Nova vest
Tenis

Utorak, 22.11.2011.

17:45

Mari odustao, Janko igra u Londonu

Treći teniser sveta Endi Mari zbog povrede se povukao sa Mastersa u Londonu, a umesto njega će zaigrati srpski teniser Janko Tipsarević.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Škot je na treningu povredio preponu i ta povreda sprečila ga je da igra na maksimumu u prvom kolu turnira u duelu sa Davidom Fererom.

Tipsarević je deveti teniser sveta i zauzeće Marijevo mesto u žrebu, što znači da će u sredu od 15 sati igrati meč druge runde sa Tomašom Berdihom, uz direktni prenos na TV B92.

“Odluka koju sam doneo veoma je teška jer je ovo jedan od najboljih turnira u godini i on je nešto za šta radimo cele godine”.

Mari je priznao da zbog problema sa preponom nije bio u stanju adekvatno da trenira još od prošlog ponedeljka.

“Nije bilo smisla da izlazim na teren u sredu jer sam bio nesrećan tokom meča sa Fererom, uopšte nisam uživao. Nisam mogao da pružim ni približno svoje najbolje izdanje, tako da sam veoma razočaran. Daljim igranjem samo bih naškodio sebi”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

14 h

U fokusu

Vidi sve