Nova vest
Tenis

Sreda, 31.08.2011.

22:48

Vilander: "Novak će dugo biti prvi"

Švedska teniska legenda i komentator Eurosporta Mats Vilander pohvalio je Novaka Đokovića rekavši da će srpski teniser još dugo biti na teniskom prestolu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Ovo je jedan novi Đoković. Ubedljivi je favorit na svakom takmičenju na kom se pojavi i apsolutno sam siguran da će ostati svetski broj jedan u naredne tri ili četiri godine“, izjavio je Vilander, koji je dugo bio vrlo škrt u pohvalama na račun Đokovića.

„Novak je u formi i 100 posto sam uveren da će nastaviti da igra izvanredno. Nije se on odjednom popravio i počeo da igra ovako jer je to proces koji je trajao. Nije toliko važan ni njegov odličan servis. Bitno je to da je promenio način života i pristup tenisu uopšte“, dodao je 47-godišnji Šveđanin, osvajač sedam GS trofeja.

Vilander je fasciniran Đokovićevom nesmanjenom željom za pobedama.

„Kao što je Novak već i rekao, vidi se da se i dalje maksimalno trudi da nastavi da napreduje iz dana u dan. Ne nedostaje mu novih ideja, kao ni sjajnih sportskih rezona. On nije ista osoba koju sam znao pre dve ili tri godine kada je osvojio Australijen open“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

6 h

U fokusu

Vidi sve