Serena lako sa tinejdžerkom

Prva teniserka sveta Serena Vilijams startovala je pobedom na svom pohodu na treću uzastopnu titulu na US Openu.

Izvor:

Sreda, 27.08.2014.

06:05

Default images

Petostruka osvajačica poslednjeg Gren slema u sezoni savladala je tinejdžerku Tejlor Tausend, prepustivši joj samo četiri gema – 6:3, 6:1.

Serena je posao završila za manje od sat vremena protiv zemljakinje, trenutno 109. teniserke sveta, napravivši samo osam neiznuđenih grešaka. Osvajačica juniorskog Ozi Opena ni u jednom trenutku nije uspela da ugrozi Vilijamsovu.

Ukoliko Serena stigne do svoje 18 GS titule postaće prva žena od Kris Everet koja je osvojila tri USO za redom. Everetovoj je to pošlo za rukom u periodu od 1975. do 1978. godine, četiri puta.

"Ona je neverovatan talenat, i ja u njoj vidim veliki potencijal i samo dobre stvari. Samo treba da nastavi da radi. Budućnost našeg tenisa je sjajna", rekla je Vilijamsova, koju u narednom kolu očekuje još jedna zemljakinja, Vanja King.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: