Venus i Berdih se slikali nagi

Petostruka osvajačica Vimbldona Venus Vilijams i Čeh Tomaš Berdih brane čast tenisa u ovogodišnjem izdanju magazina ’Telo’ koji objavljuje ESPN.

Izvor: JT

Utorak, 24.06.2014.

14:47

Default images

Tradicionalno izdanje koje je posvećeno telima, a Vilijamsova je pored o svom telu pričala i o Sjogrenovom sindromu koji ju je pre nekoliko godina odvojio od tenisa.

Kvalitet mog života je tada bio kompromotivan, jednostavno uopšte nisam mogla da igram tenis. Toliko sam bila umorna da me je sve bolelo. Ali, jednostavno, morala sam da prihvatim da više nikada neću biti 100 odsto spremna kao nekada“, rekla je Venus.

Berdih je istakao da vredno radi da bi ostao u formi, kako fizički, tako i psihički. Čeh je tek drugi teniser koji je pozirao nag za taj magazin, posle Džona Iznera koji je to učinio prošle godine.

Magazin „Telo“ u prodaji će se naći 11. jula u Sjedinjenim Državama, a kompletna lista sportista koji se nalaze u njemu biće objavljena u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: