Nova vest
Tenis

Nedelja, 27.01.2013.

14:20

ESPN: Super Srbin!

Novak Đoković osvojio je treću titulu u nizu na Austraijan openu i ušao u istoriju, a među onima koji su mu odmah čestitali je brat Endija Marija, Džejmi.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Čestitam neverovatnom Đokeru, na sjajnom uspehu. Treći Australijan open u nizu, uživaj", piše na tviteru brata Novakovog protivnika u finalu.

Usledila je čestitka i majke britanskog tenisera Džudi Mari, koja je napisala sledeće: "Čestitam Novaku. Neverovatan sportista, savršen džentlmen".

Prvi put od 2004. godine se desilo da su isti igrači odbranili titule iz prethodne sezone. Upravo je osvajačica AO Viktorija Azarenka na svom profilu promokomentarisala Novakov ogroman uspeh: "Impresivan niz čestitam Novaku novu titulu."

Ispred svih izdvaja se naslov ESPN-a, na kojem piše "Super Srbin".

Andrea Petković: "Bravo Noleeeee care!"

Ivo Karlović: "Bravo Đokeru, sjajan uspeh."

Rio Ferdinand: "Nesretni Endi Mari, Nole je mašina."

Janko Tipsarević: "Neverovatan uspeh. Novaku je Australija definitivno domaći teren."

Na zvaničnom tviter profilu AC Milana, za koji navija Novak. izašao je komentar: "Čestitke Novaku na trećem uzastopnom AO od 'crveno - crne' familije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

15 h

U fokusu

Vidi sve