Mari jači od vetra i Bačingera

Britanski teniser Endi Mari plasirao se u treće kolo US opena laganom pobedom nad Matijasom Bačingerom sa 6:3, 6:3, 6:4.

Izvor: ÐN

Petak, 29.08.2014.

03:29

Default images

Mari je posle lošeg uvodnog meča odigrao sigurno, ali je ovoga puta osim protivnika morao da izađe na kraj sa vetrom koji je snažno duvao.

U osmom gemu prvog seta napravio je jedan brejk što mu je bilo dovoljno za vođstvo, da bi u drugom dva puta oduzeo servis protivniku. Posle malo mučenja, Mari stiže do brejka u trećem setu i konačne pobede.

Mari je meč završio sa 36 direktnih poena i 17 neiznuđenih grešaka, dok je Nemac u obe kolone upisao po 24.

Ipak, Bačinger neće biti previše nezadovoljan, pošto je ostvario prvu pobedu na Gren slemovima i to protiv Čeha Radeka Štepaneka.

„Volim ovaj teren, još od kada sam bio junior. Ovde je odlična atmosfera, a na Vimbldonu sigurno neću na video bimu videti ljude koje đuskaju“, rekao je Mari posle meča.

On će u trećoj rundi igrati protiv Rusa Andreja Kuznjecova koji mu je „očistio“ put pobedom nad Fernandom Verdaskom iz Španije, rezultatom 3:6, 6:4, 6:4, 5:7, 3:6.

„Video sam malo meča danas, dobro udara lopticu, odlično udara sa osnovne linije. Već je dobio Ferera na Vimbldonu, tako da ima velike pobede iza sebe. Mučio sam se malo u prvom meču, sada sam dobro i sve bi trebalo da bude u redu za sledeći meč“, dodao je Mari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: