Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 12.09.2011.

17:15

Kraj za Bojanu u Taškentu

Srpska teniserka Bojana Jovanovski eliminisana je već na startu turnira u Taškentu, pošto je bolja od nje bila Sorana Kirstea sa 6:3, 6:1 za 72 minuta igre.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jovanovski je bila postavljena za drugu nositeljku, ali kaže da nije bila spremna na turnir. „

Došla sam ovde u nedelju i teško mi je palo što igram prvog dana. Nisam bila pripremljena za ove terene i malo sam ’spavala’ tokom meča“, izjavila je srpska teniserka.

Ipak, Srbija će imati još jednu predstavnicu u Uzbekistanu – 18-godišnja Aleksandra Krunić plasirala se u glavni žreb pobedom nad Ruskinjom Martom Sirotkinom sa 6:4, 4:6, 7:6 (7-2).

Njena rivalka u prvom kolu biće Kamila Farhad iz Azerbejdžana, koja je u januaru napunila 15 godina i nije u prvih 1000 na WTA listi. Taj meč igra se u utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

11 h

U fokusu

Vidi sve