Četvrtak, 28.08.2014.

21:15

Pobeda karijere Aleksandre Krunić!

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u treće kolo US Opena pobedom nad Amerikankom Medison Kiz 7:6 (7-4), 2:6, 7:5.

Izvor: AK

Pobeda karijere Aleksandre Kruniæ! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandra.jpg

pre 9 godina

Aleksandra i sama kaze da nije mogla jacinom da se suprostavi Keys, jednostavno zbog telesne gradje. Ali je zato igrala pametno i napadacki. Slala je loptice i levo i desno uz liniju. Protivnica je disala tesko i naravno da je pravila greske, jer koncentracija opada sa padom energije. Zato je Aleksandra izgledala ko sveza ljubicica od pocetka do kraja. Igrala je sve elemente i drop shotove i voleje. Nije se zbunila, niti uplasila ni u jednom momentu. Serva joj je dosta jaka za tako nisku gradju. Sto je najvaznije, serva joj je neverovatno konstantna.
Kvitova ce verovatno pobediti, ali Aleksandra moze ovaj turnir vec sada da imama kao veliku inspiraciju za buduci progres.

MilojePI

pre 9 godina

@(Wolfgang O., 29. avgust 2014 09:56)
Nije to pobeda manje loseg, vec je to pobeda inteligencije, spretnosti i brzine nad cistom snagom. Ko je terao Kiz da gresi? Niko! To je njen sitl igre, ona udara lopticu jako, pa samim tim udara puno vinera ali i puno gresaka. Ko je sad njoj kriv sto je ona toliko agresivna?

Sto se tice meca protiv Kvitove ne treba nista da se ocekuje. Naravno, nadam se pobedi, uzasno bih voleo da Aleks napravi jos jedno, jos vece iznenadjenje, ali Kvitova jednostavno igra fantasticno, trenutno je u veoma dobroj formi, agresivna je, ali i smirena, razmilja. Bice uzasno tesko, ali mislim da Aleks moze makar da je namuci da igraju tri seta, ako nista drugo.

cast svakome, predaja nikome!

pre 9 godina

Bravo za Preslatku Malu Mungoskinju! Brza, neustrasiva, hladnokrvna... A sada na Kvitovu. Izadji i pokazi zube, rezultat mi je u drugom planu!

Wolfgang O.

pre 9 godina

Nisam gledao mec, ali ovaj statisticki podatak govori mnogo: "Aleksandra je imala 21 viner i 30 grešaka, dok je Kiz upisala 40 direktnih poena i 60 neiznuđenih grešaka."

To znaci da je Aleksandri POKLONJENO 15 gemova. Protivnica je imala duplo vise "zaradjenih" poena i izgubila je zahvaljujuci svemirskoj kolicini sopstvenih gresaka.

Moramo biti realni, u tenisu ne pobedjuje uvek bolji, vec cesto manje los, narocito na nivou nizem od vrhunskog.

Pobedi se u zube ne gleda, ovo ce biti sjajan impuls (i teniski i novcani), ali nije lose zadrzati objektivnost i ocekivanja.

PSL

pre 9 godina

Po meni Aleksandra može mnogo samo da se kockice slože a ovakav jdan rezultat može mnogo da pomogne. U svakom slučaju ako Sara Erani može biti u prvih dvadeset zašto to ne bi mogla i Aleksandra. Neko ko igra sa toliko žara i ko je toliko borben mora uspeti i ja verujem da će se što pre naći u prvih sto, a onda je ipak lakše doći do nekih većih turnira.

J O K E R

pre 9 godina

SAM0 NAPRED DECO...SMENA GENERACIJE SE PRIMICE...DOK RUKOM O RUKU-ODOSE TRI ZVEZDE SRBIJE,NECE NI NOVCAK,ANA I JELENA IGRATI DOVEKA...PA ZATO NEKA SE SPREME SPRPSKE ZVEZDICE POCNITE DA SE KALITE I PRIPREMATE ZA BUDUCE4 POBEDE!!!SVE NAJBOLJE...

Jadna gospoja Persa

pre 9 godina

Da Ana i Jeca imaju duh, srce i borbenost ovog preslatkog zvrka, granica bi im bila nebo.

Odlican mec, bravo i Aleksandri i Medison, a pogoto Aleksandri!

Малац

pre 9 godina

Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.
Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.

.....Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.
Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55)

Да,да.....Иначе је Квитова позната као цура челичних живаца....
Лепо рече коментаторка на TSN неки дан кад мала Белис победи Цибулкову,
да деца немају трему кад играју против звезда,него велика имена кад играју против деце.
Желим исто искуство и Александри иако она није дете, бар не по годинама.
Само напред, ништа није немогуће.

my way

pre 9 godina

Браво за Сашку! Сјајна ствар за њену каријеру, сад нек ужива у својој бајци, удари храбро на Квитову и јуриша на врх у наредном периоду!

realno

pre 9 godina

@Малац
Lepo je kad covek zivi u oblacima, ali ja sam ipak na zemlji.
Ne radi se tu ni o kakvim zivcima.
Te lopte koje Kvitova udara Aleksandra ne moze ni da isprati okom, a kamoli da ih vrati reketom.
Sem toga nema kod Kvitove prebacivanja loptice 20 puta. Ona svoje poene zavrsava iz dva-tri udarca ili vinerom ili eventualnom greskom.
A u stanju je i da napravi 20 greski i da ipak mec dobije sa 6:0 6:0.

To ce na zalost biti jako neravnopravna borba, otprilike kao kad bi na primer neki nas treceligaski fudbalski klub stavili da igra protiv Bajerna ili Barselone.

Iskreno kazem, unapred mi je zao Aleksandre, jer su sanse da osvoji jedan gem u tom mecu ravne nuli.
Zasto sam i napisao da bih voleo da ona taj mec preda bez borbe.
Nije zasluzila da bude ponizena posle ovolike borbe i 5 pobeda na ovom turniru, a upravo to ce joj se desiti ni krivoj ni duznoj.
Surov je to sport.

Pera

pre 9 godina

"Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55)"

Realno, "mala" je pobedila Kiz, samo i samo zato sto se nije predala... zasto da se preda... sve je to u njenoj glavi... ume ona dovoljno dobro da udara loptu i trci za njom, ostalo je sve izmedju usiju

Inat nikad ne donosi uspeh

pre 9 godina

@ "Odlicna zilava, nikad se ne da, Krunicka ima toliko talenta i jos vise INATA da to nije normalno. Iskrene cestitke za odlican rezultat! Vec je uspeh ali guraj, sada je sve moguce! :)"
(Viktor, 28. avgust 2014 23:38)

Jel, a s kim se to ona INATILA? Da se to ne zove, mozda, ZELJA ZA SPORTSKIM NADIGRAVANJEM I POBEDOM?

xy

pre 9 godina

cestitke aleksandri na pobedi pre svega..ali citajuci komentare ovde imam utisak da vecina nema bas puno veze sa tenisom..sem servisa(koji me je pozitivno iznenadio) ja nista nisam specijalno video u aleksandrinoj igri..svi udarci prosek ili ispodd proseka..medison se ispromasivala za sve pare, tesko da ce isto uraditi kvitova..u svakom slucaju lep rezultat i srecno joj bilo u nastavku, trebace joj :) poz za sve prave ljubitelje tenisa :)

nesalomljivi7

pre 9 godina

Drago mi je ali protiv Kvitove veoma tesko. Ova Amerikanka je pukla psihicki, to se videlo na ekranu, duboki uzdasi svaki put kada treba da servira. Poslednji gem na svoj servis a odlucujuci gem 0-40 za Aleksandru. 3 mec lopte. Samo glava, pred domacom publikom, jednostavno prsla je i nije izdrzala pritisak. Bravo Aleksandra.

Luna

pre 9 godina

realno,ne s...Eeej,to je GS,zašto da preda?Znaš li koliko igrača uopšte ima priliku da igra na US Openu?Bolje da izadje i bori se,pa makar izgubila 6:0 6:0.

Mоје мишљење

pre 9 godina

Mislim svaka cast mala.Ovo stvarno niko nije ocekivao, cak ni najveci optimisti.Doduse kad se pogleda cinjenica da je amerikanka od 220 odigranih poena napravila 60 neiznudjenih greski, onda i ne cudi sto je izgubila mec.Pa fakticki svaki treci poen se zavrsavao njenom neiznudjenom greskom. Preipostavljam da ju je Aleksandra onako malena potpuno izludela, jer se ne secam da sam vido nekad da neki teniser ili teniserka u 3 seta napravi 60 gresaka.Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55) У 100 еур да осваја гем.

pacimirovic

pre 9 godina

Malo je reci da sam odusevljen ovom pobedom. KO nije gledao mec dosta je propustio, Sjajna igra Alex!
Nazalost ova pobeda ce joj doneti napredak za tek 15 mesta. i u slucaju da Izgubi od Kvitove( nadam se da nece ) bice 131.. jako mali napredak za tako dobar rezultat..

Goran S.

pre 9 godina

Odgledao sam ceo mec, mala Aleksandra je preslatka, osvojila je simpatije publike i komentatora Eurosporta. Iko je igrala protiv domace teniserke, navijalo se gotovo podjednako i za nju a komentattori Eurosporta vise puta su napominjali da je Beogradjanka, pa i oslovljavali je tako recima " odlican gem za Beogradjanku". Medjutim moram reci da je kruniceva mec dobila srecno Kis je bila neverovatna, fantasticna u razmenama i sam nisam verovao da je Krunic moze dobiti. Ali sta je jos neverovatno, mala krunic, koja je visoka metar i sumska jagoda odrzavala se u mecu zahvaljujuci viner servisima?
Davno sam vec rekao za nju da je ona nova Zastin Enan i ova pobeda stvarno joj moze pomoci i pribaviti potrebno smopouzdanje. Ove godine u prvih 100 a naredne, pa da ne preterujem ali u prvih 20 zasto da ne.

Jana

pre 9 godina

Bravo za pobedu, za odlicnu igru i za psiholosku stabilnost u najvaznijim momentima.Ovo smo dugo cekali.Dosta je bilo tapkanja u mestu vreme je za napredak

Wllaxy

pre 9 godina

Bravo! Ova pobeda će joj pored velike doze samopouzdanja nadam se doneti i dovoljno bodova da ne mora da igra kvalifikacije na delu turnira što bi trebalo da utiče i na dalje rezultate!
Super je krenulo, samo tako nastavi, mi smo uz tebe!

aleksandra

pre 9 godina

Svaka cast devojcice,koliko si samo hrabro igrala,reci nemam,i terala protivnicu na greske.163 visoka,a servira preko 180,ma alal vera i srecno protiv Kvitove.

danix

pre 9 godina

Bravo Aleksandra,bravo,kakav mec,i tezak i vazan i neprocjenjiva pobjeda i trece kolo USO.Ko se nadao ovakvom uspjehu Sandre?
Na najbolji nacin je iskoristila dobar zrijeb,ali ne zaboravimo da je Sandra igrala tri meca u kvalifikacijama,prvo kolo i ovo danas joj je bio peti mec.Dakle,kondiciona i mentalna sprema je tu.
Ova danasnja,najveca pobjeda u njenoj dosadasnjoj karijeri,ce joj sigurno dati vjetar u ledja za jos vece uspjehe.A,konacno je pala i solidna dolarska zarada,najveca do sada i to mi je posebno drago.
Sve cestitke,lijepi nas leptiricu.

MilojePI

pre 9 godina

Bravoooooo! Kakav uspeh! Kakva igra! Fantasticno!
Mec je bio da srce stane. Ne mogu da opisem koliko sam srecan. Obozavam Aleks i jedva sam cekao neki veci uspeh poput ovog. Bravo! Nadam se da ce u nastavku sezone nastaviti ovako, a sledece jos bolje!
Nazalost, sada sledi Kvitova, koja igra fantasticno. Ne ocekujem nista, ali se nadam da ce uslovi biti teski i vetroviti, jer ce se Aleksandra verovatno mnogo bolje prilagoditi od Petre, pa je mozda i namuci.
Srecno Aleks!

Zivi bili, pa videli

pre 9 godina

Auuu! Koliko srce ima ovo nase devojce. Nece se ona tako lako predati ni Kvitovoj! Ej, 145. igracica dobila 28. nositeljku! Stvarno van pameti:)

I Kanadjani prenosili mec - od polovine 2. seta.

Smilica

pre 9 godina

zgubila SET ali ce dobiti MEČ.


Napred AlekSandra!!!!
(Smilica, 28. avgust 2014 23:14)

STA SAM REKLA!!!!
Bravo mala UPORNA, ne predaje se i kad gubi!!!!
SVAKA ČAST!!!!

Dobro

pre 9 godina

Divan tenis, divan pobeda!
Svaka ti cast, devojko!
Ovakav stav prema mecu, borbenost, glava, tehnika... Sve na nivou jednog Grand Slam-a, a uz malo srece moze da pregura i sledece kolo.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

navijacica

pre 9 godina

Fantastičan uspeh velikog borca i sitnog devojčurka.Bila je i Žistin Enan gradje kao i Aleksandra,pa joj to nije smetalo da bude najbolja na svetu.Bravo Atomski mrave,oduševila si me!!!!!!!!!

realno

pre 9 godina

Mislim svaka cast mala.
Ovo stvarno niko nije ocekivao, cak ni najveci optimisti.
Doduse kad se pogleda cinjenica da je amerikanka od 220 odigranih poena napravila 60 neiznudjenih greski, onda i ne cudi sto je izgubila mec.
Pa fakticki svaki treci poen se zavrsavao njenom neiznudjenom greskom. Preipostavljam da ju je Aleksandra onako malena potpuno izludela, jer se ne secam da sam vido nekad da neki teniser ili teniserka u 3 seta napravi 60 gresaka.

Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.
Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.

Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.
Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.

smb

pre 9 godina

Wow ! Bravo mala ! Ja sam impresionirana.
Koliko je borbena, videli smo još na Fed kupu. Ali stvarno nisam očekivala pobedu, još pred domaćom publikom. Svaka čast za ceo meč, a posebno za treći set.

Viktor

pre 9 godina

Odlicna zilava, nikad se ne da, Krunicka ima toliko talenta i jos vise inata da to nije normalno. Iskrene cestitke za odlican rezultat! Vec je uspeh ali guraj, sada je sve moguce! :)

korba

pre 9 godina

bravo devojko.nervirao sam se ko da je finale,ali me je odusevila njena smirenost kad je bilo najpotrebnije.a sada vamos tamos kvitova.cepaj ih sve!!!

Srdjan

pre 9 godina

Aleksandra igra dobro, stvarno dobro, evo dobila je upravo prvi set. Ono sto me posebno iznenadjuje i odusevljava je Aleksandrin servis. Ona ovako niska servira 185km/h, neverovatno. Komentatori na ES su odusevljeni njenim servisom!
Ajde Alex!

Srdjan

pre 9 godina

Aleksandra igra dobro, stvarno dobro, evo dobila je upravo prvi set. Ono sto me posebno iznenadjuje i odusevljava je Aleksandrin servis. Ona ovako niska servira 185km/h, neverovatno. Komentatori na ES su odusevljeni njenim servisom!
Ajde Alex!

aleksandra

pre 9 godina

Svaka cast devojcice,koliko si samo hrabro igrala,reci nemam,i terala protivnicu na greske.163 visoka,a servira preko 180,ma alal vera i srecno protiv Kvitove.

Viktor

pre 9 godina

Odlicna zilava, nikad se ne da, Krunicka ima toliko talenta i jos vise inata da to nije normalno. Iskrene cestitke za odlican rezultat! Vec je uspeh ali guraj, sada je sve moguce! :)

Wllaxy

pre 9 godina

Bravo! Ova pobeda će joj pored velike doze samopouzdanja nadam se doneti i dovoljno bodova da ne mora da igra kvalifikacije na delu turnira što bi trebalo da utiče i na dalje rezultate!
Super je krenulo, samo tako nastavi, mi smo uz tebe!

navijacica

pre 9 godina

Fantastičan uspeh velikog borca i sitnog devojčurka.Bila je i Žistin Enan gradje kao i Aleksandra,pa joj to nije smetalo da bude najbolja na svetu.Bravo Atomski mrave,oduševila si me!!!!!!!!!

Dobro

pre 9 godina

Divan tenis, divan pobeda!
Svaka ti cast, devojko!
Ovakav stav prema mecu, borbenost, glava, tehnika... Sve na nivou jednog Grand Slam-a, a uz malo srece moze da pregura i sledece kolo.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Smilica

pre 9 godina

zgubila SET ali ce dobiti MEČ.


Napred AlekSandra!!!!
(Smilica, 28. avgust 2014 23:14)

STA SAM REKLA!!!!
Bravo mala UPORNA, ne predaje se i kad gubi!!!!
SVAKA ČAST!!!!

Jadna gospoja Persa

pre 9 godina

Da Ana i Jeca imaju duh, srce i borbenost ovog preslatkog zvrka, granica bi im bila nebo.

Odlican mec, bravo i Aleksandri i Medison, a pogoto Aleksandri!

Малац

pre 9 godina

Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.
Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.

.....Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.
Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55)

Да,да.....Иначе је Квитова позната као цура челичних живаца....
Лепо рече коментаторка на TSN неки дан кад мала Белис победи Цибулкову,
да деца немају трему кад играју против звезда,него велика имена кад играју против деце.
Желим исто искуство и Александри иако она није дете, бар не по годинама.
Само напред, ништа није немогуће.

Luna

pre 9 godina

realno,ne s...Eeej,to je GS,zašto da preda?Znaš li koliko igrača uopšte ima priliku da igra na US Openu?Bolje da izadje i bori se,pa makar izgubila 6:0 6:0.

Goran S.

pre 9 godina

Odgledao sam ceo mec, mala Aleksandra je preslatka, osvojila je simpatije publike i komentatora Eurosporta. Iko je igrala protiv domace teniserke, navijalo se gotovo podjednako i za nju a komentattori Eurosporta vise puta su napominjali da je Beogradjanka, pa i oslovljavali je tako recima " odlican gem za Beogradjanku". Medjutim moram reci da je kruniceva mec dobila srecno Kis je bila neverovatna, fantasticna u razmenama i sam nisam verovao da je Krunic moze dobiti. Ali sta je jos neverovatno, mala krunic, koja je visoka metar i sumska jagoda odrzavala se u mecu zahvaljujuci viner servisima?
Davno sam vec rekao za nju da je ona nova Zastin Enan i ova pobeda stvarno joj moze pomoci i pribaviti potrebno smopouzdanje. Ove godine u prvih 100 a naredne, pa da ne preterujem ali u prvih 20 zasto da ne.

danix

pre 9 godina

Bravo Aleksandra,bravo,kakav mec,i tezak i vazan i neprocjenjiva pobjeda i trece kolo USO.Ko se nadao ovakvom uspjehu Sandre?
Na najbolji nacin je iskoristila dobar zrijeb,ali ne zaboravimo da je Sandra igrala tri meca u kvalifikacijama,prvo kolo i ovo danas joj je bio peti mec.Dakle,kondiciona i mentalna sprema je tu.
Ova danasnja,najveca pobjeda u njenoj dosadasnjoj karijeri,ce joj sigurno dati vjetar u ledja za jos vece uspjehe.A,konacno je pala i solidna dolarska zarada,najveca do sada i to mi je posebno drago.
Sve cestitke,lijepi nas leptiricu.

J O K E R

pre 9 godina

SAM0 NAPRED DECO...SMENA GENERACIJE SE PRIMICE...DOK RUKOM O RUKU-ODOSE TRI ZVEZDE SRBIJE,NECE NI NOVCAK,ANA I JELENA IGRATI DOVEKA...PA ZATO NEKA SE SPREME SPRPSKE ZVEZDICE POCNITE DA SE KALITE I PRIPREMATE ZA BUDUCE4 POBEDE!!!SVE NAJBOLJE...

smb

pre 9 godina

Wow ! Bravo mala ! Ja sam impresionirana.
Koliko je borbena, videli smo još na Fed kupu. Ali stvarno nisam očekivala pobedu, još pred domaćom publikom. Svaka čast za ceo meč, a posebno za treći set.

Pera

pre 9 godina

"Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55)"

Realno, "mala" je pobedila Kiz, samo i samo zato sto se nije predala... zasto da se preda... sve je to u njenoj glavi... ume ona dovoljno dobro da udara loptu i trci za njom, ostalo je sve izmedju usiju

Zivi bili, pa videli

pre 9 godina

Auuu! Koliko srce ima ovo nase devojce. Nece se ona tako lako predati ni Kvitovoj! Ej, 145. igracica dobila 28. nositeljku! Stvarno van pameti:)

I Kanadjani prenosili mec - od polovine 2. seta.

korba

pre 9 godina

bravo devojko.nervirao sam se ko da je finale,ali me je odusevila njena smirenost kad je bilo najpotrebnije.a sada vamos tamos kvitova.cepaj ih sve!!!

my way

pre 9 godina

Браво за Сашку! Сјајна ствар за њену каријеру, сад нек ужива у својој бајци, удари храбро на Квитову и јуриша на врх у наредном периоду!

nesalomljivi7

pre 9 godina

Drago mi je ali protiv Kvitove veoma tesko. Ova Amerikanka je pukla psihicki, to se videlo na ekranu, duboki uzdasi svaki put kada treba da servira. Poslednji gem na svoj servis a odlucujuci gem 0-40 za Aleksandru. 3 mec lopte. Samo glava, pred domacom publikom, jednostavno prsla je i nije izdrzala pritisak. Bravo Aleksandra.

pacimirovic

pre 9 godina

Malo je reci da sam odusevljen ovom pobedom. KO nije gledao mec dosta je propustio, Sjajna igra Alex!
Nazalost ova pobeda ce joj doneti napredak za tek 15 mesta. i u slucaju da Izgubi od Kvitove( nadam se da nece ) bice 131.. jako mali napredak za tako dobar rezultat..

MilojePI

pre 9 godina

Bravoooooo! Kakav uspeh! Kakva igra! Fantasticno!
Mec je bio da srce stane. Ne mogu da opisem koliko sam srecan. Obozavam Aleks i jedva sam cekao neki veci uspeh poput ovog. Bravo! Nadam se da ce u nastavku sezone nastaviti ovako, a sledece jos bolje!
Nazalost, sada sledi Kvitova, koja igra fantasticno. Ne ocekujem nista, ali se nadam da ce uslovi biti teski i vetroviti, jer ce se Aleksandra verovatno mnogo bolje prilagoditi od Petre, pa je mozda i namuci.
Srecno Aleks!

Inat nikad ne donosi uspeh

pre 9 godina

@ "Odlicna zilava, nikad se ne da, Krunicka ima toliko talenta i jos vise INATA da to nije normalno. Iskrene cestitke za odlican rezultat! Vec je uspeh ali guraj, sada je sve moguce! :)"
(Viktor, 28. avgust 2014 23:38)

Jel, a s kim se to ona INATILA? Da se to ne zove, mozda, ZELJA ZA SPORTSKIM NADIGRAVANJEM I POBEDOM?

cast svakome, predaja nikome!

pre 9 godina

Bravo za Preslatku Malu Mungoskinju! Brza, neustrasiva, hladnokrvna... A sada na Kvitovu. Izadji i pokazi zube, rezultat mi je u drugom planu!

Jana

pre 9 godina

Bravo za pobedu, za odlicnu igru i za psiholosku stabilnost u najvaznijim momentima.Ovo smo dugo cekali.Dosta je bilo tapkanja u mestu vreme je za napredak

PSL

pre 9 godina

Po meni Aleksandra može mnogo samo da se kockice slože a ovakav jdan rezultat može mnogo da pomogne. U svakom slučaju ako Sara Erani može biti u prvih dvadeset zašto to ne bi mogla i Aleksandra. Neko ko igra sa toliko žara i ko je toliko borben mora uspeti i ja verujem da će se što pre naći u prvih sto, a onda je ipak lakše doći do nekih većih turnira.

Mоје мишљење

pre 9 godina

Mislim svaka cast mala.Ovo stvarno niko nije ocekivao, cak ni najveci optimisti.Doduse kad se pogleda cinjenica da je amerikanka od 220 odigranih poena napravila 60 neiznudjenih greski, onda i ne cudi sto je izgubila mec.Pa fakticki svaki treci poen se zavrsavao njenom neiznudjenom greskom. Preipostavljam da ju je Aleksandra onako malena potpuno izludela, jer se ne secam da sam vido nekad da neki teniser ili teniserka u 3 seta napravi 60 gresaka.Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55) У 100 еур да осваја гем.

xy

pre 9 godina

cestitke aleksandri na pobedi pre svega..ali citajuci komentare ovde imam utisak da vecina nema bas puno veze sa tenisom..sem servisa(koji me je pozitivno iznenadio) ja nista nisam specijalno video u aleksandrinoj igri..svi udarci prosek ili ispodd proseka..medison se ispromasivala za sve pare, tesko da ce isto uraditi kvitova..u svakom slucaju lep rezultat i srecno joj bilo u nastavku, trebace joj :) poz za sve prave ljubitelje tenisa :)

realno

pre 9 godina

@Малац
Lepo je kad covek zivi u oblacima, ali ja sam ipak na zemlji.
Ne radi se tu ni o kakvim zivcima.
Te lopte koje Kvitova udara Aleksandra ne moze ni da isprati okom, a kamoli da ih vrati reketom.
Sem toga nema kod Kvitove prebacivanja loptice 20 puta. Ona svoje poene zavrsava iz dva-tri udarca ili vinerom ili eventualnom greskom.
A u stanju je i da napravi 20 greski i da ipak mec dobije sa 6:0 6:0.

To ce na zalost biti jako neravnopravna borba, otprilike kao kad bi na primer neki nas treceligaski fudbalski klub stavili da igra protiv Bajerna ili Barselone.

Iskreno kazem, unapred mi je zao Aleksandre, jer su sanse da osvoji jedan gem u tom mecu ravne nuli.
Zasto sam i napisao da bih voleo da ona taj mec preda bez borbe.
Nije zasluzila da bude ponizena posle ovolike borbe i 5 pobeda na ovom turniru, a upravo to ce joj se desiti ni krivoj ni duznoj.
Surov je to sport.

Aleksandra.jpg

pre 9 godina

Aleksandra i sama kaze da nije mogla jacinom da se suprostavi Keys, jednostavno zbog telesne gradje. Ali je zato igrala pametno i napadacki. Slala je loptice i levo i desno uz liniju. Protivnica je disala tesko i naravno da je pravila greske, jer koncentracija opada sa padom energije. Zato je Aleksandra izgledala ko sveza ljubicica od pocetka do kraja. Igrala je sve elemente i drop shotove i voleje. Nije se zbunila, niti uplasila ni u jednom momentu. Serva joj je dosta jaka za tako nisku gradju. Sto je najvaznije, serva joj je neverovatno konstantna.
Kvitova ce verovatno pobediti, ali Aleksandra moze ovaj turnir vec sada da imama kao veliku inspiraciju za buduci progres.

Wolfgang O.

pre 9 godina

Nisam gledao mec, ali ovaj statisticki podatak govori mnogo: "Aleksandra je imala 21 viner i 30 grešaka, dok je Kiz upisala 40 direktnih poena i 60 neiznuđenih grešaka."

To znaci da je Aleksandri POKLONJENO 15 gemova. Protivnica je imala duplo vise "zaradjenih" poena i izgubila je zahvaljujuci svemirskoj kolicini sopstvenih gresaka.

Moramo biti realni, u tenisu ne pobedjuje uvek bolji, vec cesto manje los, narocito na nivou nizem od vrhunskog.

Pobedi se u zube ne gleda, ovo ce biti sjajan impuls (i teniski i novcani), ali nije lose zadrzati objektivnost i ocekivanja.

realno

pre 9 godina

Mislim svaka cast mala.
Ovo stvarno niko nije ocekivao, cak ni najveci optimisti.
Doduse kad se pogleda cinjenica da je amerikanka od 220 odigranih poena napravila 60 neiznudjenih greski, onda i ne cudi sto je izgubila mec.
Pa fakticki svaki treci poen se zavrsavao njenom neiznudjenom greskom. Preipostavljam da ju je Aleksandra onako malena potpuno izludela, jer se ne secam da sam vido nekad da neki teniser ili teniserka u 3 seta napravi 60 gresaka.

Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.
Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.

Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.
Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.

MilojePI

pre 9 godina

@(Wolfgang O., 29. avgust 2014 09:56)
Nije to pobeda manje loseg, vec je to pobeda inteligencije, spretnosti i brzine nad cistom snagom. Ko je terao Kiz da gresi? Niko! To je njen sitl igre, ona udara lopticu jako, pa samim tim udara puno vinera ali i puno gresaka. Ko je sad njoj kriv sto je ona toliko agresivna?

Sto se tice meca protiv Kvitove ne treba nista da se ocekuje. Naravno, nadam se pobedi, uzasno bih voleo da Aleks napravi jos jedno, jos vece iznenadjenje, ali Kvitova jednostavno igra fantasticno, trenutno je u veoma dobroj formi, agresivna je, ali i smirena, razmilja. Bice uzasno tesko, ali mislim da Aleks moze makar da je namuci da igraju tri seta, ako nista drugo.

realno

pre 9 godina

Mislim svaka cast mala.
Ovo stvarno niko nije ocekivao, cak ni najveci optimisti.
Doduse kad se pogleda cinjenica da je amerikanka od 220 odigranih poena napravila 60 neiznudjenih greski, onda i ne cudi sto je izgubila mec.
Pa fakticki svaki treci poen se zavrsavao njenom neiznudjenom greskom. Preipostavljam da ju je Aleksandra onako malena potpuno izludela, jer se ne secam da sam vido nekad da neki teniser ili teniserka u 3 seta napravi 60 gresaka.

Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.
Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.

Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.
Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.

realno

pre 9 godina

@Малац
Lepo je kad covek zivi u oblacima, ali ja sam ipak na zemlji.
Ne radi se tu ni o kakvim zivcima.
Te lopte koje Kvitova udara Aleksandra ne moze ni da isprati okom, a kamoli da ih vrati reketom.
Sem toga nema kod Kvitove prebacivanja loptice 20 puta. Ona svoje poene zavrsava iz dva-tri udarca ili vinerom ili eventualnom greskom.
A u stanju je i da napravi 20 greski i da ipak mec dobije sa 6:0 6:0.

To ce na zalost biti jako neravnopravna borba, otprilike kao kad bi na primer neki nas treceligaski fudbalski klub stavili da igra protiv Bajerna ili Barselone.

Iskreno kazem, unapred mi je zao Aleksandre, jer su sanse da osvoji jedan gem u tom mecu ravne nuli.
Zasto sam i napisao da bih voleo da ona taj mec preda bez borbe.
Nije zasluzila da bude ponizena posle ovolike borbe i 5 pobeda na ovom turniru, a upravo to ce joj se desiti ni krivoj ni duznoj.
Surov je to sport.

Wolfgang O.

pre 9 godina

Nisam gledao mec, ali ovaj statisticki podatak govori mnogo: "Aleksandra je imala 21 viner i 30 grešaka, dok je Kiz upisala 40 direktnih poena i 60 neiznuđenih grešaka."

To znaci da je Aleksandri POKLONJENO 15 gemova. Protivnica je imala duplo vise "zaradjenih" poena i izgubila je zahvaljujuci svemirskoj kolicini sopstvenih gresaka.

Moramo biti realni, u tenisu ne pobedjuje uvek bolji, vec cesto manje los, narocito na nivou nizem od vrhunskog.

Pobedi se u zube ne gleda, ovo ce biti sjajan impuls (i teniski i novcani), ali nije lose zadrzati objektivnost i ocekivanja.

xy

pre 9 godina

cestitke aleksandri na pobedi pre svega..ali citajuci komentare ovde imam utisak da vecina nema bas puno veze sa tenisom..sem servisa(koji me je pozitivno iznenadio) ja nista nisam specijalno video u aleksandrinoj igri..svi udarci prosek ili ispodd proseka..medison se ispromasivala za sve pare, tesko da ce isto uraditi kvitova..u svakom slucaju lep rezultat i srecno joj bilo u nastavku, trebace joj :) poz za sve prave ljubitelje tenisa :)

Inat nikad ne donosi uspeh

pre 9 godina

@ "Odlicna zilava, nikad se ne da, Krunicka ima toliko talenta i jos vise INATA da to nije normalno. Iskrene cestitke za odlican rezultat! Vec je uspeh ali guraj, sada je sve moguce! :)"
(Viktor, 28. avgust 2014 23:38)

Jel, a s kim se to ona INATILA? Da se to ne zove, mozda, ZELJA ZA SPORTSKIM NADIGRAVANJEM I POBEDOM?

Mоје мишљење

pre 9 godina

Mislim svaka cast mala.Ovo stvarno niko nije ocekivao, cak ni najveci optimisti.Doduse kad se pogleda cinjenica da je amerikanka od 220 odigranih poena napravila 60 neiznudjenih greski, onda i ne cudi sto je izgubila mec.Pa fakticki svaki treci poen se zavrsavao njenom neiznudjenom greskom. Preipostavljam da ju je Aleksandra onako malena potpuno izludela, jer se ne secam da sam vido nekad da neki teniser ili teniserka u 3 seta napravi 60 gresaka.Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55) У 100 еур да осваја гем.

Goran S.

pre 9 godina

Odgledao sam ceo mec, mala Aleksandra je preslatka, osvojila je simpatije publike i komentatora Eurosporta. Iko je igrala protiv domace teniserke, navijalo se gotovo podjednako i za nju a komentattori Eurosporta vise puta su napominjali da je Beogradjanka, pa i oslovljavali je tako recima " odlican gem za Beogradjanku". Medjutim moram reci da je kruniceva mec dobila srecno Kis je bila neverovatna, fantasticna u razmenama i sam nisam verovao da je Krunic moze dobiti. Ali sta je jos neverovatno, mala krunic, koja je visoka metar i sumska jagoda odrzavala se u mecu zahvaljujuci viner servisima?
Davno sam vec rekao za nju da je ona nova Zastin Enan i ova pobeda stvarno joj moze pomoci i pribaviti potrebno smopouzdanje. Ove godine u prvih 100 a naredne, pa da ne preterujem ali u prvih 20 zasto da ne.

J O K E R

pre 9 godina

SAM0 NAPRED DECO...SMENA GENERACIJE SE PRIMICE...DOK RUKOM O RUKU-ODOSE TRI ZVEZDE SRBIJE,NECE NI NOVCAK,ANA I JELENA IGRATI DOVEKA...PA ZATO NEKA SE SPREME SPRPSKE ZVEZDICE POCNITE DA SE KALITE I PRIPREMATE ZA BUDUCE4 POBEDE!!!SVE NAJBOLJE...

Малац

pre 9 godina

Zaista steta sto za ovu pobedu nije nagradjena nekom laksom protivnicom.
Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.

.....Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.
Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55)

Да,да.....Иначе је Квитова позната као цура челичних живаца....
Лепо рече коментаторка на TSN неки дан кад мала Белис победи Цибулкову,
да деца немају трему кад играју против звезда,него велика имена кад играју против деце.
Желим исто искуство и Александри иако она није дете, бар не по годинама.
Само напред, ништа није немогуће.

Jadna gospoja Persa

pre 9 godina

Da Ana i Jeca imaju duh, srce i borbenost ovog preslatkog zvrka, granica bi im bila nebo.

Odlican mec, bravo i Aleksandri i Medison, a pogoto Aleksandri!

pacimirovic

pre 9 godina

Malo je reci da sam odusevljen ovom pobedom. KO nije gledao mec dosta je propustio, Sjajna igra Alex!
Nazalost ova pobeda ce joj doneti napredak za tek 15 mesta. i u slucaju da Izgubi od Kvitove( nadam se da nece ) bice 131.. jako mali napredak za tako dobar rezultat..

Luna

pre 9 godina

realno,ne s...Eeej,to je GS,zašto da preda?Znaš li koliko igrača uopšte ima priliku da igra na US Openu?Bolje da izadje i bori se,pa makar izgubila 6:0 6:0.

nesalomljivi7

pre 9 godina

Drago mi je ali protiv Kvitove veoma tesko. Ova Amerikanka je pukla psihicki, to se videlo na ekranu, duboki uzdasi svaki put kada treba da servira. Poslednji gem na svoj servis a odlucujuci gem 0-40 za Aleksandru. 3 mec lopte. Samo glava, pred domacom publikom, jednostavno prsla je i nije izdrzala pritisak. Bravo Aleksandra.

Srdjan

pre 9 godina

Aleksandra igra dobro, stvarno dobro, evo dobila je upravo prvi set. Ono sto me posebno iznenadjuje i odusevljava je Aleksandrin servis. Ona ovako niska servira 185km/h, neverovatno. Komentatori na ES su odusevljeni njenim servisom!
Ajde Alex!

Dobro

pre 9 godina

Divan tenis, divan pobeda!
Svaka ti cast, devojko!
Ovakav stav prema mecu, borbenost, glava, tehnika... Sve na nivou jednog Grand Slam-a, a uz malo srece moze da pregura i sledece kolo.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

smb

pre 9 godina

Wow ! Bravo mala ! Ja sam impresionirana.
Koliko je borbena, videli smo još na Fed kupu. Ali stvarno nisam očekivala pobedu, još pred domaćom publikom. Svaka čast za ceo meč, a posebno za treći set.

danix

pre 9 godina

Bravo Aleksandra,bravo,kakav mec,i tezak i vazan i neprocjenjiva pobjeda i trece kolo USO.Ko se nadao ovakvom uspjehu Sandre?
Na najbolji nacin je iskoristila dobar zrijeb,ali ne zaboravimo da je Sandra igrala tri meca u kvalifikacijama,prvo kolo i ovo danas joj je bio peti mec.Dakle,kondiciona i mentalna sprema je tu.
Ova danasnja,najveca pobjeda u njenoj dosadasnjoj karijeri,ce joj sigurno dati vjetar u ledja za jos vece uspjehe.A,konacno je pala i solidna dolarska zarada,najveca do sada i to mi je posebno drago.
Sve cestitke,lijepi nas leptiricu.

navijacica

pre 9 godina

Fantastičan uspeh velikog borca i sitnog devojčurka.Bila je i Žistin Enan gradje kao i Aleksandra,pa joj to nije smetalo da bude najbolja na svetu.Bravo Atomski mrave,oduševila si me!!!!!!!!!

cast svakome, predaja nikome!

pre 9 godina

Bravo za Preslatku Malu Mungoskinju! Brza, neustrasiva, hladnokrvna... A sada na Kvitovu. Izadji i pokazi zube, rezultat mi je u drugom planu!

Smilica

pre 9 godina

zgubila SET ali ce dobiti MEČ.


Napred AlekSandra!!!!
(Smilica, 28. avgust 2014 23:14)

STA SAM REKLA!!!!
Bravo mala UPORNA, ne predaje se i kad gubi!!!!
SVAKA ČAST!!!!

Wllaxy

pre 9 godina

Bravo! Ova pobeda će joj pored velike doze samopouzdanja nadam se doneti i dovoljno bodova da ne mora da igra kvalifikacije na delu turnira što bi trebalo da utiče i na dalje rezultate!
Super je krenulo, samo tako nastavi, mi smo uz tebe!

aleksandra

pre 9 godina

Svaka cast devojcice,koliko si samo hrabro igrala,reci nemam,i terala protivnicu na greske.163 visoka,a servira preko 180,ma alal vera i srecno protiv Kvitove.

Zivi bili, pa videli

pre 9 godina

Auuu! Koliko srce ima ovo nase devojce. Nece se ona tako lako predati ni Kvitovoj! Ej, 145. igracica dobila 28. nositeljku! Stvarno van pameti:)

I Kanadjani prenosili mec - od polovine 2. seta.

Pera

pre 9 godina

"Ni manje ni vise nego pravo na Kvitovu.Voleo bih da Aleksandra preda taj mec bez borbe i da ne dozvoli Kvitovoj da se izivljava nad njom.Prosto ne vidim nacin da Aleksandra osvoji ijedan gem u tom mecu.
(realno, 28. avgust 2014 23:55)"

Realno, "mala" je pobedila Kiz, samo i samo zato sto se nije predala... zasto da se preda... sve je to u njenoj glavi... ume ona dovoljno dobro da udara loptu i trci za njom, ostalo je sve izmedju usiju

my way

pre 9 godina

Браво за Сашку! Сјајна ствар за њену каријеру, сад нек ужива у својој бајци, удари храбро на Квитову и јуриша на врх у наредном периоду!

Viktor

pre 9 godina

Odlicna zilava, nikad se ne da, Krunicka ima toliko talenta i jos vise inata da to nije normalno. Iskrene cestitke za odlican rezultat! Vec je uspeh ali guraj, sada je sve moguce! :)

korba

pre 9 godina

bravo devojko.nervirao sam se ko da je finale,ali me je odusevila njena smirenost kad je bilo najpotrebnije.a sada vamos tamos kvitova.cepaj ih sve!!!

MilojePI

pre 9 godina

Bravoooooo! Kakav uspeh! Kakva igra! Fantasticno!
Mec je bio da srce stane. Ne mogu da opisem koliko sam srecan. Obozavam Aleks i jedva sam cekao neki veci uspeh poput ovog. Bravo! Nadam se da ce u nastavku sezone nastaviti ovako, a sledece jos bolje!
Nazalost, sada sledi Kvitova, koja igra fantasticno. Ne ocekujem nista, ali se nadam da ce uslovi biti teski i vetroviti, jer ce se Aleksandra verovatno mnogo bolje prilagoditi od Petre, pa je mozda i namuci.
Srecno Aleks!

Jana

pre 9 godina

Bravo za pobedu, za odlicnu igru i za psiholosku stabilnost u najvaznijim momentima.Ovo smo dugo cekali.Dosta je bilo tapkanja u mestu vreme je za napredak

PSL

pre 9 godina

Po meni Aleksandra može mnogo samo da se kockice slože a ovakav jdan rezultat može mnogo da pomogne. U svakom slučaju ako Sara Erani može biti u prvih dvadeset zašto to ne bi mogla i Aleksandra. Neko ko igra sa toliko žara i ko je toliko borben mora uspeti i ja verujem da će se što pre naći u prvih sto, a onda je ipak lakše doći do nekih većih turnira.

MilojePI

pre 9 godina

@(Wolfgang O., 29. avgust 2014 09:56)
Nije to pobeda manje loseg, vec je to pobeda inteligencije, spretnosti i brzine nad cistom snagom. Ko je terao Kiz da gresi? Niko! To je njen sitl igre, ona udara lopticu jako, pa samim tim udara puno vinera ali i puno gresaka. Ko je sad njoj kriv sto je ona toliko agresivna?

Sto se tice meca protiv Kvitove ne treba nista da se ocekuje. Naravno, nadam se pobedi, uzasno bih voleo da Aleks napravi jos jedno, jos vece iznenadjenje, ali Kvitova jednostavno igra fantasticno, trenutno je u veoma dobroj formi, agresivna je, ali i smirena, razmilja. Bice uzasno tesko, ali mislim da Aleks moze makar da je namuci da igraju tri seta, ako nista drugo.

Aleksandra.jpg

pre 9 godina

Aleksandra i sama kaze da nije mogla jacinom da se suprostavi Keys, jednostavno zbog telesne gradje. Ali je zato igrala pametno i napadacki. Slala je loptice i levo i desno uz liniju. Protivnica je disala tesko i naravno da je pravila greske, jer koncentracija opada sa padom energije. Zato je Aleksandra izgledala ko sveza ljubicica od pocetka do kraja. Igrala je sve elemente i drop shotove i voleje. Nije se zbunila, niti uplasila ni u jednom momentu. Serva joj je dosta jaka za tako nisku gradju. Sto je najvaznije, serva joj je neverovatno konstantna.
Kvitova ce verovatno pobediti, ali Aleksandra moze ovaj turnir vec sada da imama kao veliku inspiraciju za buduci progres.