Nova vest
Tenis

Utorak, 30.08.2011.

12:40

USO: Veliki intervju sa Đokovićem

Novak Đoković je ove sezone već osvojio dve Grend slem titule i na US open dolazi kao jedan od glavnih kandidata za trofej.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prošle godine srpski teniser izgubio je u finalu od Rafaela Nadala.

Na konferenciji za medije uoči početka takmičenja Novak je govorio o velikim uspesima u proteklom periodu, situaciji sa povredom ramena, potvrdio je da će verovatno igrati u Dejvis kup meču sa Argentinom, rekao je u kom aspektu je najviše napredovao, a govorio je i o vladavini Federera i Nadala, kao i o Endiju Mariju.

Da li je došlo vreme u sezoni, možda posle Australijan opena, kada si znao da je tvoja igra na višem nivou nego prethodnih godina?

„Očigledno je da sam na drugom niovu trenutno, u poslednjih devet meseci. Iza mene su najboljih devet meseci u karijeri i osećam da sam se poboljšao na terenu. Znam tačno šta treba da radim, a i sazreo sam. Ima napretka u mojoj igri i sve kockice se slažu“.

Jesi li imao vremena da treniraš zbog lošeg vremena?

„Da, trenirao sam, čak sam i u nedelju bio na terenu, sat-sat i po, tako da je sve u redu“.

Kako ti je rame, ima li nekih tragova od prošle nedelje?

„Rame mi je u redu. Mimao sam malih nevolja u Sinsinatiju tokom cele nedelje i vukao sam ih do finala. Nesrećno je što sam predajom završio meč sa Marijem, ali misllim da je to bila prava odluka jer mi nije bilo potrebno da rizikujem ozbiljniju povredu. Tako d asam rešio da uzmem mali odmor, otišao sam na rendgenski snimak i sve je uredu. Servirao sam prethodnih dana, igram maksimalnom snagom i spreman sam za turnir“.

Kompletan intervju pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve