Nova vest
Tenis

Subota, 26.05.2012.

22:25

RG: Ana i Filip oko 15h na B92

Prvog dana drugog Gren slema sezone na terene Rolan Garosa izlaze Ana Ivanović i Filip Krajinović i njihove mečeve možete gledati na televiziji B92.

Izvor:

Autor:

Default images

Trenutno najbolja srpska teniserka Ana Ivanović igra sa Španjolkom Larom Aruabarenom Vesinom i njen meč je treći na programu na terenu "Suzan Lenglen".

Filip Krajinović će posle plasmana u glavni žreb na Rolan Garosu odigrati i četvrti meč, a njegov protvnik na Terenu 7 je domaći igrač Nikolas Devilder koji je takođe posle kvalifikacija stigao do glavnog žreba.

I Krajinovićev meč je treći na programu na Terenu 7 i očekujemo da mečevi Ana i Filipa počnu oko 14 časova, a vi budite uz televiziju B92. Ni Ana Ivanović ni Filip Krajinović se do sada nisu sastajali sa svojim protivnicima u prvom kolu Rolan Garosa.

Lara Aruabarena Vesino je 20-godišnja Španjolka koja će u nedelju odigrati svoj prvi meč na Gren slem turnirima. Vesino je visoko 1.66m, igra desnom rukom i trenutno je 135. na WTA listi, a najbolji plasman je ostvarila 20. februara ove godine kada je bila 105. Pre dve godine Vesino je igrala u finalu juniorskog turnira na Rolan Garosu.

Nikolas Devilder je 32-godišnji Francuz visok 1.72m (65kg) koji igra levom rukom i trenutno je 281. na ATP listi, a najbolji plasman je ostvario 8. septembra 2008. godine kada je bio 60. reket sveta.

Od nosilaca će u nedelju na terene Rolan Garosa izaći Samanta Stosur, Svetlana Kuznjecova i Anđelika Kerber u ženskoj konkurenciji, dok će od favorita u muškom singlu svoje prve mečeve odigrati Žo Vilfred Conga, Huan Martin del Potro i Fernando Verdasko.

Očekuje nas 15 dana vrhunskog tenisa na televiziji B92, a o tome šta možemo da očekujemo od četvorice najboljih tenisera i da li će Novak Đoković osvojiti četvrti Gren slem turnir u nizu čitajte u tekstovima Saše Ozma.

`Filip Šatrije` (prvi meč u 11h):
Elena Baltača – (6)Samanta Stosur
(9) Huan Martin del Potro – Albert Montanjas
Andrej Kuznjecov – (5) Žo-Vilfred Conga
Venus Vilijams – Paula Ormečea

`Suzan Lenglen` (11h):
Mirjana Lučić – (26) Svetlana Kuznjecova
Huan Karlos Ferero – Džonatan Dansijer de Vežji
Lara Aruabarena Vesino – (13) Ana Ivanović (TV B92)
Nikolas Mau – (26) Endi Rodik

Teren 1 (11h):
Fabio Fonjini – Adrijan Manarino
(10) Anđelika Kerber – Šui Ženg
Stiv Darsis – (14) Fernando Vredasko
Matilda Johanson – Anastasija Rodionova

Teren 7 (11h):
Melani Udin – Johana Larson
Flavio Ćipola – (18) Stanislas Vavrinka
Filip Krajinović – Nikolas Devilder (TV B92)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve