Ponedeljak, 01.09.2014.

08:43

Janković: Sve bilo u mojim rukama

Jelena Janković razočarana je što je ispustila šansu da se plasira u četvrtfinle US opena.

Izvor: AK

Jankoviæ: Sve bilo u mojim rukama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Jana

pre 9 godina

Imala sam osecaj da ce se ovako nesto dogoditi.Mec je poceo jako kasno,a inace njoj nocni mecevi ne odgovaraju, Drugo,ni ona a ni njen tim nisu obavili skauting koji je bio neophodan,cak joj je i Barbara Set dala savet da malo pogleda mec izmedju Bencic i Kerber, Sa druge strane Bencic je bila potpuno spremna za mec ,pomogla joj je Martina Hingis savetima oko taktike i juce su trenirale zajedno. Trece prethodnog dana Jelena je igrala iscrpljujuci dubl mec dva ipo sata i osim toga sve singl i dubl meceve na ovom turniru je igrala oko podneva a ovaj sinoc oko ponoci po vlaznom vremenu.I na kraju propustene sanse da zavrsi prvi set i brzo i u svoju korist su je oterale u poraz...A sto se tice izjave da moze da osvoji us open,po meni je ispravna jer je to ono sto je motivise da jos uvek igra tenis.Ne moze da kaze da nece nikad da osvoji gs.mora da ima neku motivaciju inace bi okacila reket o klin

Igor

pre 9 godina

Ja samo ne znam da li su oni koji pišu kako su Jelena i Ana teniserke od kojih je i Bog digao ruke. ili da nemaju glavu pa nikad ništa neće uraditi, ustvari, s ovog sveta i pri čistoj pameti? Da li ste vi svesni da govorite o dvema devojkama koje su među 10 najboljih na svetu, da su obe u jednom trenutku svojih karijera zauzimale mesto broj 1 na planeti, a da je Ana i vlasnica Gren slem titule? Ajmo polako ljudi, kako možete sada da pišete kako se "nadate da će Krunićeva biti bolja" i slično? Devojka u 21. godini stigne do četvrtog kola gren slema i vi to koristite da bacate u blato dve teniske institucije kao što su Ana i Jelena? Svaka čast Aleksandri ali naravno, ona je svetslosnim godinama daleko od karijera kakve imaju Ana i Jelena. Poštujte ove dve devojke jer se NIKADA, zapamtite NIKADA više nedeće dogoditi da Srbija ima 1. teniserku sveta na listi. Brzo ste zaboravili jun 2008. godine kada je u jednom trenutku lista izgledala ovako:
1 Ivanovic Ana
2 Jankovic Jelena
i obrnuto nešto kasnije.
Sve što ću reći je sram vas bilo Srbi, razmaženi ste i nezahvalni. Jelena jeste odigrala bedno juče i ja sam je prvi iskritikovao ali ona je kao i Ana koju mnogo više volim, institucija srpskog tenisa i pokažite malo poštovanja. Kakva poređenja sa Krunićkom i ostalima? Puno sreće toj devojci, ali daleko je, previše daleko ona od onoga što su u tenisu Ana i Jelena da biste nju koristili kako bi omalovažili Anu i Jelenu. Kada Ana i Jelena odu, biće to kraj jedne ere.

sto jes' - jes'

pre 9 godina

@(razliciti sportovi, 1. septembar 2014 16:12)

Tacno! Ne treba ih porediti. Nisu iz iste generacije: jedna je vrsnjakinja Marije Sarapove pobednice pet GS, druga Svetlane Kuznjecove pobednice dva GS.

wladou

pre 9 godina

Teniserka koja ima ovoliko iskustva ne moze nikako da izgubi od devojke koja igra tenis nesto vise od 10god ... Sramota... Jelena sta radis vise amaaaaaaaaaaan !

nikol dz femija

pre 9 godina

ŠTETA PO KO ZNA KOJI PUT, ali to je JJ, u suštini.

DOBRO JE AKO IMA JOŠ VERE DA MOŽE BOLJE.
Čuda se dogadjaju onima koji u čuda veruju, nadajmo se da JJ ima vere koliko je zrno gorušičino...onda će i brda pomerati a ne samo linije čistiti poen udarcima....Imajmo strpljenja i sačekajmo...

JJ JE VEĆ PUNO POSTIGLA za sebe i Srbiju. Nisam mislila da će je tenis interesovati i u tridesetim.

MilojePI

pre 9 godina

Slazem se da je treba kritikovati I biti manje-vise negativan, ali ne mogu da podnesem onu pakosnu negativnost. Kako ljudi mogu biti tako zli?
Pocinje se od omalovazavanja trenutne forme, pa preko stila igre, do svih uspeha koje je imala u karijeri, a onda postanete vidoviti I zamisljate koliko ce poena do kraja godine izgubiti I RADUJETE SE sto ce biti neuspesna(vasa pretpostavka). Stvarno sramota, a sto je jos bitnije, 90% stvari izmisljate ili preuvelicavate.
Naucite da omalovazavanje I prozivanje drugih ne cini vas boljim ili "vecim", nego bas suprotno.

razliciti sportovi

pre 9 godina

@Nisu iste
A sta ces kad smo mi strucnjaci za sve i sve najbolje znamo.
Ovde brojni "strucnjaci" konstantno porede Anu i Jelenu, a ne znaju ni najosnovniju stvar.
Ne znaju da se njih dve ne bave istim sportom.
Jedna se bavi tenisom, a druga badmintonom, ali za njih je to izgleda isto.

stvarno svašta

pre 9 godina

Pa šta ako ispadne iz top10? Šta ako bude i dvadeseta, trideseta? PUNIH DESET godina je u prvih 50, četiri neprekidno bila u prvih 10 i to ti je malo?!?!? Valjda treba da ima i privatni zivot uz posao kojim se bavi. Ako njoj ne smeta, što bi nama smetalo?

realno

pre 9 godina

Dzaba sto je "sve bilo u njenim rukama" , kada u tim rukama nema snage.
Forhendom ne moze da napravi viner ni kada ga udara iz servis polja.
Jedino onaj bekend funkcionise koliko toliko, mada ni on nema nikakvu jacinu, vec samo preciznost.
Ova devojcica je kompletna teniserka. Vec sada ima sve, servis, bekend, forhend, voleje, drop-shotove. Uz to je odlicna i u defanzivi i u napadu i sto je najvaznije bori se do kraja i veruje u sebe.
U svim teniskim segmentima je bolja od Jelene i sasvim zasluzeno je pobedila.
Jelena mislila da ce silnim prebacivanjem preko mreze docekati greske neiskusne devojcice.
Medjutim kada je videla da mala ne gresi, Jelena je pokusavala da napada, a u takvim situacijama se zna. Loptica ide ili u mrezu ili u aut.

U ovom mecu jedino je iskustvo bilo na strani Jelene, sve ostalo je bilo na strani mlade Belinde.

Jelena bi realno trebala da bude prezadovoljna.
Ona je kao teniserka sa toliko skromnim mogucnostima, postigla vise nego sto bi bilo ko mogao i da zamisli.
Da se ne lazemo i na ovom turniru bi pakovala kofere vec u prvom kolu, da Bojana nema problema sa povredom.
Ali sta ces Jeca je oduvek bila velika sreckovicka.

Slovak

pre 9 godina

Naravno da je Benčič, od slovačkog Benčičova, mnoga slovenska prezimena na Zapadu "vlasnici" prilagođavaju pisanju koje tamo postoji, nema tamo slova "č". Mi nemamo razloga da ne pišemo i govorimo Benčič, i sama tako sebe preziva, jer imamo i glas i slovo "č". Pišu tamo Bencic jer je ovo izvedeno (modifikovano) prezime tako najbliže slovačkom jeziku. A pošto je rođena u Alvilu (Alwil), blizu Ciriha, nemačko govorno područje, Švajcarcima nije na um palo da njeno prezime pišu Bentschitsch, to se ne radi.

Nisu iste

pre 9 godina

@Dusko
Duško, nije reč o tome da mi želimo od tebe da čujemo "Ana je najbolja", samo nam još tvoj cinizima "hvali", nego nema potrebe da pišeš u množini i da kažeš kako su i za Anu i za Jelenu finala i turniri prošlost. Za poslednjih četiri i po godine Jelena je osvojila samo jedan turnir i to Bogotu (u finalu dobila Ormačeu, 198. na listi), ali ove godine Ana je osvojila tri turnira, jedan je premijer, i igrala još dva jaka finala - Štutgart i Sinsinati, protiv Šarapove i Serene. Ove godine dobila je Serenu i dva puta Šarapovu. A Sinsinati igrao se "onomad", misim, stvarno, pratiš tenis baš.

sara

pre 9 godina

Opste je poznato da JJ vise ne juri titule,samo je zanima novac zato igra i singl i dubl..skapirala je da je kasno da menja stil igre..

Igor

pre 9 godina

Jelena nažalost često odbija da sagleda stvarnost i usput neverovatno potceni, ako hoćete i ponizi svoje protivnice, što je strašno za teniserku koja ima 30 godina i toliko iskustva sa davanjem izjava. Ne Jelena, nije sve bilo u tvojim rukama, naprotiv. Benčič je bila ta koja je igrala agresivnije, napadala i bila hrabrija u najvažnijim trenucima. Istina je da si imala 2 set lopte u prvom setu, ali čak i tada Benčič je bila ta koja je išla po poen. U drugom setu je bilo jasno da je pucala od samopouzdanja.

Badminton

pre 9 godina

"Sve bilo u mojim rukama." Samo je reket bio "u tvojim rukama", pošto igraš sa dve ruke. Ko nema servis ni forhend mora da računa na kraj karijere posle tridesete. Serena igra i danas snažno zahvaljujući pre svega servisu i forhendu.

Debut de la Fin

pre 9 godina

Ne znam odakle vam to - servirala za 1:0 i da je to uspelo dobila bi meč. Moraju se dobiti dva seta! Prvi set igrao se dugo, duže od sata, ona već tada nje imala snage, a Belinda se kasnije razigrala. Za stvaranje velike fame o osvajanju US Opena, posle pobeda protiv Bojane, Pironkove i Larson neću uopšte da pišem, neka to onima koji su famu o tituli širili i još pišu o "velikoj propuštenoj šansi" i "otvorenom žrebu". Neko je malo cinično na ovo juče pisao - jeste žreb otvoren ali za belindu. Veteranka nema igru, nema ni servis ni forhend. Da li iko naslućuje, koliko vidim ne, da će je Karolina, a šanse ima i Erani, za neki dan izbaciti iz topa? Posle posle Pekinga i neodlaska u Singapur sledi novi pad.

nemanja

pre 9 godina

hahah,zanimljivo svaki komentar je na mestu:-),kruniceva mi deluje kao nasa velika nada u tenisu,zao mi je sto ima ovakav zreb,a od ove 2 je i bog digao ruke,od bojane takodje...

Vlada

pre 9 godina

Ma kakvim važnim momentima.Mala je odrala a ona i dalje u tim godinama nikako da sazri i čestita protivnici jer je igrala bolje.Uvek je ona kriva, te je bolela ruka, noga, te prehlada.Lepo kaži protivnica me je nadigrala i kraj priče, ovako postaje vest za podsmevanja sa svojim izjavama.A ono za osvajanje US opena?Bez komentara.

Luis

pre 9 godina

Gledao sam Karolinu i Šarapovu, bio je to vrhunski tenis, Karolina igra fenomenalno, mnogo jači udarci i sve drugo, a Peng je protiv Šavarove imala devet asova. Nikakve šanse nije bilo i da je prošla Belindu, ali mogla je i protiv nje samo prvi set da dobije, za dva sledeća nije bilo snage. Njena igra je prošlost.

Luka

pre 9 godina

Bilo je zaista ponižavajuće gledati ovaj meč. Poraz kao poraz, na to smo navikli, ali ponašati se kao razmaženo derište, vrištati i psovati - e, to je već bruka. Ali tako je to - vaspitanje se ne uči sa 30 godina.

Felix

pre 9 godina

Stara pesma. Kad se nekoj od nasih teniserki 'otvori', i covek bi pomislio da imaju odlicnu sansu da doguraju daleko, one skoro redovno gube. To je do te mere tako, da bi zapravo bilo cudno da je Jelena pobedila u ovom mecu.

Ibro Dirak Naš

pre 9 godina

Sviđa mi se što je prepoznala razliku između dobrih i ostalih. Da vidimo šta će promeniti u igri da bi promenila grupu u kojoj je.

majstor

pre 9 godina

iskreno se nadam da je krunicka sampion u glavi jer ni ana ni jelena to nisu! ako jelena nije ovo iskoristila ne znam koga misli da pobijedi? serenu?

Šavija Alonso

pre 9 godina

Da se ne lažemo - jedini razlog što je Jelena u osmini finala je katastrofalna igra njenih rivalki. Prva osrednja teniserka je šalje kući, i to više nije nikakvo iznenađenje. A što se tiče "podizanja forme" i "boljeg igranja važnih poena" - prošao voz.

Dusko

pre 9 godina

Jelena i Ana kao i obično mogu da prodju dva,tri kola. One su nekad ulazile u polufinala i finala. To je na žalost prošlost. Razlozi su jednostavni. Manje treniraju, na listi prioriteta tenis im više nije na prvom mestu.

nijereqet

pre 9 godina

Ma daj molim te, jedino što je ona razmažena Ana gora od tebe. Utrkujete se koja će da izjavi gluplju stvar posle vaših smešnih poraza. Defanzivan tenis i toliki broj mečeva u godini si mogla da igraš na visokom nivou kad si bila mlađa, sada je sa takvim stilom ovo tvoja realnost i veliki uspeh.
Znamo svi koji smo gledali meč šta je bilo u tvojim rukama. Bolje se uhvati toga.

Luka

pre 9 godina

Bilo je zaista ponižavajuće gledati ovaj meč. Poraz kao poraz, na to smo navikli, ali ponašati se kao razmaženo derište, vrištati i psovati - e, to je već bruka. Ali tako je to - vaspitanje se ne uči sa 30 godina.

Felix

pre 9 godina

Stara pesma. Kad se nekoj od nasih teniserki 'otvori', i covek bi pomislio da imaju odlicnu sansu da doguraju daleko, one skoro redovno gube. To je do te mere tako, da bi zapravo bilo cudno da je Jelena pobedila u ovom mecu.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Da se ne lažemo - jedini razlog što je Jelena u osmini finala je katastrofalna igra njenih rivalki. Prva osrednja teniserka je šalje kući, i to više nije nikakvo iznenađenje. A što se tiče "podizanja forme" i "boljeg igranja važnih poena" - prošao voz.

majstor

pre 9 godina

iskreno se nadam da je krunicka sampion u glavi jer ni ana ni jelena to nisu! ako jelena nije ovo iskoristila ne znam koga misli da pobijedi? serenu?

Ibro Dirak Naš

pre 9 godina

Sviđa mi se što je prepoznala razliku između dobrih i ostalih. Da vidimo šta će promeniti u igri da bi promenila grupu u kojoj je.

nijereqet

pre 9 godina

Ma daj molim te, jedino što je ona razmažena Ana gora od tebe. Utrkujete se koja će da izjavi gluplju stvar posle vaših smešnih poraza. Defanzivan tenis i toliki broj mečeva u godini si mogla da igraš na visokom nivou kad si bila mlađa, sada je sa takvim stilom ovo tvoja realnost i veliki uspeh.
Znamo svi koji smo gledali meč šta je bilo u tvojim rukama. Bolje se uhvati toga.

Dusko

pre 9 godina

Jelena i Ana kao i obično mogu da prodju dva,tri kola. One su nekad ulazile u polufinala i finala. To je na žalost prošlost. Razlozi su jednostavni. Manje treniraju, na listi prioriteta tenis im više nije na prvom mestu.

Igor

pre 9 godina

Ja samo ne znam da li su oni koji pišu kako su Jelena i Ana teniserke od kojih je i Bog digao ruke. ili da nemaju glavu pa nikad ništa neće uraditi, ustvari, s ovog sveta i pri čistoj pameti? Da li ste vi svesni da govorite o dvema devojkama koje su među 10 najboljih na svetu, da su obe u jednom trenutku svojih karijera zauzimale mesto broj 1 na planeti, a da je Ana i vlasnica Gren slem titule? Ajmo polako ljudi, kako možete sada da pišete kako se "nadate da će Krunićeva biti bolja" i slično? Devojka u 21. godini stigne do četvrtog kola gren slema i vi to koristite da bacate u blato dve teniske institucije kao što su Ana i Jelena? Svaka čast Aleksandri ali naravno, ona je svetslosnim godinama daleko od karijera kakve imaju Ana i Jelena. Poštujte ove dve devojke jer se NIKADA, zapamtite NIKADA više nedeće dogoditi da Srbija ima 1. teniserku sveta na listi. Brzo ste zaboravili jun 2008. godine kada je u jednom trenutku lista izgledala ovako:
1 Ivanovic Ana
2 Jankovic Jelena
i obrnuto nešto kasnije.
Sve što ću reći je sram vas bilo Srbi, razmaženi ste i nezahvalni. Jelena jeste odigrala bedno juče i ja sam je prvi iskritikovao ali ona je kao i Ana koju mnogo više volim, institucija srpskog tenisa i pokažite malo poštovanja. Kakva poređenja sa Krunićkom i ostalima? Puno sreće toj devojci, ali daleko je, previše daleko ona od onoga što su u tenisu Ana i Jelena da biste nju koristili kako bi omalovažili Anu i Jelenu. Kada Ana i Jelena odu, biće to kraj jedne ere.

Igor

pre 9 godina

Jelena nažalost često odbija da sagleda stvarnost i usput neverovatno potceni, ako hoćete i ponizi svoje protivnice, što je strašno za teniserku koja ima 30 godina i toliko iskustva sa davanjem izjava. Ne Jelena, nije sve bilo u tvojim rukama, naprotiv. Benčič je bila ta koja je igrala agresivnije, napadala i bila hrabrija u najvažnijim trenucima. Istina je da si imala 2 set lopte u prvom setu, ali čak i tada Benčič je bila ta koja je išla po poen. U drugom setu je bilo jasno da je pucala od samopouzdanja.

Vlada

pre 9 godina

Ma kakvim važnim momentima.Mala je odrala a ona i dalje u tim godinama nikako da sazri i čestita protivnici jer je igrala bolje.Uvek je ona kriva, te je bolela ruka, noga, te prehlada.Lepo kaži protivnica me je nadigrala i kraj priče, ovako postaje vest za podsmevanja sa svojim izjavama.A ono za osvajanje US opena?Bez komentara.

stvarno svašta

pre 9 godina

Pa šta ako ispadne iz top10? Šta ako bude i dvadeseta, trideseta? PUNIH DESET godina je u prvih 50, četiri neprekidno bila u prvih 10 i to ti je malo?!?!? Valjda treba da ima i privatni zivot uz posao kojim se bavi. Ako njoj ne smeta, što bi nama smetalo?

Nisu iste

pre 9 godina

@Dusko
Duško, nije reč o tome da mi želimo od tebe da čujemo "Ana je najbolja", samo nam još tvoj cinizima "hvali", nego nema potrebe da pišeš u množini i da kažeš kako su i za Anu i za Jelenu finala i turniri prošlost. Za poslednjih četiri i po godine Jelena je osvojila samo jedan turnir i to Bogotu (u finalu dobila Ormačeu, 198. na listi), ali ove godine Ana je osvojila tri turnira, jedan je premijer, i igrala još dva jaka finala - Štutgart i Sinsinati, protiv Šarapove i Serene. Ove godine dobila je Serenu i dva puta Šarapovu. A Sinsinati igrao se "onomad", misim, stvarno, pratiš tenis baš.

Badminton

pre 9 godina

"Sve bilo u mojim rukama." Samo je reket bio "u tvojim rukama", pošto igraš sa dve ruke. Ko nema servis ni forhend mora da računa na kraj karijere posle tridesete. Serena igra i danas snažno zahvaljujući pre svega servisu i forhendu.

sara

pre 9 godina

Opste je poznato da JJ vise ne juri titule,samo je zanima novac zato igra i singl i dubl..skapirala je da je kasno da menja stil igre..

Luis

pre 9 godina

Gledao sam Karolinu i Šarapovu, bio je to vrhunski tenis, Karolina igra fenomenalno, mnogo jači udarci i sve drugo, a Peng je protiv Šavarove imala devet asova. Nikakve šanse nije bilo i da je prošla Belindu, ali mogla je i protiv nje samo prvi set da dobije, za dva sledeća nije bilo snage. Njena igra je prošlost.

realno

pre 9 godina

Dzaba sto je "sve bilo u njenim rukama" , kada u tim rukama nema snage.
Forhendom ne moze da napravi viner ni kada ga udara iz servis polja.
Jedino onaj bekend funkcionise koliko toliko, mada ni on nema nikakvu jacinu, vec samo preciznost.
Ova devojcica je kompletna teniserka. Vec sada ima sve, servis, bekend, forhend, voleje, drop-shotove. Uz to je odlicna i u defanzivi i u napadu i sto je najvaznije bori se do kraja i veruje u sebe.
U svim teniskim segmentima je bolja od Jelene i sasvim zasluzeno je pobedila.
Jelena mislila da ce silnim prebacivanjem preko mreze docekati greske neiskusne devojcice.
Medjutim kada je videla da mala ne gresi, Jelena je pokusavala da napada, a u takvim situacijama se zna. Loptica ide ili u mrezu ili u aut.

U ovom mecu jedino je iskustvo bilo na strani Jelene, sve ostalo je bilo na strani mlade Belinde.

Jelena bi realno trebala da bude prezadovoljna.
Ona je kao teniserka sa toliko skromnim mogucnostima, postigla vise nego sto bi bilo ko mogao i da zamisli.
Da se ne lazemo i na ovom turniru bi pakovala kofere vec u prvom kolu, da Bojana nema problema sa povredom.
Ali sta ces Jeca je oduvek bila velika sreckovicka.

Jana

pre 9 godina

Imala sam osecaj da ce se ovako nesto dogoditi.Mec je poceo jako kasno,a inace njoj nocni mecevi ne odgovaraju, Drugo,ni ona a ni njen tim nisu obavili skauting koji je bio neophodan,cak joj je i Barbara Set dala savet da malo pogleda mec izmedju Bencic i Kerber, Sa druge strane Bencic je bila potpuno spremna za mec ,pomogla joj je Martina Hingis savetima oko taktike i juce su trenirale zajedno. Trece prethodnog dana Jelena je igrala iscrpljujuci dubl mec dva ipo sata i osim toga sve singl i dubl meceve na ovom turniru je igrala oko podneva a ovaj sinoc oko ponoci po vlaznom vremenu.I na kraju propustene sanse da zavrsi prvi set i brzo i u svoju korist su je oterale u poraz...A sto se tice izjave da moze da osvoji us open,po meni je ispravna jer je to ono sto je motivise da jos uvek igra tenis.Ne moze da kaze da nece nikad da osvoji gs.mora da ima neku motivaciju inace bi okacila reket o klin

Slovak

pre 9 godina

Naravno da je Benčič, od slovačkog Benčičova, mnoga slovenska prezimena na Zapadu "vlasnici" prilagođavaju pisanju koje tamo postoji, nema tamo slova "č". Mi nemamo razloga da ne pišemo i govorimo Benčič, i sama tako sebe preziva, jer imamo i glas i slovo "č". Pišu tamo Bencic jer je ovo izvedeno (modifikovano) prezime tako najbliže slovačkom jeziku. A pošto je rođena u Alvilu (Alwil), blizu Ciriha, nemačko govorno područje, Švajcarcima nije na um palo da njeno prezime pišu Bentschitsch, to se ne radi.

MilojePI

pre 9 godina

Slazem se da je treba kritikovati I biti manje-vise negativan, ali ne mogu da podnesem onu pakosnu negativnost. Kako ljudi mogu biti tako zli?
Pocinje se od omalovazavanja trenutne forme, pa preko stila igre, do svih uspeha koje je imala u karijeri, a onda postanete vidoviti I zamisljate koliko ce poena do kraja godine izgubiti I RADUJETE SE sto ce biti neuspesna(vasa pretpostavka). Stvarno sramota, a sto je jos bitnije, 90% stvari izmisljate ili preuvelicavate.
Naucite da omalovazavanje I prozivanje drugih ne cini vas boljim ili "vecim", nego bas suprotno.

Debut de la Fin

pre 9 godina

Ne znam odakle vam to - servirala za 1:0 i da je to uspelo dobila bi meč. Moraju se dobiti dva seta! Prvi set igrao se dugo, duže od sata, ona već tada nje imala snage, a Belinda se kasnije razigrala. Za stvaranje velike fame o osvajanju US Opena, posle pobeda protiv Bojane, Pironkove i Larson neću uopšte da pišem, neka to onima koji su famu o tituli širili i još pišu o "velikoj propuštenoj šansi" i "otvorenom žrebu". Neko je malo cinično na ovo juče pisao - jeste žreb otvoren ali za belindu. Veteranka nema igru, nema ni servis ni forhend. Da li iko naslućuje, koliko vidim ne, da će je Karolina, a šanse ima i Erani, za neki dan izbaciti iz topa? Posle posle Pekinga i neodlaska u Singapur sledi novi pad.

razliciti sportovi

pre 9 godina

@Nisu iste
A sta ces kad smo mi strucnjaci za sve i sve najbolje znamo.
Ovde brojni "strucnjaci" konstantno porede Anu i Jelenu, a ne znaju ni najosnovniju stvar.
Ne znaju da se njih dve ne bave istim sportom.
Jedna se bavi tenisom, a druga badmintonom, ali za njih je to izgleda isto.

wladou

pre 9 godina

Teniserka koja ima ovoliko iskustva ne moze nikako da izgubi od devojke koja igra tenis nesto vise od 10god ... Sramota... Jelena sta radis vise amaaaaaaaaaaan !

nikol dz femija

pre 9 godina

ŠTETA PO KO ZNA KOJI PUT, ali to je JJ, u suštini.

DOBRO JE AKO IMA JOŠ VERE DA MOŽE BOLJE.
Čuda se dogadjaju onima koji u čuda veruju, nadajmo se da JJ ima vere koliko je zrno gorušičino...onda će i brda pomerati a ne samo linije čistiti poen udarcima....Imajmo strpljenja i sačekajmo...

JJ JE VEĆ PUNO POSTIGLA za sebe i Srbiju. Nisam mislila da će je tenis interesovati i u tridesetim.

sto jes' - jes'

pre 9 godina

@(razliciti sportovi, 1. septembar 2014 16:12)

Tacno! Ne treba ih porediti. Nisu iz iste generacije: jedna je vrsnjakinja Marije Sarapove pobednice pet GS, druga Svetlane Kuznjecove pobednice dva GS.

nemanja

pre 9 godina

hahah,zanimljivo svaki komentar je na mestu:-),kruniceva mi deluje kao nasa velika nada u tenisu,zao mi je sto ima ovakav zreb,a od ove 2 je i bog digao ruke,od bojane takodje...

nijereqet

pre 9 godina

Ma daj molim te, jedino što je ona razmažena Ana gora od tebe. Utrkujete se koja će da izjavi gluplju stvar posle vaših smešnih poraza. Defanzivan tenis i toliki broj mečeva u godini si mogla da igraš na visokom nivou kad si bila mlađa, sada je sa takvim stilom ovo tvoja realnost i veliki uspeh.
Znamo svi koji smo gledali meč šta je bilo u tvojim rukama. Bolje se uhvati toga.

Dusko

pre 9 godina

Jelena i Ana kao i obično mogu da prodju dva,tri kola. One su nekad ulazile u polufinala i finala. To je na žalost prošlost. Razlozi su jednostavni. Manje treniraju, na listi prioriteta tenis im više nije na prvom mestu.

razliciti sportovi

pre 9 godina

@Nisu iste
A sta ces kad smo mi strucnjaci za sve i sve najbolje znamo.
Ovde brojni "strucnjaci" konstantno porede Anu i Jelenu, a ne znaju ni najosnovniju stvar.
Ne znaju da se njih dve ne bave istim sportom.
Jedna se bavi tenisom, a druga badmintonom, ali za njih je to izgleda isto.

realno

pre 9 godina

Dzaba sto je "sve bilo u njenim rukama" , kada u tim rukama nema snage.
Forhendom ne moze da napravi viner ni kada ga udara iz servis polja.
Jedino onaj bekend funkcionise koliko toliko, mada ni on nema nikakvu jacinu, vec samo preciznost.
Ova devojcica je kompletna teniserka. Vec sada ima sve, servis, bekend, forhend, voleje, drop-shotove. Uz to je odlicna i u defanzivi i u napadu i sto je najvaznije bori se do kraja i veruje u sebe.
U svim teniskim segmentima je bolja od Jelene i sasvim zasluzeno je pobedila.
Jelena mislila da ce silnim prebacivanjem preko mreze docekati greske neiskusne devojcice.
Medjutim kada je videla da mala ne gresi, Jelena je pokusavala da napada, a u takvim situacijama se zna. Loptica ide ili u mrezu ili u aut.

U ovom mecu jedino je iskustvo bilo na strani Jelene, sve ostalo je bilo na strani mlade Belinde.

Jelena bi realno trebala da bude prezadovoljna.
Ona je kao teniserka sa toliko skromnim mogucnostima, postigla vise nego sto bi bilo ko mogao i da zamisli.
Da se ne lazemo i na ovom turniru bi pakovala kofere vec u prvom kolu, da Bojana nema problema sa povredom.
Ali sta ces Jeca je oduvek bila velika sreckovicka.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Da se ne lažemo - jedini razlog što je Jelena u osmini finala je katastrofalna igra njenih rivalki. Prva osrednja teniserka je šalje kući, i to više nije nikakvo iznenađenje. A što se tiče "podizanja forme" i "boljeg igranja važnih poena" - prošao voz.

nemanja

pre 9 godina

hahah,zanimljivo svaki komentar je na mestu:-),kruniceva mi deluje kao nasa velika nada u tenisu,zao mi je sto ima ovakav zreb,a od ove 2 je i bog digao ruke,od bojane takodje...

majstor

pre 9 godina

iskreno se nadam da je krunicka sampion u glavi jer ni ana ni jelena to nisu! ako jelena nije ovo iskoristila ne znam koga misli da pobijedi? serenu?

stvarno svašta

pre 9 godina

Pa šta ako ispadne iz top10? Šta ako bude i dvadeseta, trideseta? PUNIH DESET godina je u prvih 50, četiri neprekidno bila u prvih 10 i to ti je malo?!?!? Valjda treba da ima i privatni zivot uz posao kojim se bavi. Ako njoj ne smeta, što bi nama smetalo?

nikol dz femija

pre 9 godina

ŠTETA PO KO ZNA KOJI PUT, ali to je JJ, u suštini.

DOBRO JE AKO IMA JOŠ VERE DA MOŽE BOLJE.
Čuda se dogadjaju onima koji u čuda veruju, nadajmo se da JJ ima vere koliko je zrno gorušičino...onda će i brda pomerati a ne samo linije čistiti poen udarcima....Imajmo strpljenja i sačekajmo...

JJ JE VEĆ PUNO POSTIGLA za sebe i Srbiju. Nisam mislila da će je tenis interesovati i u tridesetim.

Luka

pre 9 godina

Bilo je zaista ponižavajuće gledati ovaj meč. Poraz kao poraz, na to smo navikli, ali ponašati se kao razmaženo derište, vrištati i psovati - e, to je već bruka. Ali tako je to - vaspitanje se ne uči sa 30 godina.

sara

pre 9 godina

Opste je poznato da JJ vise ne juri titule,samo je zanima novac zato igra i singl i dubl..skapirala je da je kasno da menja stil igre..

Jana

pre 9 godina

Imala sam osecaj da ce se ovako nesto dogoditi.Mec je poceo jako kasno,a inace njoj nocni mecevi ne odgovaraju, Drugo,ni ona a ni njen tim nisu obavili skauting koji je bio neophodan,cak joj je i Barbara Set dala savet da malo pogleda mec izmedju Bencic i Kerber, Sa druge strane Bencic je bila potpuno spremna za mec ,pomogla joj je Martina Hingis savetima oko taktike i juce su trenirale zajedno. Trece prethodnog dana Jelena je igrala iscrpljujuci dubl mec dva ipo sata i osim toga sve singl i dubl meceve na ovom turniru je igrala oko podneva a ovaj sinoc oko ponoci po vlaznom vremenu.I na kraju propustene sanse da zavrsi prvi set i brzo i u svoju korist su je oterale u poraz...A sto se tice izjave da moze da osvoji us open,po meni je ispravna jer je to ono sto je motivise da jos uvek igra tenis.Ne moze da kaze da nece nikad da osvoji gs.mora da ima neku motivaciju inace bi okacila reket o klin

Luis

pre 9 godina

Gledao sam Karolinu i Šarapovu, bio je to vrhunski tenis, Karolina igra fenomenalno, mnogo jači udarci i sve drugo, a Peng je protiv Šavarove imala devet asova. Nikakve šanse nije bilo i da je prošla Belindu, ali mogla je i protiv nje samo prvi set da dobije, za dva sledeća nije bilo snage. Njena igra je prošlost.

Badminton

pre 9 godina

"Sve bilo u mojim rukama." Samo je reket bio "u tvojim rukama", pošto igraš sa dve ruke. Ko nema servis ni forhend mora da računa na kraj karijere posle tridesete. Serena igra i danas snažno zahvaljujući pre svega servisu i forhendu.

Debut de la Fin

pre 9 godina

Ne znam odakle vam to - servirala za 1:0 i da je to uspelo dobila bi meč. Moraju se dobiti dva seta! Prvi set igrao se dugo, duže od sata, ona već tada nje imala snage, a Belinda se kasnije razigrala. Za stvaranje velike fame o osvajanju US Opena, posle pobeda protiv Bojane, Pironkove i Larson neću uopšte da pišem, neka to onima koji su famu o tituli širili i još pišu o "velikoj propuštenoj šansi" i "otvorenom žrebu". Neko je malo cinično na ovo juče pisao - jeste žreb otvoren ali za belindu. Veteranka nema igru, nema ni servis ni forhend. Da li iko naslućuje, koliko vidim ne, da će je Karolina, a šanse ima i Erani, za neki dan izbaciti iz topa? Posle posle Pekinga i neodlaska u Singapur sledi novi pad.

Nisu iste

pre 9 godina

@Dusko
Duško, nije reč o tome da mi želimo od tebe da čujemo "Ana je najbolja", samo nam još tvoj cinizima "hvali", nego nema potrebe da pišeš u množini i da kažeš kako su i za Anu i za Jelenu finala i turniri prošlost. Za poslednjih četiri i po godine Jelena je osvojila samo jedan turnir i to Bogotu (u finalu dobila Ormačeu, 198. na listi), ali ove godine Ana je osvojila tri turnira, jedan je premijer, i igrala još dva jaka finala - Štutgart i Sinsinati, protiv Šarapove i Serene. Ove godine dobila je Serenu i dva puta Šarapovu. A Sinsinati igrao se "onomad", misim, stvarno, pratiš tenis baš.

Igor

pre 9 godina

Ja samo ne znam da li su oni koji pišu kako su Jelena i Ana teniserke od kojih je i Bog digao ruke. ili da nemaju glavu pa nikad ništa neće uraditi, ustvari, s ovog sveta i pri čistoj pameti? Da li ste vi svesni da govorite o dvema devojkama koje su među 10 najboljih na svetu, da su obe u jednom trenutku svojih karijera zauzimale mesto broj 1 na planeti, a da je Ana i vlasnica Gren slem titule? Ajmo polako ljudi, kako možete sada da pišete kako se "nadate da će Krunićeva biti bolja" i slično? Devojka u 21. godini stigne do četvrtog kola gren slema i vi to koristite da bacate u blato dve teniske institucije kao što su Ana i Jelena? Svaka čast Aleksandri ali naravno, ona je svetslosnim godinama daleko od karijera kakve imaju Ana i Jelena. Poštujte ove dve devojke jer se NIKADA, zapamtite NIKADA više nedeće dogoditi da Srbija ima 1. teniserku sveta na listi. Brzo ste zaboravili jun 2008. godine kada je u jednom trenutku lista izgledala ovako:
1 Ivanovic Ana
2 Jankovic Jelena
i obrnuto nešto kasnije.
Sve što ću reći je sram vas bilo Srbi, razmaženi ste i nezahvalni. Jelena jeste odigrala bedno juče i ja sam je prvi iskritikovao ali ona je kao i Ana koju mnogo više volim, institucija srpskog tenisa i pokažite malo poštovanja. Kakva poređenja sa Krunićkom i ostalima? Puno sreće toj devojci, ali daleko je, previše daleko ona od onoga što su u tenisu Ana i Jelena da biste nju koristili kako bi omalovažili Anu i Jelenu. Kada Ana i Jelena odu, biće to kraj jedne ere.

Ibro Dirak Naš

pre 9 godina

Sviđa mi se što je prepoznala razliku između dobrih i ostalih. Da vidimo šta će promeniti u igri da bi promenila grupu u kojoj je.

Vlada

pre 9 godina

Ma kakvim važnim momentima.Mala je odrala a ona i dalje u tim godinama nikako da sazri i čestita protivnici jer je igrala bolje.Uvek je ona kriva, te je bolela ruka, noga, te prehlada.Lepo kaži protivnica me je nadigrala i kraj priče, ovako postaje vest za podsmevanja sa svojim izjavama.A ono za osvajanje US opena?Bez komentara.

Igor

pre 9 godina

Jelena nažalost često odbija da sagleda stvarnost i usput neverovatno potceni, ako hoćete i ponizi svoje protivnice, što je strašno za teniserku koja ima 30 godina i toliko iskustva sa davanjem izjava. Ne Jelena, nije sve bilo u tvojim rukama, naprotiv. Benčič je bila ta koja je igrala agresivnije, napadala i bila hrabrija u najvažnijim trenucima. Istina je da si imala 2 set lopte u prvom setu, ali čak i tada Benčič je bila ta koja je išla po poen. U drugom setu je bilo jasno da je pucala od samopouzdanja.

MilojePI

pre 9 godina

Slazem se da je treba kritikovati I biti manje-vise negativan, ali ne mogu da podnesem onu pakosnu negativnost. Kako ljudi mogu biti tako zli?
Pocinje se od omalovazavanja trenutne forme, pa preko stila igre, do svih uspeha koje je imala u karijeri, a onda postanete vidoviti I zamisljate koliko ce poena do kraja godine izgubiti I RADUJETE SE sto ce biti neuspesna(vasa pretpostavka). Stvarno sramota, a sto je jos bitnije, 90% stvari izmisljate ili preuvelicavate.
Naucite da omalovazavanje I prozivanje drugih ne cini vas boljim ili "vecim", nego bas suprotno.

Felix

pre 9 godina

Stara pesma. Kad se nekoj od nasih teniserki 'otvori', i covek bi pomislio da imaju odlicnu sansu da doguraju daleko, one skoro redovno gube. To je do te mere tako, da bi zapravo bilo cudno da je Jelena pobedila u ovom mecu.

wladou

pre 9 godina

Teniserka koja ima ovoliko iskustva ne moze nikako da izgubi od devojke koja igra tenis nesto vise od 10god ... Sramota... Jelena sta radis vise amaaaaaaaaaaan !

sto jes' - jes'

pre 9 godina

@(razliciti sportovi, 1. septembar 2014 16:12)

Tacno! Ne treba ih porediti. Nisu iz iste generacije: jedna je vrsnjakinja Marije Sarapove pobednice pet GS, druga Svetlane Kuznjecove pobednice dva GS.

Slovak

pre 9 godina

Naravno da je Benčič, od slovačkog Benčičova, mnoga slovenska prezimena na Zapadu "vlasnici" prilagođavaju pisanju koje tamo postoji, nema tamo slova "č". Mi nemamo razloga da ne pišemo i govorimo Benčič, i sama tako sebe preziva, jer imamo i glas i slovo "č". Pišu tamo Bencic jer je ovo izvedeno (modifikovano) prezime tako najbliže slovačkom jeziku. A pošto je rođena u Alvilu (Alwil), blizu Ciriha, nemačko govorno područje, Švajcarcima nije na um palo da njeno prezime pišu Bentschitsch, to se ne radi.