Tomić: Problem je u kuku

Australijski teniser Bernard Tomić rekao je da se sa US Opena povukao zbog povrede kuka, a ne gripa.

Izvor: JT

Subota, 30.08.2014.

11:20

Default images

21-godišnji Tomić je takmičenje na poslednjem Gren slemu sezone završio u drugom kolu, pošto je predao meč Špancu Davidu Fereru.

“Bilo mi je teško zbog gripa, ali problem je u kupu. Osećam ga iznutra. Tako da sam shvatio da je najbolje da ne izađem na teren. Moram da vidim šta nije u redu jer osećam nešto u tom predelu i zaista se ne osećam dobro”, rekao je Tomić.

Tomić je imao operaciju kuka posle Australijan Opena, ali je nagovestio da problem koji sada ima nije povezan sa tim.

To je sve što mogu da kažem sada. Moraću da odem kod specijaliste, pa ćemo odlučiti šta ćemo dalje”, naglasio je Tomić.

Australijanac je istakao da je odluku o povlačenju sa US Opena doneo posebno zbog dugih razmena udaraca koje odlikuju Fererove mečeve.

Povreda koju imam nije takva da želim da izađem na teren i da sebi napravim još veće probleme”, istakao je Tomić, koji je dodao i da će posle pregleda odlučiti da li će za deset dana igrati Dejvis kup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: