Trener: Naterati Azarenku da greši

Bane Jevremović, trener Aleksandre Krunić, kaže da njegova učenica mora da natera Viktoriju Azarenku da što više trči u meču 4. kola US opena.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.09.2014.

23:52

Default images

Meč počinje u 1 čas po srednjoevropskom vremenu, a Krunićeva je u prethodna dva meča dobila Medison Kiz i Petru Kvitovu.

"Azarenka mnogo dobro vraća kad joj lopte dođu siroko, ne voli kad joj se servira u telo. Aleksandra će morati da je pomera dosta, da je hvata na kontra nozi, da veruje u svoj drop šot i da je natera da greši“, rekao je Jevremović u razgovoru sa izveštačem B92 iz Njujorka Nikolom Olićem.

"Ovo je njen prvi meč na centralnom terenu na Gren slem turniru, ima veliku težinu i odgovornost. Ako uspe da zadrži prva dva gema i sačuva svoj servis, publika će onda biti na njenoj strani i odigrace odlićan mec. Ona voli publiku, voli kad je na njenoj strani“, dodao je Jevremović.

Aleksandrin trener kaže da je njoj lakše da igra što je meč teži i dodaje:

U kvalifikacijama je bilo mnogo stresa, pogotovo u prvom meču, jer je znala da mora da pobedi. Isto to je sad za Azarenku problem. I to je naša sansa. Pričali smo da nikada ne sme da se preda. Jedan ili dva poena mogu skroz da okrenu set, važno je samo nastaviti dalje“, zaključio je Jevremovič za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: