Nova vest
Tenis

Nedelja, 01.07.2012.

13:11

Srbi okupiraju Centralni teren

Posle dana pauze, u ponedeljak se nastavlja takmičenje na Vimbldonu, a svi srpski predstavnici u singlu će igrati na Centralnom terenu, uz prenos na TVB92.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Anu Ivanović u osmini finala očekuje duel sa drugom teniserskom na svetu Beloruskinjom Viktorijom Azarenkom, dok će u muškom singlu biti viđen srpski derbi između Novaka Đokovića i Viktora Troickog.

U ponedeljak će prva na teren izaći Ivanovićeva, koja protiv Azarenke igra drugi meč, odmah posle duela Švajcarca Rodžera Federera i Gzavijea Malisa iz Belgije, koji počinje u 14 časova. To znači da će njen meč početi između 16 i 17 časova, a posle nje na programu je duel Đokovića i Troickog, koji zatvara program na najvećem terenu ’Ol Ingland’ kluba.

Ivanovićeva je do sada četiri puta igrala sa Azarenkom i skor u pobedama je 2-2, ali je Beloruskinja dobila njihov poslednji duel, u Madridu pre skoro dva meseca.

Đoković i Troicki su se do sada sastajali 12 puta, Viktor je dobio samo njihov prvi međusobni duel, u Umagu pre pet godina, dok je prvi reket sveta slavio u narednih 11 mečeva, od kojih je poslednji bio u Majamiju, u martu.

Pored njih troje, u ponedeljak će se na terenu naći i Nenad Zimonjić, u miksu, odnosno Nikola Milojević, u juniorskom singlu. Zimonjića i Slovenku Katarinu Srebotnik očekuje susret sa domaćim parom Kenetom Skupskijem i Melani Saut, a taj meč još uvek nije raspoređen ni na jedan teren. Milojević od 12 časova na Terenu 4 igra protiv Brazilca Gabrijela Fridriha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d