Nova vest
Tenis

Petak, 02.09.2011.

08:55

Nole ambasador "Odemar Pigea"

Novak Đoković postao je ambasador renomiranog svetskog proizvođača satova Odemar Pige (Audemars Piguet).

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Nole je Najbolji teniser sveta se tako pridružio timu ambasadora ovog poznatog švajcarskog brenda koji čine poznati sportisti Mihael Šumaher, Leo Mesi, Lebron Džejms, kriket legenda Tendulkar i golferi Li Vestvud i Rori Meklroj.

"Otkrio sam novu strast za fino časovničarstvo i zaista se divim i tradicionalnim i modernim aspektima načina rada Odemar Pigea".

Za Odemar Pige je bilo logično da overi prijateljstvo i saradnju sa svetskim brojem jedan. Divljenje je obostrano. Pored neospornih teniskih kvaliteta, Odemar Pige naročito ceni velikodušnost i altruizam koju Novak pokazuje učešćem u mnogobrojnim dobrotvornim akcijama.

"Veoma smo počastvovani prijateljstvom koje imamo sa velikim šampionom kakav je Novak, koji kroz svoj sport izražava i naše vrednosti, izvanrednost i smelost. Želimo mu dobrodošlicu i mnogo sreće do kraja sezone u kojoj dominira", rekao je direktor ovog brenda Filip Merk povodom Noletovog pristupanja familiji Odemar Pige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve