše tako dobro. Pokušala sam da igram dobro do kraja“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve