Šarapova preko Lisicki do 4. kola

Ruska teniserka Marija Šarapova plasirala se u četvrto kolo US opena pobedom nad Nemicom Sabine, rezultatom 6:2, 6:4.

Izvor: ÐN

Subota, 30.08.2014.

06:20

Default images

Šarapova je slavila posle sat i 43 minuta igre, u meču koji je obilovao kvalitetnim poenima i mnoštvom preokreta.

Ruskinja će u četvrtoj rundi igrati protiv 10. nositeljke Karoline Voznijacki, koja je lako izašla na kraj sa Anreom Petković.

Maša je bila potpuno dominantna u prvom setu, napravila je dva brejka i lako povela sa 1-0. Tada se Lisicki probudila, napravila brejk, ali ga nije zadržala.

Ključni trenutak meča desio se pri rezultatu 3:2, kada je Nemica imala zicer na mreži, neshvatljivo je pogrešila i dozvolila rivalki da se vrati u meč.

Sabine je imala više direktnih poena (30:21), ali više neiznuđenih greška (32:24), a neke od njih bile su u važnim trenucima koje su meč odvele na stranu Šarapove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: