Nova vest
Tenis

Utorak, 13.11.2012.

13:51

Novakov pobednički krug po O2 areni

Najbolji teniser sveta Novak Đoković proslavio je titulu na završnom Masters kupu pobedničkim krugom po O2 areni.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Među prvima koji su Đokoviću čestitali trijumf bili su ukrajinski fudbaler Andrej Ševčenko i Pipa Midlton, sestra Vojvotkinje od Kembridža.

Srpski teniser u ponedeljak je u finalu završnog Masters kupa savladao branioca trofeja Rodžera Federera sa 7:6, 7:5 i tako potvrdio da je bez dileme najbolji teniser sveta.

„Ovo je bilo posebno veče za mene, ovime sam zaključio veoma uspešnu godinu. U narednih pet, šest dana igram dve egzibicije i nakon toga sam slobodan dve i po ili tri nedelje. I verujte mi, jedva čekam taj period. U ovom trenutku zamišljam da se budim u nekoj vili na vodi, da skočim u vodu, sunčam se po ceo dan i ne radim ništa osim plivanja, čitanja knjige, slušanja muzike i masiranja. To će se i dogoditi, nadam se.“



Novak je zatim ušao na konferenciju za novinare koje je razočarao rekavši da ovoga puta nije poneo čokoladice što je izazvalo smeh među predstavnicima 'sedme sile'.



Svoju veličinu Novak Đoković je potvrdio i po samom završetku finala. Iako je do titule došao u dramatičnoj završnici i posle fantastičnog vinera iz bekhenda, ostao je smiren i pri pozrdavljanju je poželeo sreću glavnom sudiji Larsu Grafu koji se povlači.

Bravo majstore!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve