Nova vest
Tenis

Utorak, 13.11.2012.

01:16

RF: Dozvolio sam previše brejkova

Rodžer Federer izjavio je posle poraza od Novaka Đokovića u finalu Mastersa u Londonu da je meč bio kvalitetan i neizvestan.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Imali smo duže ’relije’, ali bilo je i perioda u kojima smo imali kratke poene. Igrali smo veoma kvalitetno, dobro je igrati takve poene. Nije trebalo da dozvolim toliko brejkova, ali opet, očigledno se i Novak tu nešto pita. Bilo je ekstremno neizvesno danas“, rekao je Federer na konferenciji za medije posle meča.

„Mislim da je bilo nekoliko prelomnih trenutaka u meču i nije ispravno izdvojiti bilo koji. Malo više preokreta bilo je u prvom setu, meni ostaje samo da žalim što sam dva puta imao vođstvo“, dodao je Švajcarac.

Uprkos porazu u finalu, Federer nema za čime da žali jer je završni turnir osvajao već šest puta. Osim toga, ove sezone Rodžer je osvojio Vimbldon i probio granicu od 300 nedelja na vrhu ATP liste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve