Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 15.04.2013.

10:38

Viktoru tri gema protiv Nieminena

Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće na Mastersu u Monte Karlu već u prvom kolu, porazom od Finca Jarka Nieminena.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Nieminen je do drugog trijumfa u četvrtom međusobnom susretu sa Troickim došao sa 6:1, 6:2, posle jednog sata i tri minuta igre na Terenu prinčeva.

U narednom kolu, Nieminen će igrati sa boljim iz susreta Kanađanina Miloša Raonića i Žilijena Benetoa iz Francuske.

Posle sigurnog servis gema na startu meča, Nieminen je u istom ritmu nastavio i na servisu Troickog i bez većih problema došao je do brejka, a potom poveo i sa 3:1. Tek u četvrtom gemu Troicki je prekinuo niz finskog tenisera, koji se potom nije osvrtao i uz još jedan brejk poveo je sa 1:0 u setovima već posle sedam gemova.

Nieminen je u drugom setu nastavio gde je stao u prvom, odmah je došao do brejka, a potom je niz nastavio do 3:0. Troicki u tim trenucima nije nije imao nikakvo rešenje kako bi mogao da mu uzvrati, a svoj bes je iskalio na reketu. Jedino što je uspeo je da osvoji svoja naredna dva servis gema, a Finac je već u osmom gemu odservirao za meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve