Nova vest
Tenis

Sreda, 14.09.2011.

11:55

Predaje – ’crni’ bilans US opena

Tokom slavne istorije US opena oboreno je mnogo rekorda, ali 2011. pamtiće se po jednom ne baš zavidnom – bilo je najviše predatih mečeva u istoriji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sezona je duga i naporna, teniseri i teniserki konstantno apeluju na nadležne da nešto učine povodom toga i omoguće im više vremena za odmor, ali njihove molbe za sada uglavnom ostaju neuslišene.

Razlozi za to su brojni, najvećim delom u vezi su sa sponzorima i novcem, ali ITF, ATP i WTA moraju u najskorije vreme da reaguju ili ćemo biti svedoci rastućeg broja mečeva koji se završavaju predajom. A to nije potrebno nikome – ni teniserima i teniserkama, ni navijačima na stadionima i kraj malih ekrana, a ni rukovodećim ljudima u tri glavne teniske organizacije.

U tekstu "Crni bilans US opena – brine li iko o zdravlju tenisera?“ pročitajte šta su o uzrocima problema rekli Rafael Nadal, Rodžer Federer, Mats Vilander, Bogdan Obradović, Radmilo Armenulić itd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve