Nova vest
Tenis

Utorak, 14.05.2013.

20:54

Viktor: Vraća mi se samopouzdanje

Srpski teniser Viktor Troicki rekao je za B92 posle plasmana u drugo kolo Mastersa u Rimu da mu se posle dobrih igara u poslednje vreme vraća samopouzdanje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Troicki je u utorak pobedio Poljaka Lukaša Rosola posle preokreta sa 3:6, 6:1, 6:4, i sada ga očekuje susret sa Ernestsom Gulbisom iz Letonije.

Krenuo sam veoma slabo, ali sam se vratio već u drugom setu ofanzivnom igrom. Protivnik je bio dosta neugodan, kada ga krene i kada pogađa sve ne može niko da mu parira. Ali, sva sreća, dobro sam se vratio i u trećem dobro servirao. Zadovoljan sam pobedom, osećam se dobro, igram dobro u poslednje vreme, vraća mi se samopouzdanje. Radio sam puno u prethodnom periodu sa novim trenerom i rad se isplatio, nadam se da će biti još bolje u nastavku sezone“, istakao je Troicki.

Troickog meč drugog kola sa Gulbisom očekuje već u sredu, a srpski teniser kaže da vrlo dobro zna šta ga čeka.

I on je jako napredovao, može da odigra sjajno, a može i da ne ubaci loptu tokom celog meča. Ove sezone igra odlično, praktično sve bodove osvojio je ove godine. Biće neugodan meč, znam šta da očekujem, igra veoma brzo, servira dobro. Ovde je napravio najbolji rezultat u karijeri, sigurno da mu odgovaraju ovi tereni, ali ja se osećam dobro i biću spreman za taj meč“, naglasio je Troicki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve