Subota, 30.08.2014.

17:49

Herojski, Krunićeva dobila Kvitovu!

Srpska teniserka Aleksandra Krunić pobedila je vimbldonsku šampionku Petru Kvitovu sa 6:4, 6:4 u trećem kolu US opena!

Izvor: SO

Herojski, Kruniæeva dobila Kvitovu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

149 Komentari

Sortiraj po:

Dylan Dog

pre 9 godina

Draga @Smilice,
Ljubazno Vam se zahvaljujem na lepim rečima.
Takođe Vam želeći puno zdravlja i sreće,
Srdačno Vas pozdravljam!

Smilica

pre 9 godina

@
Postovani Dylan Dog,
hvala Bogu da ste se pojavili.
Drago mi je da ste opet sa nama jer Vi zaista divno analizirate sve meceve.
Nedostajali ste ovom sajtu sa svojim divnim komentarima.
Zelim Vam mnogo zdravlja, srece i uspeha a nasim teniserima bar 2 titule na USO.

Dylan Dog

pre 9 godina

@(Zuba, 30. avgust 2014 23:01)

Hvala na pitanju, ali previše obaveza za 24h ostavljaju jako malo vremena za TV i gledanje tenisa, a još manje za pisanje komentara. Npr. meč Krunić-Kvitova sam nažalost počeo da gledam tek od 3-3 u drugom setu.
Uostalom, tu su @znanje-imanje i @Predo, čijim se komentarima nema šta prigovoriti, kao i ostali zaljubljenici belog sporta, koji mi neće zameriti što ih ovde nisam poimenice pomenuo, a koje ovom prilikom srdačno pozdravljam!

ssss

pre 9 godina

Gdesu sada oni strucnjaci za tenis od sinoc sto su trazili da preda mec da se nebi obrukala javite se.Bravo sampione sta da ti kazem drugo........

bravo

pre 9 godina

Majstorska igra Krunicke.
Stize sve, vraca sve i na kraju fenomenalno zavrsi poen.
Bravo. Samo napred.

Nije mala stvar dobiti 2:0 pobednicu Vimbldona. Idemo dalje, mec sa Azarenkom ce biti poslastica.

Jugo Kawaszaki

pre 9 godina

Upravo sam procitao vest i sokiran sam!!!!!Sad mi padaju na pamet samo dve stvari:gde da nadjem snimak ovog meca,i da cemo je mozda gledati i sledece nedelje!!!!!

Damir

pre 9 godina

Uvijek bude iznenađenja na GS,ali ove godine na US Openu ih ima baš masa - ova pobjeda,pa Lučićka,Peng...i ko zna šta će se još desiti do kraja. Zasad samo kod žena velika imena odoše.

LondonCalling

pre 9 godina

Znaciii... ne mogu da verujem..!!!
Malopre sam slucajno cuo vest na TV-u.. kada se nisam slogirao. Polomio sam se da stignem da vidim prilog na BBC-u ali sam uleteo u sobu kada se vec zavrsio..
Koja predivna vest, pa to nije normalno, nikad ne bih pomislio da je to moguce. Ej, citam komentare i ne verujem.. ona je izgleda razbila Kvitovu..
Odoh da trazim neki prilog na netu..

P.S. Aleksandrine meceve vise necu propustati!!

Swedenonline

pre 9 godina

(petar, 30. avgust 2014 19:49)

Bolje je 7€ mesečno za sve platforme, iOS, Droid, Mac i Siverligt (Win).

Mada US Open nije ni iz bliza pokriven kao Garos!

MilojePI

pre 9 godina

Obozavam Aleksandrin stil igre, ona je kao neki miks izmedju JJ i Radvanjske - defanzivna, ali ne previse i veoma kreativna i snalazljiva. I pitam se sta imaju da kazu oni "strucnjaci" koji odavno mlate i pricaju kako je defanziva proslost, kako takve igracice nemaju sta da traze protiv onih sporih i fizicki jakih agresivnih igracica? Aleks pobedjuje drugu agresivku u nizu i drago mi je sto je svima zapusila usta!
Bravo Aleksandra!

Necman

pre 9 godina

Bravo, Aleksandra!
Da čovek ne zna kako stoje stvari na listi, izgledalo bi kao da je ovo samo još jedan rutinski dan na poslu.
Bilo bi sjajno da ovo bude jedna od onih pobeda posle kojih se kreće u vrh i ostaje tamo. Kako god, svaka čast!

MilojePI

pre 9 godina

Carica! Obozavam je! Uzasno mi je drago sto je konacno napravila neki veliki(ogromni) uspeh. Mnogi su je otpisivali(zbog visine-gradje, stila igre...) I presrecan sam sto se svima zapusila usta.
Bravo Aleks! Srecno u nastavku turnira I karijere! :D

montoya zajecar

pre 9 godina

Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55)
Priznaj , ali da si realno mnoooooogo glup.
Ali realno.
Svaka čast na borbenosti "maloj" Aleksandri i sve čestitke.
(Al Kos, 30. avgust 2014 18:59)
epa ovo je najbolji komentar komentara

my way

pre 9 godina

Bravo, bravo, bravo Saska!!! Gledao sam mec, nemam reci, samo porucujem svima da se raspitaju kad ce snimak i da odgledaju, necete se pokajati.

Малац

pre 9 godina

BRAVO mala! Kakvo srce imaš! Svaka čast na borbenosti i igri do samog kraja. Idemo sad Nole i JJ, vidim da će titula ove godine u obe konkurencije biti u srpskim rukama!
(batica, 30. avgust 2014 19:01)

Батице, немој да си Ђокса, молим те ко Бога.
Што се тиче Александре, лепо ја јуче написах о Квитовој и њеној менталној снази надајући се овоме што се и десило. Господин реални је грдно погрешио, дајући никакве шансе Крунићевој осим катастрофе,да ли зато што тако мисли правећи од себе незналицу или што је тиме желио да избаксузира Квитову, то он зна.
Шта год да се деси Крунићевој у будућности, после овог данас, више се не може називати чудо.

ivan petrovic

pre 9 godina

Bravo Aleksandra. Potajno sam se nadao ovoj pobedi jer sam gledao njihov mec pre dve godine u Pragu kada je mali ,, atomski mrav ,, jos onda pokazala da ume da se nosi sa igracicama koje igraju tenis...bum - tras. pa sta bude../Kvitova, Ivanovic, itd/. Jer ona je izuzetno inteligentna da iskoristi svoje prednosti / brzinu, inteligentno razmisljanje u poenu /. Uostalom to je i pokazala i u reprezentaciji Srbije kada je igrala u dublu sa Jelenom Jankovic. Divno je i odgovorila komentatorki posle meca / Meri Dzo Fernandez / i definitivno postala ljubimica publike. Svaka cast, sve nas je odusevila i ovo treba da bude podsticaj da zaista moze da napreduje. Ako mogu male - niske Japanke, zasto nebi i ona. Onim teniskim neznalicama - komentatorima u ovoj rubrici / REALNO, JA /predlazem da se vise ne javljaju jer se predhodno ponizili Aleksandru kao teniserku obecavajuci 6-0 6-0 za Kvitovu a poznato je da je David pobedio Golijata zbog toga sto nije ustuknuo na megdanu. Aleksandra, hvala ti puno i svima nama si ulepsala dan. Samo napred.

Dylan Dog

pre 9 godina

Iskrene čestitke omalenoj Krunićevoj.

Njena mentalna čvrstina i hrabrost su nam od ranije poznati. Međutim, odigrati ovako stabilno i lucidno u datim okolnostima, uvažavajući i protivnicu i prepune tribine Luis Armstronga, jeste dostignuće za svako poštovanje.
Prava je šteta što Aleksandra nema na svojoj strani malo više onih "fizičkih" atributa, koje uglavnom imaju sve vrhunske teniserke, ali joj sjajna brzina, borbenost i izuzetna sportska inteligencija očigledno nadomeštaju te nedostatke.

Još jednom iskrene čestitke i puno zdravlja i sportske sreće za Aleksandru u nastavku turnira.

Uzdravlje!

petar

pre 9 godina

Ljudi,registrujte se na eurosport player ,uplarite 4€ i imate 5,6 terena pokrivena kamerama ,pa onda izaberite koji ćete meč gledati ,slika fantastična i ne prekida se ...

Maja

pre 9 godina

Bas me zanima da li ce onaj pametnjakovic od juce sto je "predvideo" da ce Kvitova da je razbije da pomoli glavu danas. Bravo Aleksandra, svaka cast i samo tako nastavi!

Ognjen

pre 9 godina

Ovo je neverovatan uspeh za ovu preslatku devojku.

Ja sam znao da ovo može da se dogodi jer Petra Kvitova ima isti stil igre kao Madison Keys. To su teniserke čija je igra zasnovana na projektilima sa osnovne linije i kada naiđu na igračicu koja sve vraća potpuno se izbezume. Bilo je pitanje da li Aleksandra ima kondiciju da isto onako trči po terenu kao u prošlom meču.

Maria

pre 9 godina

Fantastican mec, Aleksandra je bila fenomenalna, sa hrabroscu I hladnom glavom I teniskim umecem pobedila je veliku sampionku. Draga Aleksandra samo nastavi tako, zelim tebi I Jeleni veliki uspeh. Srecno. Xxx

batica

pre 9 godina

BRAVO mala! Kakvo srce imaš! Svaka čast na borbenosti i igri do samog kraja. Idemo sad Nole i JJ, vidim da će titula ove godine u obe konkurencije biti u srpskim rukama!

Mica

pre 9 godina

@jug,ne zaboravi da Ana nikada nije pobedila Zastin Enan iako je tako "velika" kako si se ti izrazio. Uvek se nadje neki partybreaker da kvari trenutak

Wllaxy

pre 9 godina

Bravo mala, bravo kraljice!!!

A onaj kvarisa koji je juce predvideo ciscenje od strane Kvitive predlazem da zagnjuri glavu u kofu ledene vode i drzi je tako bar sat vremena - mozda mu bar malo pomogne!!!

marko

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem, ova devojka me odusevila svojom igrom toliko pametno igra menja ritam, sve stize, gresaka gotovo i nije bilo, nece pomisliti da je kvitova igrala lose a ustvari Kruniceva se poigrava s njom i setala je ova nije znala sta je snaslo, SVAKA CAST PONOSNI SMO!

jones

pre 9 godina

Odusevljen sam, svaka joj cast kako je odigrala. Sjajan mec,nisam je gledao mnogo puta, ali danas je stvarno igrala inteligentno, birala dobre udarce, sve stizala. Meni najsimpaticnija nasa teniserka, zelim joj puno uspeha. Samo napred Aleksandra!

Ratko Jevtovic

pre 9 godina

"Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka!"
Neko je juce napisao da je trebalo predati bez borbe.....
Bravo Aleksandra, svako postovanje i mnogo srece u sledecoj rundi!
Veliki Pozdrav iz Perta, Australija

petar

pre 9 godina

Slatka je ...pobedila !!! Bravoooooo ...komentatori na eurosportu :"She is everywhere !"...ubila je ovu Petru na taktičkom planu ...hahahahaha

777

pre 9 godina

Bravo, odlicna igra i pobeda. Aleksandra je sve stizala i vracala Spinovane visoke lopte su bile neresive za Kvitovu. . Sada me samo interesuje posto je Kvitova ispala sta ce nas Nole, posto uvek osvaja neki GS kada ga osvoji i Kvitova. Nadam se da ta tradicija nema veze, da je slucajnost i da Nole osvaja USAO.

v

pre 9 godina

Ajde mala. Samo nastavi hrabro do kraja, pa sta bude. Ne treba da se plasi, vec da nastavi u istom ritmu. Ako pocne da razmislja o pobedi, to nece da valja. Srecno. Inace odusevljava me sto je 'ladna ko spricer. Ko da ima vec ne znam koliko meceva na ovom nivou u reketu. Boze kolka bi bila senzacija da izbaci Kvitovu, ne smem ni da mislim. :D

Olika

pre 9 godina

Pa dobro gde vam je to "opsirnije3 !
Igra DETE protiv Wimbledonske, pobednice vi pojma nemate, niti ste spremni niti nesto znate ...
Sta moderator vam je na odmoru, super, onda necete nista ni objaviti ....

aleks

pre 9 godina

Komentator je rekao, ne znam baš tačno, ali nešto u ovom fazonu - da li verujete da srpska peta teniserka servira za pobedu protiv šampionke Vimbldona? I zaista zvuči nestvarno, ali ona je uspela. A publika je obožava. :)

sasa jokic

pre 9 godina

Nema goreg nego kad Eurosport prenosi tenis. Uvek su im bezvezni sportovi tipa biciklizam ili moto trke vaznije od tenisa. Sada kada igra nasa Krunic sa Kvitovom mi gledamo Panetu?! A da ne pricam o glasu ovog sto prenosi, kao umetnicko klizanje da gledam...

neca

pre 9 godina

Samo da mi je cuti sada one komentatore i velike znalce koji su prognozirali krah ovoga naseg malog Zvrka...svaka čast na borbenosti i hrabrosti i svemu što te krasi a što ovi papci od strucnjaka ne vide od svoje duboko umnosti..
šta god uradila ti si pokazala da si veliki borac...

Nebojša

pre 9 godina

Fantastično izuzetan uspeh redovao sam se kao kada je Novak osvojio Wimbldon sada je u top 100 po live listi je na 98 poziciji sledeća je verovatno Azarenka može i nju da pobedi što da sad stane !!!

Nesa71

pre 9 godina

Dve stvari su me fascinirale. Prvo kako servira sa tom visinom, mislim da je čak imala i jači servis od Kvitove. Drugo kako izgleda kao da se nije umorila, odnosno bez znaka umora, a Kvitova sva crvena i znojava... Sve u svemu i meni je došlo da zaplačem dok je davala intervju na kraju. Bravo Aleksandra, idemo dalje...

smb

pre 9 godina

Ma, ljudi da li je ovo mooooguuuuće !?

Bravo atom mrav ! Bravo, bravo !

PS gde je sad onaj pametnjakovič koji je savetovao da preda meč Kvitovoj ?

Maxo iz Kanade

pre 9 godina

Kruniceva je Nadal u zenskom tenisu. Kakva serva, kakva pokretljivost, kakav visoki spin. Maestralno.

Imacemo sta gledati u narednih 7-8 godina.

ja ovako

pre 9 godina

ko nije gledao ne bi vjerovao kako je ona dobila Kvitnutu! Da kazes da Kvitovoj nije bio dan, pa normalno da nije kad je Alex osasavila s taktikom i sa promjenama ritma skoro na svakoj lopti je bio razlicit ritan! :)

svaka cast za disciplinu i nacin igranja, ako uspije ovo da odrzi bar do kraja godine sigurno ulazi u top 20 a mozda i vise! s ovim pristupom igri moze slobodno da se nosi da 90% zenskog tenisa danas!

Nebojša

pre 9 godina

Kako god se ovo završilo molim onog od juče koji je tvrdio da Kruniceva nema šanse ni gem da osvoji i to par puta ponovio molim ga da ne ostavlja komentare nikad više muka mi je od takvih.

Al Kos

pre 9 godina

Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55)
Priznaj , ali da si realno mnoooooogo glup.
Ali realno.
Svaka čast na borbenosti "maloj" Aleksandri i sve čestitke.

v

pre 9 godina

Dete, od cega si satkano? Ma bravooooo! Sledeca protivnica Azarenka ili Vesnina. Iskreno, recite da sam luda ali mislim da moze i Azarenku da dobije. Ona nije u najboljoj formi jer se vratila posle povrede, jeste veliki borac, ali se mnogo nervira kada gubi. Ko god bila naredna protivnica, srecnoooo!

nikola1992

pre 9 godina

Pravo je vreme da se za svaki nepotreban vrisak uzima po 100 evra. Nevezano da li je nasa ili tudja, ali koja je fora da posle vecine poena vristis (i to onako bezobrazno) ka protivniku. Ja razumem da neko stisne ruku, da kaze idemo, da se bodri, udara u grudi, ali ne mozes da budes bezobrazan. A za ono vristanje tokom udaranja loptice da se uzima po 1000 evra. Pa onda kada sa osvojenog grend slema dodjes kuci sa manje para nego sto si imala kada si krenula na turnir, onda ce da se opamete. Kao smeta im svaki sum na tribinama, ne mogu da se koncentrisu, ne mogu lepo da serviraju, a ovamo urlaju kao svinje pred klanje. Pa ne ide to tako. Ili ti smeta kada je buka u toku poena ili ne. Ne moze selektivno i kako ti hoces.

Bagzi

pre 9 godina

Posle ovog meca verujem da je sve moguce ako zelimo iz sveg srca. Ova devojka ima srce kao lav. Bravo Aleksandra i puno srece i zdravlja ti zelim.

Ana "izjava" Ivanovic!

pre 9 godina

Ladno joj je prepustipa 8 gemova!? Sramota, moglo je to mnogo bolje, ali shvatam, ne treba poniziti protivnicu! Svaka cast gade mali!!!!

rada

pre 9 godina

Bravo mala! Pa ovo je neverovatno, kakav borac! Valjda gleda ovo nasa Anica koja napuni gace i ne zna da baci lopticu cim joj neko pokaze zube. Senzacija, bravo mala jos jednom!!!

Jovan

pre 9 godina

Gledam streaming preko interneta i ne verujem ! Sta god uradila Aleksandra svaka joj cast, bori se kao lavica. Ima ona potencijal za top50 bez problema, samo da igra konstantno ovako. A sto se tice servisa moze Ani Ivanovic da drzi casove uzimajuci u obzir i da je niza 20 cm.

Djole

pre 9 godina

Onaj što je rekao da ne vidi način na koji Alex može da osvoji gem, da se javno izvini i zarekne da neće više da komentariše tenis..

Nikolaa

pre 9 godina

Sada se upitnik stavlja na sve one koji su pisali da je sve sem pobede Kvitove bez izgubjenog gema uspeh za Aleksandru a ona je dobila prvi set veoma zasluzeno a i ne bi bilo nemoguce da dobije ovaj mec ako nastavi sa ovako dobrom igrom.

Djole

pre 9 godina

Onaj što je rekao da ne vidi način na koji Alex može da osvoji gem, da se javno izvini i zarekne da neće više da komentariše tenis..

Al Kos

pre 9 godina

Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55)
Priznaj , ali da si realno mnoooooogo glup.
Ali realno.
Svaka čast na borbenosti "maloj" Aleksandri i sve čestitke.

Jovan

pre 9 godina

Gledam streaming preko interneta i ne verujem ! Sta god uradila Aleksandra svaka joj cast, bori se kao lavica. Ima ona potencijal za top50 bez problema, samo da igra konstantno ovako. A sto se tice servisa moze Ani Ivanovic da drzi casove uzimajuci u obzir i da je niza 20 cm.

Olika

pre 9 godina

Pa dobro gde vam je to "opsirnije3 !
Igra DETE protiv Wimbledonske, pobednice vi pojma nemate, niti ste spremni niti nesto znate ...
Sta moderator vam je na odmoru, super, onda necete nista ni objaviti ....

Dylan Dog

pre 9 godina

Iskrene čestitke omalenoj Krunićevoj.

Njena mentalna čvrstina i hrabrost su nam od ranije poznati. Međutim, odigrati ovako stabilno i lucidno u datim okolnostima, uvažavajući i protivnicu i prepune tribine Luis Armstronga, jeste dostignuće za svako poštovanje.
Prava je šteta što Aleksandra nema na svojoj strani malo više onih "fizičkih" atributa, koje uglavnom imaju sve vrhunske teniserke, ali joj sjajna brzina, borbenost i izuzetna sportska inteligencija očigledno nadomeštaju te nedostatke.

Još jednom iskrene čestitke i puno zdravlja i sportske sreće za Aleksandru u nastavku turnira.

Uzdravlje!

Nesa71

pre 9 godina

Dve stvari su me fascinirale. Prvo kako servira sa tom visinom, mislim da je čak imala i jači servis od Kvitove. Drugo kako izgleda kao da se nije umorila, odnosno bez znaka umora, a Kvitova sva crvena i znojava... Sve u svemu i meni je došlo da zaplačem dok je davala intervju na kraju. Bravo Aleksandra, idemo dalje...

batica

pre 9 godina

BRAVO mala! Kakvo srce imaš! Svaka čast na borbenosti i igri do samog kraja. Idemo sad Nole i JJ, vidim da će titula ove godine u obe konkurencije biti u srpskim rukama!

sasa jokic

pre 9 godina

Nema goreg nego kad Eurosport prenosi tenis. Uvek su im bezvezni sportovi tipa biciklizam ili moto trke vaznije od tenisa. Sada kada igra nasa Krunic sa Kvitovom mi gledamo Panetu?! A da ne pricam o glasu ovog sto prenosi, kao umetnicko klizanje da gledam...

neca

pre 9 godina

Samo da mi je cuti sada one komentatore i velike znalce koji su prognozirali krah ovoga naseg malog Zvrka...svaka čast na borbenosti i hrabrosti i svemu što te krasi a što ovi papci od strucnjaka ne vide od svoje duboko umnosti..
šta god uradila ti si pokazala da si veliki borac...

Wllaxy

pre 9 godina

Bravo mala, bravo kraljice!!!

A onaj kvarisa koji je juce predvideo ciscenje od strane Kvitive predlazem da zagnjuri glavu u kofu ledene vode i drzi je tako bar sat vremena - mozda mu bar malo pomogne!!!

aleks

pre 9 godina

Komentator je rekao, ne znam baš tačno, ali nešto u ovom fazonu - da li verujete da srpska peta teniserka servira za pobedu protiv šampionke Vimbldona? I zaista zvuči nestvarno, ali ona je uspela. A publika je obožava. :)

v

pre 9 godina

Dete, od cega si satkano? Ma bravooooo! Sledeca protivnica Azarenka ili Vesnina. Iskreno, recite da sam luda ali mislim da moze i Azarenku da dobije. Ona nije u najboljoj formi jer se vratila posle povrede, jeste veliki borac, ali se mnogo nervira kada gubi. Ko god bila naredna protivnica, srecnoooo!

v

pre 9 godina

Ajde mala. Samo nastavi hrabro do kraja, pa sta bude. Ne treba da se plasi, vec da nastavi u istom ritmu. Ako pocne da razmislja o pobedi, to nece da valja. Srecno. Inace odusevljava me sto je 'ladna ko spricer. Ko da ima vec ne znam koliko meceva na ovom nivou u reketu. Boze kolka bi bila senzacija da izbaci Kvitovu, ne smem ni da mislim. :D

ja ovako

pre 9 godina

ko nije gledao ne bi vjerovao kako je ona dobila Kvitnutu! Da kazes da Kvitovoj nije bio dan, pa normalno da nije kad je Alex osasavila s taktikom i sa promjenama ritma skoro na svakoj lopti je bio razlicit ritan! :)

svaka cast za disciplinu i nacin igranja, ako uspije ovo da odrzi bar do kraja godine sigurno ulazi u top 20 a mozda i vise! s ovim pristupom igri moze slobodno da se nosi da 90% zenskog tenisa danas!

Ratko Jevtovic

pre 9 godina

"Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka!"
Neko je juce napisao da je trebalo predati bez borbe.....
Bravo Aleksandra, svako postovanje i mnogo srece u sledecoj rundi!
Veliki Pozdrav iz Perta, Australija

Nikolaa

pre 9 godina

Sada se upitnik stavlja na sve one koji su pisali da je sve sem pobede Kvitove bez izgubjenog gema uspeh za Aleksandru a ona je dobila prvi set veoma zasluzeno a i ne bi bilo nemoguce da dobije ovaj mec ako nastavi sa ovako dobrom igrom.

Maxo iz Kanade

pre 9 godina

Kruniceva je Nadal u zenskom tenisu. Kakva serva, kakva pokretljivost, kakav visoki spin. Maestralno.

Imacemo sta gledati u narednih 7-8 godina.

MilojePI

pre 9 godina

Carica! Obozavam je! Uzasno mi je drago sto je konacno napravila neki veliki(ogromni) uspeh. Mnogi su je otpisivali(zbog visine-gradje, stila igre...) I presrecan sam sto se svima zapusila usta.
Bravo Aleks! Srecno u nastavku turnira I karijere! :D

marko

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem, ova devojka me odusevila svojom igrom toliko pametno igra menja ritam, sve stize, gresaka gotovo i nije bilo, nece pomisliti da je kvitova igrala lose a ustvari Kruniceva se poigrava s njom i setala je ova nije znala sta je snaslo, SVAKA CAST PONOSNI SMO!

Nebojša

pre 9 godina

Fantastično izuzetan uspeh redovao sam se kao kada je Novak osvojio Wimbldon sada je u top 100 po live listi je na 98 poziciji sledeća je verovatno Azarenka može i nju da pobedi što da sad stane !!!

Bagzi

pre 9 godina

Posle ovog meca verujem da je sve moguce ako zelimo iz sveg srca. Ova devojka ima srce kao lav. Bravo Aleksandra i puno srece i zdravlja ti zelim.

petar

pre 9 godina

Slatka je ...pobedila !!! Bravoooooo ...komentatori na eurosportu :"She is everywhere !"...ubila je ovu Petru na taktičkom planu ...hahahahaha

ivan petrovic

pre 9 godina

Bravo Aleksandra. Potajno sam se nadao ovoj pobedi jer sam gledao njihov mec pre dve godine u Pragu kada je mali ,, atomski mrav ,, jos onda pokazala da ume da se nosi sa igracicama koje igraju tenis...bum - tras. pa sta bude../Kvitova, Ivanovic, itd/. Jer ona je izuzetno inteligentna da iskoristi svoje prednosti / brzinu, inteligentno razmisljanje u poenu /. Uostalom to je i pokazala i u reprezentaciji Srbije kada je igrala u dublu sa Jelenom Jankovic. Divno je i odgovorila komentatorki posle meca / Meri Dzo Fernandez / i definitivno postala ljubimica publike. Svaka cast, sve nas je odusevila i ovo treba da bude podsticaj da zaista moze da napreduje. Ako mogu male - niske Japanke, zasto nebi i ona. Onim teniskim neznalicama - komentatorima u ovoj rubrici / REALNO, JA /predlazem da se vise ne javljaju jer se predhodno ponizili Aleksandru kao teniserku obecavajuci 6-0 6-0 za Kvitovu a poznato je da je David pobedio Golijata zbog toga sto nije ustuknuo na megdanu. Aleksandra, hvala ti puno i svima nama si ulepsala dan. Samo napred.

smb

pre 9 godina

Ma, ljudi da li je ovo mooooguuuuće !?

Bravo atom mrav ! Bravo, bravo !

PS gde je sad onaj pametnjakovič koji je savetovao da preda meč Kvitovoj ?

jones

pre 9 godina

Odusevljen sam, svaka joj cast kako je odigrala. Sjajan mec,nisam je gledao mnogo puta, ali danas je stvarno igrala inteligentno, birala dobre udarce, sve stizala. Meni najsimpaticnija nasa teniserka, zelim joj puno uspeha. Samo napred Aleksandra!

montoya zajecar

pre 9 godina

Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55)
Priznaj , ali da si realno mnoooooogo glup.
Ali realno.
Svaka čast na borbenosti "maloj" Aleksandri i sve čestitke.
(Al Kos, 30. avgust 2014 18:59)
epa ovo je najbolji komentar komentara

Nebojša

pre 9 godina

Kako god se ovo završilo molim onog od juče koji je tvrdio da Kruniceva nema šanse ni gem da osvoji i to par puta ponovio molim ga da ne ostavlja komentare nikad više muka mi je od takvih.

Ana "izjava" Ivanovic!

pre 9 godina

Ladno joj je prepustipa 8 gemova!? Sramota, moglo je to mnogo bolje, ali shvatam, ne treba poniziti protivnicu! Svaka cast gade mali!!!!

rada

pre 9 godina

Bravo mala! Pa ovo je neverovatno, kakav borac! Valjda gleda ovo nasa Anica koja napuni gace i ne zna da baci lopticu cim joj neko pokaze zube. Senzacija, bravo mala jos jednom!!!

nikola1992

pre 9 godina

Pravo je vreme da se za svaki nepotreban vrisak uzima po 100 evra. Nevezano da li je nasa ili tudja, ali koja je fora da posle vecine poena vristis (i to onako bezobrazno) ka protivniku. Ja razumem da neko stisne ruku, da kaze idemo, da se bodri, udara u grudi, ali ne mozes da budes bezobrazan. A za ono vristanje tokom udaranja loptice da se uzima po 1000 evra. Pa onda kada sa osvojenog grend slema dodjes kuci sa manje para nego sto si imala kada si krenula na turnir, onda ce da se opamete. Kao smeta im svaki sum na tribinama, ne mogu da se koncentrisu, ne mogu lepo da serviraju, a ovamo urlaju kao svinje pred klanje. Pa ne ide to tako. Ili ti smeta kada je buka u toku poena ili ne. Ne moze selektivno i kako ti hoces.

Necman

pre 9 godina

Bravo, Aleksandra!
Da čovek ne zna kako stoje stvari na listi, izgledalo bi kao da je ovo samo još jedan rutinski dan na poslu.
Bilo bi sjajno da ovo bude jedna od onih pobeda posle kojih se kreće u vrh i ostaje tamo. Kako god, svaka čast!

LondonCalling

pre 9 godina

Znaciii... ne mogu da verujem..!!!
Malopre sam slucajno cuo vest na TV-u.. kada se nisam slogirao. Polomio sam se da stignem da vidim prilog na BBC-u ali sam uleteo u sobu kada se vec zavrsio..
Koja predivna vest, pa to nije normalno, nikad ne bih pomislio da je to moguce. Ej, citam komentare i ne verujem.. ona je izgleda razbila Kvitovu..
Odoh da trazim neki prilog na netu..

P.S. Aleksandrine meceve vise necu propustati!!

Малац

pre 9 godina

BRAVO mala! Kakvo srce imaš! Svaka čast na borbenosti i igri do samog kraja. Idemo sad Nole i JJ, vidim da će titula ove godine u obe konkurencije biti u srpskim rukama!
(batica, 30. avgust 2014 19:01)

Батице, немој да си Ђокса, молим те ко Бога.
Што се тиче Александре, лепо ја јуче написах о Квитовој и њеној менталној снази надајући се овоме што се и десило. Господин реални је грдно погрешио, дајући никакве шансе Крунићевој осим катастрофе,да ли зато што тако мисли правећи од себе незналицу или што је тиме желио да избаксузира Квитову, то он зна.
Шта год да се деси Крунићевој у будућности, после овог данас, више се не може називати чудо.

Mica

pre 9 godina

@jug,ne zaboravi da Ana nikada nije pobedila Zastin Enan iako je tako "velika" kako si se ti izrazio. Uvek se nadje neki partybreaker da kvari trenutak

petar

pre 9 godina

Ljudi,registrujte se na eurosport player ,uplarite 4€ i imate 5,6 terena pokrivena kamerama ,pa onda izaberite koji ćete meč gledati ,slika fantastična i ne prekida se ...

MilojePI

pre 9 godina

Obozavam Aleksandrin stil igre, ona je kao neki miks izmedju JJ i Radvanjske - defanzivna, ali ne previse i veoma kreativna i snalazljiva. I pitam se sta imaju da kazu oni "strucnjaci" koji odavno mlate i pricaju kako je defanziva proslost, kako takve igracice nemaju sta da traze protiv onih sporih i fizicki jakih agresivnih igracica? Aleks pobedjuje drugu agresivku u nizu i drago mi je sto je svima zapusila usta!
Bravo Aleksandra!

777

pre 9 godina

Bravo, odlicna igra i pobeda. Aleksandra je sve stizala i vracala Spinovane visoke lopte su bile neresive za Kvitovu. . Sada me samo interesuje posto je Kvitova ispala sta ce nas Nole, posto uvek osvaja neki GS kada ga osvoji i Kvitova. Nadam se da ta tradicija nema veze, da je slucajnost i da Nole osvaja USAO.

Ognjen

pre 9 godina

Ovo je neverovatan uspeh za ovu preslatku devojku.

Ja sam znao da ovo može da se dogodi jer Petra Kvitova ima isti stil igre kao Madison Keys. To su teniserke čija je igra zasnovana na projektilima sa osnovne linije i kada naiđu na igračicu koja sve vraća potpuno se izbezume. Bilo je pitanje da li Aleksandra ima kondiciju da isto onako trči po terenu kao u prošlom meču.

Maja

pre 9 godina

Bas me zanima da li ce onaj pametnjakovic od juce sto je "predvideo" da ce Kvitova da je razbije da pomoli glavu danas. Bravo Aleksandra, svaka cast i samo tako nastavi!

Jugo Kawaszaki

pre 9 godina

Upravo sam procitao vest i sokiran sam!!!!!Sad mi padaju na pamet samo dve stvari:gde da nadjem snimak ovog meca,i da cemo je mozda gledati i sledece nedelje!!!!!

bravo

pre 9 godina

Majstorska igra Krunicke.
Stize sve, vraca sve i na kraju fenomenalno zavrsi poen.
Bravo. Samo napred.

Nije mala stvar dobiti 2:0 pobednicu Vimbldona. Idemo dalje, mec sa Azarenkom ce biti poslastica.

ssss

pre 9 godina

Gdesu sada oni strucnjaci za tenis od sinoc sto su trazili da preda mec da se nebi obrukala javite se.Bravo sampione sta da ti kazem drugo........

Maria

pre 9 godina

Fantastican mec, Aleksandra je bila fenomenalna, sa hrabroscu I hladnom glavom I teniskim umecem pobedila je veliku sampionku. Draga Aleksandra samo nastavi tako, zelim tebi I Jeleni veliki uspeh. Srecno. Xxx

my way

pre 9 godina

Bravo, bravo, bravo Saska!!! Gledao sam mec, nemam reci, samo porucujem svima da se raspitaju kad ce snimak i da odgledaju, necete se pokajati.

Damir

pre 9 godina

Uvijek bude iznenađenja na GS,ali ove godine na US Openu ih ima baš masa - ova pobjeda,pa Lučićka,Peng...i ko zna šta će se još desiti do kraja. Zasad samo kod žena velika imena odoše.

Swedenonline

pre 9 godina

(petar, 30. avgust 2014 19:49)

Bolje je 7€ mesečno za sve platforme, iOS, Droid, Mac i Siverligt (Win).

Mada US Open nije ni iz bliza pokriven kao Garos!

Dylan Dog

pre 9 godina

@(Zuba, 30. avgust 2014 23:01)

Hvala na pitanju, ali previše obaveza za 24h ostavljaju jako malo vremena za TV i gledanje tenisa, a još manje za pisanje komentara. Npr. meč Krunić-Kvitova sam nažalost počeo da gledam tek od 3-3 u drugom setu.
Uostalom, tu su @znanje-imanje i @Predo, čijim se komentarima nema šta prigovoriti, kao i ostali zaljubljenici belog sporta, koji mi neće zameriti što ih ovde nisam poimenice pomenuo, a koje ovom prilikom srdačno pozdravljam!

Smilica

pre 9 godina

@
Postovani Dylan Dog,
hvala Bogu da ste se pojavili.
Drago mi je da ste opet sa nama jer Vi zaista divno analizirate sve meceve.
Nedostajali ste ovom sajtu sa svojim divnim komentarima.
Zelim Vam mnogo zdravlja, srece i uspeha a nasim teniserima bar 2 titule na USO.

Dylan Dog

pre 9 godina

Draga @Smilice,
Ljubazno Vam se zahvaljujem na lepim rečima.
Takođe Vam želeći puno zdravlja i sreće,
Srdačno Vas pozdravljam!

nikola1992

pre 9 godina

Pravo je vreme da se za svaki nepotreban vrisak uzima po 100 evra. Nevezano da li je nasa ili tudja, ali koja je fora da posle vecine poena vristis (i to onako bezobrazno) ka protivniku. Ja razumem da neko stisne ruku, da kaze idemo, da se bodri, udara u grudi, ali ne mozes da budes bezobrazan. A za ono vristanje tokom udaranja loptice da se uzima po 1000 evra. Pa onda kada sa osvojenog grend slema dodjes kuci sa manje para nego sto si imala kada si krenula na turnir, onda ce da se opamete. Kao smeta im svaki sum na tribinama, ne mogu da se koncentrisu, ne mogu lepo da serviraju, a ovamo urlaju kao svinje pred klanje. Pa ne ide to tako. Ili ti smeta kada je buka u toku poena ili ne. Ne moze selektivno i kako ti hoces.

777

pre 9 godina

Bravo, odlicna igra i pobeda. Aleksandra je sve stizala i vracala Spinovane visoke lopte su bile neresive za Kvitovu. . Sada me samo interesuje posto je Kvitova ispala sta ce nas Nole, posto uvek osvaja neki GS kada ga osvoji i Kvitova. Nadam se da ta tradicija nema veze, da je slucajnost i da Nole osvaja USAO.

petar

pre 9 godina

Ljudi,registrujte se na eurosport player ,uplarite 4€ i imate 5,6 terena pokrivena kamerama ,pa onda izaberite koji ćete meč gledati ,slika fantastična i ne prekida se ...

batica

pre 9 godina

BRAVO mala! Kakvo srce imaš! Svaka čast na borbenosti i igri do samog kraja. Idemo sad Nole i JJ, vidim da će titula ove godine u obe konkurencije biti u srpskim rukama!

Olika

pre 9 godina

Pa dobro gde vam je to "opsirnije3 !
Igra DETE protiv Wimbledonske, pobednice vi pojma nemate, niti ste spremni niti nesto znate ...
Sta moderator vam je na odmoru, super, onda necete nista ni objaviti ....

Ana "izjava" Ivanovic!

pre 9 godina

Ladno joj je prepustipa 8 gemova!? Sramota, moglo je to mnogo bolje, ali shvatam, ne treba poniziti protivnicu! Svaka cast gade mali!!!!

sasa jokic

pre 9 godina

Nema goreg nego kad Eurosport prenosi tenis. Uvek su im bezvezni sportovi tipa biciklizam ili moto trke vaznije od tenisa. Sada kada igra nasa Krunic sa Kvitovom mi gledamo Panetu?! A da ne pricam o glasu ovog sto prenosi, kao umetnicko klizanje da gledam...

Al Kos

pre 9 godina

Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55)
Priznaj , ali da si realno mnoooooogo glup.
Ali realno.
Svaka čast na borbenosti "maloj" Aleksandri i sve čestitke.

Damir

pre 9 godina

Uvijek bude iznenađenja na GS,ali ove godine na US Openu ih ima baš masa - ova pobjeda,pa Lučićka,Peng...i ko zna šta će se još desiti do kraja. Zasad samo kod žena velika imena odoše.

rada

pre 9 godina

Bravo mala! Pa ovo je neverovatno, kakav borac! Valjda gleda ovo nasa Anica koja napuni gace i ne zna da baci lopticu cim joj neko pokaze zube. Senzacija, bravo mala jos jednom!!!

Djole

pre 9 godina

Onaj što je rekao da ne vidi način na koji Alex može da osvoji gem, da se javno izvini i zarekne da neće više da komentariše tenis..

Jovan

pre 9 godina

Gledam streaming preko interneta i ne verujem ! Sta god uradila Aleksandra svaka joj cast, bori se kao lavica. Ima ona potencijal za top50 bez problema, samo da igra konstantno ovako. A sto se tice servisa moze Ani Ivanovic da drzi casove uzimajuci u obzir i da je niza 20 cm.

neca

pre 9 godina

Samo da mi je cuti sada one komentatore i velike znalce koji su prognozirali krah ovoga naseg malog Zvrka...svaka čast na borbenosti i hrabrosti i svemu što te krasi a što ovi papci od strucnjaka ne vide od svoje duboko umnosti..
šta god uradila ti si pokazala da si veliki borac...

Dylan Dog

pre 9 godina

Iskrene čestitke omalenoj Krunićevoj.

Njena mentalna čvrstina i hrabrost su nam od ranije poznati. Međutim, odigrati ovako stabilno i lucidno u datim okolnostima, uvažavajući i protivnicu i prepune tribine Luis Armstronga, jeste dostignuće za svako poštovanje.
Prava je šteta što Aleksandra nema na svojoj strani malo više onih "fizičkih" atributa, koje uglavnom imaju sve vrhunske teniserke, ali joj sjajna brzina, borbenost i izuzetna sportska inteligencija očigledno nadomeštaju te nedostatke.

Još jednom iskrene čestitke i puno zdravlja i sportske sreće za Aleksandru u nastavku turnira.

Uzdravlje!

v

pre 9 godina

Ajde mala. Samo nastavi hrabro do kraja, pa sta bude. Ne treba da se plasi, vec da nastavi u istom ritmu. Ako pocne da razmislja o pobedi, to nece da valja. Srecno. Inace odusevljava me sto je 'ladna ko spricer. Ko da ima vec ne znam koliko meceva na ovom nivou u reketu. Boze kolka bi bila senzacija da izbaci Kvitovu, ne smem ni da mislim. :D

Nebojša

pre 9 godina

Fantastično izuzetan uspeh redovao sam se kao kada je Novak osvojio Wimbldon sada je u top 100 po live listi je na 98 poziciji sledeća je verovatno Azarenka može i nju da pobedi što da sad stane !!!

bravo

pre 9 godina

Majstorska igra Krunicke.
Stize sve, vraca sve i na kraju fenomenalno zavrsi poen.
Bravo. Samo napred.

Nije mala stvar dobiti 2:0 pobednicu Vimbldona. Idemo dalje, mec sa Azarenkom ce biti poslastica.

Малац

pre 9 godina

BRAVO mala! Kakvo srce imaš! Svaka čast na borbenosti i igri do samog kraja. Idemo sad Nole i JJ, vidim da će titula ove godine u obe konkurencije biti u srpskim rukama!
(batica, 30. avgust 2014 19:01)

Батице, немој да си Ђокса, молим те ко Бога.
Што се тиче Александре, лепо ја јуче написах о Квитовој и њеној менталној снази надајући се овоме што се и десило. Господин реални је грдно погрешио, дајући никакве шансе Крунићевој осим катастрофе,да ли зато што тако мисли правећи од себе незналицу или што је тиме желио да избаксузира Квитову, то он зна.
Шта год да се деси Крунићевој у будућности, после овог данас, више се не може називати чудо.

ssss

pre 9 godina

Gdesu sada oni strucnjaci za tenis od sinoc sto su trazili da preda mec da se nebi obrukala javite se.Bravo sampione sta da ti kazem drugo........

Nikolaa

pre 9 godina

Sada se upitnik stavlja na sve one koji su pisali da je sve sem pobede Kvitove bez izgubjenog gema uspeh za Aleksandru a ona je dobila prvi set veoma zasluzeno a i ne bi bilo nemoguce da dobije ovaj mec ako nastavi sa ovako dobrom igrom.

Maxo iz Kanade

pre 9 godina

Kruniceva je Nadal u zenskom tenisu. Kakva serva, kakva pokretljivost, kakav visoki spin. Maestralno.

Imacemo sta gledati u narednih 7-8 godina.

ja ovako

pre 9 godina

ko nije gledao ne bi vjerovao kako je ona dobila Kvitnutu! Da kazes da Kvitovoj nije bio dan, pa normalno da nije kad je Alex osasavila s taktikom i sa promjenama ritma skoro na svakoj lopti je bio razlicit ritan! :)

svaka cast za disciplinu i nacin igranja, ako uspije ovo da odrzi bar do kraja godine sigurno ulazi u top 20 a mozda i vise! s ovim pristupom igri moze slobodno da se nosi da 90% zenskog tenisa danas!

Nesa71

pre 9 godina

Dve stvari su me fascinirale. Prvo kako servira sa tom visinom, mislim da je čak imala i jači servis od Kvitove. Drugo kako izgleda kao da se nije umorila, odnosno bez znaka umora, a Kvitova sva crvena i znojava... Sve u svemu i meni je došlo da zaplačem dok je davala intervju na kraju. Bravo Aleksandra, idemo dalje...

Wllaxy

pre 9 godina

Bravo mala, bravo kraljice!!!

A onaj kvarisa koji je juce predvideo ciscenje od strane Kvitive predlazem da zagnjuri glavu u kofu ledene vode i drzi je tako bar sat vremena - mozda mu bar malo pomogne!!!

MilojePI

pre 9 godina

Obozavam Aleksandrin stil igre, ona je kao neki miks izmedju JJ i Radvanjske - defanzivna, ali ne previse i veoma kreativna i snalazljiva. I pitam se sta imaju da kazu oni "strucnjaci" koji odavno mlate i pricaju kako je defanziva proslost, kako takve igracice nemaju sta da traze protiv onih sporih i fizicki jakih agresivnih igracica? Aleks pobedjuje drugu agresivku u nizu i drago mi je sto je svima zapusila usta!
Bravo Aleksandra!

Smilica

pre 9 godina

@
Postovani Dylan Dog,
hvala Bogu da ste se pojavili.
Drago mi je da ste opet sa nama jer Vi zaista divno analizirate sve meceve.
Nedostajali ste ovom sajtu sa svojim divnim komentarima.
Zelim Vam mnogo zdravlja, srece i uspeha a nasim teniserima bar 2 titule na USO.

Nebojša

pre 9 godina

Kako god se ovo završilo molim onog od juče koji je tvrdio da Kruniceva nema šanse ni gem da osvoji i to par puta ponovio molim ga da ne ostavlja komentare nikad više muka mi je od takvih.

Bagzi

pre 9 godina

Posle ovog meca verujem da je sve moguce ako zelimo iz sveg srca. Ova devojka ima srce kao lav. Bravo Aleksandra i puno srece i zdravlja ti zelim.

aleks

pre 9 godina

Komentator je rekao, ne znam baš tačno, ali nešto u ovom fazonu - da li verujete da srpska peta teniserka servira za pobedu protiv šampionke Vimbldona? I zaista zvuči nestvarno, ali ona je uspela. A publika je obožava. :)

v

pre 9 godina

Dete, od cega si satkano? Ma bravooooo! Sledeca protivnica Azarenka ili Vesnina. Iskreno, recite da sam luda ali mislim da moze i Azarenku da dobije. Ona nije u najboljoj formi jer se vratila posle povrede, jeste veliki borac, ali se mnogo nervira kada gubi. Ko god bila naredna protivnica, srecnoooo!

Ognjen

pre 9 godina

Ovo je neverovatan uspeh za ovu preslatku devojku.

Ja sam znao da ovo može da se dogodi jer Petra Kvitova ima isti stil igre kao Madison Keys. To su teniserke čija je igra zasnovana na projektilima sa osnovne linije i kada naiđu na igračicu koja sve vraća potpuno se izbezume. Bilo je pitanje da li Aleksandra ima kondiciju da isto onako trči po terenu kao u prošlom meču.

montoya zajecar

pre 9 godina

Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55)
Priznaj , ali da si realno mnoooooogo glup.
Ali realno.
Svaka čast na borbenosti "maloj" Aleksandri i sve čestitke.
(Al Kos, 30. avgust 2014 18:59)
epa ovo je najbolji komentar komentara

ivan petrovic

pre 9 godina

Bravo Aleksandra. Potajno sam se nadao ovoj pobedi jer sam gledao njihov mec pre dve godine u Pragu kada je mali ,, atomski mrav ,, jos onda pokazala da ume da se nosi sa igracicama koje igraju tenis...bum - tras. pa sta bude../Kvitova, Ivanovic, itd/. Jer ona je izuzetno inteligentna da iskoristi svoje prednosti / brzinu, inteligentno razmisljanje u poenu /. Uostalom to je i pokazala i u reprezentaciji Srbije kada je igrala u dublu sa Jelenom Jankovic. Divno je i odgovorila komentatorki posle meca / Meri Dzo Fernandez / i definitivno postala ljubimica publike. Svaka cast, sve nas je odusevila i ovo treba da bude podsticaj da zaista moze da napreduje. Ako mogu male - niske Japanke, zasto nebi i ona. Onim teniskim neznalicama - komentatorima u ovoj rubrici / REALNO, JA /predlazem da se vise ne javljaju jer se predhodno ponizili Aleksandru kao teniserku obecavajuci 6-0 6-0 za Kvitovu a poznato je da je David pobedio Golijata zbog toga sto nije ustuknuo na megdanu. Aleksandra, hvala ti puno i svima nama si ulepsala dan. Samo napred.

Necman

pre 9 godina

Bravo, Aleksandra!
Da čovek ne zna kako stoje stvari na listi, izgledalo bi kao da je ovo samo još jedan rutinski dan na poslu.
Bilo bi sjajno da ovo bude jedna od onih pobeda posle kojih se kreće u vrh i ostaje tamo. Kako god, svaka čast!

MilojePI

pre 9 godina

Carica! Obozavam je! Uzasno mi je drago sto je konacno napravila neki veliki(ogromni) uspeh. Mnogi su je otpisivali(zbog visine-gradje, stila igre...) I presrecan sam sto se svima zapusila usta.
Bravo Aleks! Srecno u nastavku turnira I karijere! :D

Swedenonline

pre 9 godina

(petar, 30. avgust 2014 19:49)

Bolje je 7€ mesečno za sve platforme, iOS, Droid, Mac i Siverligt (Win).

Mada US Open nije ni iz bliza pokriven kao Garos!

Jugo Kawaszaki

pre 9 godina

Upravo sam procitao vest i sokiran sam!!!!!Sad mi padaju na pamet samo dve stvari:gde da nadjem snimak ovog meca,i da cemo je mozda gledati i sledece nedelje!!!!!

smb

pre 9 godina

Ma, ljudi da li je ovo mooooguuuuće !?

Bravo atom mrav ! Bravo, bravo !

PS gde je sad onaj pametnjakovič koji je savetovao da preda meč Kvitovoj ?

petar

pre 9 godina

Slatka je ...pobedila !!! Bravoooooo ...komentatori na eurosportu :"She is everywhere !"...ubila je ovu Petru na taktičkom planu ...hahahahaha

jones

pre 9 godina

Odusevljen sam, svaka joj cast kako je odigrala. Sjajan mec,nisam je gledao mnogo puta, ali danas je stvarno igrala inteligentno, birala dobre udarce, sve stizala. Meni najsimpaticnija nasa teniserka, zelim joj puno uspeha. Samo napred Aleksandra!

marko

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem, ova devojka me odusevila svojom igrom toliko pametno igra menja ritam, sve stize, gresaka gotovo i nije bilo, nece pomisliti da je kvitova igrala lose a ustvari Kruniceva se poigrava s njom i setala je ova nije znala sta je snaslo, SVAKA CAST PONOSNI SMO!

Ratko Jevtovic

pre 9 godina

"Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka!"
Neko je juce napisao da je trebalo predati bez borbe.....
Bravo Aleksandra, svako postovanje i mnogo srece u sledecoj rundi!
Veliki Pozdrav iz Perta, Australija

Maria

pre 9 godina

Fantastican mec, Aleksandra je bila fenomenalna, sa hrabroscu I hladnom glavom I teniskim umecem pobedila je veliku sampionku. Draga Aleksandra samo nastavi tako, zelim tebi I Jeleni veliki uspeh. Srecno. Xxx

my way

pre 9 godina

Bravo, bravo, bravo Saska!!! Gledao sam mec, nemam reci, samo porucujem svima da se raspitaju kad ce snimak i da odgledaju, necete se pokajati.

Maja

pre 9 godina

Bas me zanima da li ce onaj pametnjakovic od juce sto je "predvideo" da ce Kvitova da je razbije da pomoli glavu danas. Bravo Aleksandra, svaka cast i samo tako nastavi!

Mica

pre 9 godina

@jug,ne zaboravi da Ana nikada nije pobedila Zastin Enan iako je tako "velika" kako si se ti izrazio. Uvek se nadje neki partybreaker da kvari trenutak

LondonCalling

pre 9 godina

Znaciii... ne mogu da verujem..!!!
Malopre sam slucajno cuo vest na TV-u.. kada se nisam slogirao. Polomio sam se da stignem da vidim prilog na BBC-u ali sam uleteo u sobu kada se vec zavrsio..
Koja predivna vest, pa to nije normalno, nikad ne bih pomislio da je to moguce. Ej, citam komentare i ne verujem.. ona je izgleda razbila Kvitovu..
Odoh da trazim neki prilog na netu..

P.S. Aleksandrine meceve vise necu propustati!!

Dylan Dog

pre 9 godina

@(Zuba, 30. avgust 2014 23:01)

Hvala na pitanju, ali previše obaveza za 24h ostavljaju jako malo vremena za TV i gledanje tenisa, a još manje za pisanje komentara. Npr. meč Krunić-Kvitova sam nažalost počeo da gledam tek od 3-3 u drugom setu.
Uostalom, tu su @znanje-imanje i @Predo, čijim se komentarima nema šta prigovoriti, kao i ostali zaljubljenici belog sporta, koji mi neće zameriti što ih ovde nisam poimenice pomenuo, a koje ovom prilikom srdačno pozdravljam!

Dylan Dog

pre 9 godina

Draga @Smilice,
Ljubazno Vam se zahvaljujem na lepim rečima.
Takođe Vam želeći puno zdravlja i sreće,
Srdačno Vas pozdravljam!