Nova vest
Tenis

Petak, 25.11.2011.

19:07

"Nedostaje mi glad za pobedama"

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je posle poraza od Janka Tipsarevića na Mastersu u Londonu da trenutno nije u stanju da pruža maksimum na terenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Nedostaju mi svežina, glad za pobedama i pružanje maksimuma na terenu. Trenutno nisam u mogućnosti da to uradim", rekao je prvi reket sveta.

Đoković je izgubio sa 2:1(3:6, 6:3, 6:3), a da bi se plasirao u polufinale nophodno je da Španac David Ferer pobedi Čeha Tomaša Berdiha.

"Izgubio sam meč, koji sam mislio da ću dobiti. Biću srećan i ukoliko je ovo moje poslednje pojavljivanje na Masters kupu, jer u poređenju sa porazom od Ferera, mislim da sam sada igrao malo bolje", rekao je Đoković.

Srpski teniser je dodao da će nastaviti da se priprema za eventualni duel sa Rodžerom Federerom, ali i da se raduje odlasku na dugo očekivani odmor, ukoliko Berdih savlada Ferera.

"Imam neverovatnu sezonu iza sebe, koju ništa ne može da upropasti. Uvek ću se sećati ove godine kao najoblje u mom životu", zaključio je Novak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve