Nova vest
Tenis

Petak, 13.01.2012.

01:34

Mekinro: "Novak zbog mene izgubio"

Legendarni teniser Džon Mekinro rekao je u šali da je Novak Đoković zbog njega izgubio od Rodžera Federera u polufinalu Rolan Garosa prošle godine.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Amerikanac bio je na ceremoniji žreba za Otvoreno prvenstvo Australije u Melburnu.

„Izvini zbog polufinala Rolan Garosa. Zagrevao se sa mnom za taj meč i svojim šalama sam mu srenuo pažnju sa duela, manje je bio koncetrisan i zato je poražen“, rekao je u šali Mekinro.

Novak Đoković je rekao da mu je titula na Australijen Openu 2011. donela potrebno samopuzdanje koje je bilo bitno u nastavku sezone. Srpski teniser je uz prošlogodišnju šampionku Kim Klajstersbio zvezda žreba za Ozi Open.

Najbolji igrač sveta igraće u prvom kolu sa Italijanom Paulom Lorencijem.

„Teško je reći kada sam se osećao najmoćnijim pogotovo tokom prvih šest meseci kada nisam gubio. Prvi put sam se osećao moćno na Australijen Openu gde sam izgubio samo jedan set protiv Ivana Dodiga. To mi je dalo više samopouzdanja, počeo sam više da verujem u sebe“, izjavio je prvi reket sveta.

Đoković je prvi zvanični meč odigrati u prvom kolu Otvorenog prvenstva Australije.

„Ovde sam od prošle srede, nikada ranije nisam stigao u Melburn i imao sam vremena da se pripremim. Nisam igrao ni na jednom turniru na početku sezone jer samo odigrao mnogo mečeva u 2011. i mislio sam da ne bi trebalo da se preforsiram. Videćemo da li je to bila dobra odluka“, rekao je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve