Nova vest
Tenis

Petak, 31.05.2013.

20:24

Tipsarević: Šta je sa vremenom?

Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je posle plasmana u treće kolo Rolan Garosa da je prezadovoljan zbog pobede nad Fernandom Verdaskom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Tipsarević je do trijumfa nad Špancem došao posle velike borbe u pet setova, a u odlučujućem je bilo 8:6 za srpskog tenisera.

Imao sam šanse da u četvrtom setu završim meč, ali sam odigrao pasivno. On igra vrlo dobro iz mesta, ako uspeš da ga pomeriš, nateraš da se kreće, nije baš najbolji. Krivo mi je što nisam uspeo da završim meč ranije, ali je pobeda protiv Verdaska na Rolan Garosu veliki uspeh”, rekao je Tipsarević, “Imao sam taj stav na terenu da se borim, da će sve biti u redu, pa makar i izgubio. Igrao sam pasivnije, ali je on zaista odigrao odlično u tom setu”.

Tipsarević je duel sa Verdaskom trebalo da odigra još u četvrtak, ali je zbog lošeg vremena on odložen i smešten na Teren 7, na kojem će u subotu igrati sa Mihailom Južnim.

Nemam ništa protiv malih terena, ti tereni su dosta brži od ostalih, a ja to volim, a zato što je teren skučen poeni su brži i prednost servisa je dosta važna. Sa Južnim igramo slično, sa osnovne linije, dobro serviramo, solidno riterniramo, igramo na istom terenu i to neće imati značaj za ishod meča”, naglasio je Tipsarević.

Srpski teniser je poslednjih dana više puta bio žrtva lošeg vremena, oba meča koje je odigrao do sada su bili odlagani prvo tokom dana, a potom i prebačeni na naredni dan.

Nije bilo idealno, čak i kada je trebalo da igramo, a zbog vremena nisam, dolazio sam u klub ujutro i čekao do uveče, dok nisu otkazali. Ne znam šta se dešava sa vremenom, svake nedelje sem u Madridu je bilo loše, netipično za ovo doba”, rekao je Tipsarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve