Nova vest
Tenis

Utorak, 13.11.2012.

11:11

Hvalospev Indipendenta o Novaku

Britanski dnevnik "Indipendent" nadahnuto je pisao o trijuimfu najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića na upravo završnom Mastersu u Londonu.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

"Tenis koji su prikazali Federer i Đoković bio je senzacionalan. Snažni udarci ove teniske bitke odjekivali su poput čekića, a lopte su se vraćale iz skoro nemogućih pozicija, u čemu je narocito briljirao Đoković" ocenjuje Independent.

Britanski list ističe da je Đoković "pobedio i zakone fizike".

"Đoković je nalazio snagu da uzvraća iz pozicije iz kojih bi obični smrtnici mogli samo da odigraju defanzivni lob", navodi se u tekstu.

Indipendent ističe da je 25-godišnji Srbin , pošto se podvrgao terapiji tokom meča, zbog posekotine na ruci, "odveo potom tenis u drugu dimnenziju".

"Đoković možda nikada više neće moći da ponovi 2011, kada je osvojio tri gren slem turnira i još sedam drugih titula, ali je njegova upravo završena sezona vredna svakog divljenja", ocenjuje Indipendent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve