Nova vest
Tenis

Sreda, 31.08.2011.

22:24

Zvonarjova uz muku do trećeg kola

Druga teniserka sveta Vera Zvonarjova uz dosta problema došla je do plasmana u treće kolo US Opena.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ruskinja je u drugom kolu slavila protiv Katerine Bondarenko iz Ukrajine sa 7:5, 3:6, 6:3, posle dva sata i sedam minuta igre.

U narednom kolu, Zvonarjovu očekuje duel sa Anabel Medinom Gariges iz Španije, koja je eliminisala Britansku Lauru Robson sa 6:2, 6:3.

Zvonarjova protiv ukrajinske teniserke nije blistala, ali je kada je bilo najvažnije uspela da se vrati u meč i preokrene. Posle osvojenog prvog seta, Ruskinja je u drugom imala prednost od 3:2, ali je Bondarenko uspela da preokrene i produži meč. U odlučujućem setu, Zvonarjova je povela sa 3:0, ali je Ukrajinka uspela da smanji na 4:3, pre nego što je ruska teniserka uz servis gem i brejk došla do trijumfa.

Nisam igrala svoj najbolji tenis, ali sam uspela da prebrodim ovaj meč”, rekla je Zvonarjova, “Dala sam sebi još jednu šansu da izađem na teren i budem bolja. Ako pogledamo unazad, nikad ne igram najbolje na startu turnira, tako da nisam zabrinuta. Osvojila sam nekoliko turnira ove godine iako nisam igrala dobro”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve