Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 05.11.2012.

18:47

"Đoković – Mari najveće rivalstvo"

Rivalstvo između Novaka Đokovića i Endija Marija, koje traje od njihove 13. godine, može biti najveće u muškom tenisu u narednim godinama, tvrdi Boris Beker.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Rivalstvo između Federera i Nadala je možda i jedno od najvećih u istoriji tenisa, a sledeće bi moglo biti između Đokovića i Marija", izjavio je Beker.

Đoković, koji će sezonu završiti na mestu broj jedan, a uz to je proglašen i za najboljeg igrača godine, igraće u grupi A sa Marijem na završnom Masters turniru u Londonu, koji je počeo u ponedeljak.

Mari je otvorio turnir duelom sa Tomašom Berdihom i slavio sa 2:1 u setovima, dok se Đoković od 20.45 sastajaje sa Žoom Vilfredom Congom. Branilac trofeja Federer, nalazi se u grupi B, pa će na teren izaći u utorak.

"Ne možemo da zaboravimo na Rodžera i Rafu koji su i dalje najuspešniji igrači na turu. Rafa nije imao sreće zbog povrede, ali on uvek pretenduje da osvoji svaki turnir na kojem se pojavi. Rodžer i dalje igra na vrlo visokom nivou“, nedavno je izjavio Novak, na pitanje da li sada počinje dominacija njega i Endija.

Mari je rekao da je rivalstvo između njega i Đokovića još uvek daleko od onog između Federera i Nadala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve