Dan II: Igraju JJ, Bojana i Lajović

Drugog dana Australijan opena na teren od srpskih predstavnika izlaze Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Dušan Lajović.

Izvor: SO

Ponedeljak, 13.01.2014.

06:18

Default images

Jelena svoj meč sa Misaki Doi igra treća po redu na Margaret Kort Areni, posle duela Halep – Piter i Cibulkova – Skjavone.

Bojana Jovanovski i Jana Čepelova igraju poslednje na terenu broj 19, a prethode im okršaji Dimitrov – Klan, Pavljučenkova – Pereira i Lopes – Devarman.

Prvi na teren od naših će Dušan Lajović, koji zajedno sa Francuzom Lukasom Puijem otvara program na terenu broj 20 od jedan ujutru po srednjoevropskom vremenu.

Misaki Doi, suparnica Jelene Janković, visoka je 159 cm, ima 22 godine i trenutno je 89. na svetu. Jedini dosadašnji meč dobila je naša teniserka, 2012. u Birmingemu na travi bilo je 6:3, 6:4.

Jana Čepelova ima 20 godina, trenutno je 69. na svetu, a Bojana je od nje izgubila u jedinom dosadašnjem međusobnom okršaju. Sastale su se prošle godine u FED kupu, a Slovakinja je slavila sa 5:7, 7:5, 11:9.

Lukas Pui trenutno je 193. igrač na ATP listi i ima 19 godina. Najbolji plasman Francuza je 184. mesto, Lajović je trenutno na 117. poziciji, a do sada se nikada nisu sastajali.

Još mnogo zanimljivog sadržaja očekuje nas drugog dana u Melburnu – derbi igraju Rafael Nadal i Bernard Tomić, a na teren će i Federer, Azarenka, Del Potro, Šarapova...

Rod Lejver Arena, od 1h po srednjoevropskom vremenu:
Viktorija Azarenka – Johana Larson
Rodžer Federer – Džejms Dakvort
Lejton Hjuit – Andreas Sepi

od 9h:
Rafael Nadal – Bernard Tomić
Marija Šarapova – Betani Matek-Sends

Hajsens Arena, od 1h:
Karolina Voznijacki – Lurdes Dominges Lino
Žo-Vilfred Conga – Filipo Volandri
Agnješka Radvanjska – Julija Putinceva
Endi Mari – Go Soeda

Margaret Kort Arena, od 1h:
Simona Halep – Katarina Piter
Dominika Cibulkova – Frančeska Skjavone
Jelena Janković – Misaki Doi
Huan Martin del Potro – Rin Vilijams

od 9h:
Gael Monfis – Rajan Herison

Teren broj 19, od 1h:
Grigor Dimitrov – Bredli Klan
Anastasija Pavljučenkova – Telijana Pereira
Felisijano Lopes – Somdev Devarman
Bojana Jovanovski – Jana Čepelova

Teren broj 20, od 1h:
Dušan Lajović – Luk Pui
Tomaž Beluči – Julijan Rajster
Sorana Kirstea – Marina Eraković

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: