Subota, 01.09.2012.

11:22

Raskinuli Šarapova i Vujačić

Ruska teniserka Marija Šarapova raskinula je veridbu sa slovenačkim košarkašem Sašom Vujačićem, potvrdila je u petak.

Izvor: JT

Raskinuli Šarapova i Vujaèiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

Bojan bg

pre 11 godina

Ma kakva Jelena. Ja se ne bih mnogo dvoumio na njegovom mestu kada bih imao priliku da prisvojim Mariju. Vidim da je nekima ta Jelena izgleda simpatična, ali ja iskreno ne vidim ništa zanimljivo kod nje.

Dermendziev

pre 11 godina

Finale dostojno finalu po igri i po rezultatu.Sve cestitke Sereni na pobedu,ni manje i Vikulji na prikazanoj igri,lavlje srce pa i suzama,njene nade se bile velike,kao i lavlje srce.

Kvalitetnija i iskusnija pobedila je talentovanu i mladju.Vika nema za cime da zali,izgubil je od jedne od najboljih igracica iz TOPA 5 u dosadasnjoj istoriji zenskog tenisa.Naprotiv,izkoracila je korak napred sto se tice ukupnog o.g. rezultata,a vise koraka sto se tice predhodnih rezultata USO.

Utisak je,da je Vika ovaj mec odigrala sa manje grca(izuzev kljucnog i fatalnog desetog gema treceg seta na svom servis gemu,kada je ruka odkazala,a srce zadrhtalo),nego li predhodna dva meca.Ovoga puta videli smo njenu bolju i raznovrstniju igru,rezultatsku nedovoljnu za konacan trijumf.

Sto se tice Serene bila je bezpredelno koncetrisana,cak i kad je gubila,kada je bila malte ne na rubu provalije pred sto se blizio deseti gem trecega seta,ovoga finala.Ali Serena retko gubi finalne meceve,uvek uz promisljenu igru, nalazi snagu dajuci i poslednji atom te sngea do konacnog cillja.Zato je i veliki sampion,jedan od najveci u istoriji.

Pre meca malo sam verovao u Vikinu pobedu,a puno verovao u njenu dobru igru,dodstojno finle,unatoc armiji navijaca koji su iz ovih ili onih razloga videli njenu katastrofu.

Devojkama velika hvala za prikazanu do kraja neizvestnu borbu,a cenjenim komentatorima

pozdrav!

Posebno priznanje i zahvalnost devojci sa linkom @Jova na predivnom i nepristrastnom komentaru.

Zoran

pre 11 godina

Moram da vas razočaram i kažem da od toga Novak-Šarapova nema ništa. Evo sinoć mi Marija poslala zahtev na Fejsbuku i lajkovala tamo neke slike, tako da ono... Mislim da joj se sviđam.

Nebojsa

pre 11 godina

Masha nigde nije rekla da Sasu jos uvek ludo voli. Ona samo misli da jos uvek imaju veliko postovanje (respect) jedno prema drugome i da bi volela da ostanu prijatelji posle raskida. Takodje je rekla, da ne voli da prica o privatnim stvarima i da nikad nije niti ce ubuduce da objavljuje kada bude bila u vezi sa nekim. Evo integralne verzije i Novak se nigde ne pominje, mada je na mnogim video i slikama na njenom FB site-u.
"I have never really been the person to announce things. I never announced when we were together or never announced that we were engaged. I never have in any of my previous relationships, as well. It's not really the type of person that I am or the way I like to go about things. I'm not an announcer, you know."

"It was obviously a challenging decision from both of our ends. Yeah, it was a really nice period of time for both of us, but, you know, our career schedules just made it extremely difficult to see each other with the traveling, and especially his career move to Turkey. You know, the playing there was a little bit different in terms of he wasn't able to travel much. He wasn't home one time during the ten months that he was in Turkey, so that made it extremely difficult. Yeah, but we have a tremendous amount of respect for each other. Still would love to call him as a friend. Yeah, we spent really great years together."

Marija Š.

pre 11 godina

(Pantagruel, 1. septembar 2012 17:10)
Jesu,jesu...Bili su to Jimmy Conors i Chris Evert,oboje broj 1,oboje su iste(1974)godine osvojili Wimbledon,čak su i povremeno igrali u mix-dublu.Bili su pred vjenčanjem ali negdje je puklo...

Miki

pre 11 godina

Vidim svi imaju neke teorije pa da i ja postavim svoju. Evo, sumnjivo mi je to sto je otprilike u isto vreme Ana raskinula sa Skotom kao i Marija sa Sasom. Meni se cini da ima necega izmedju njih dve, ovo je 21. vek. A i ne sumnjam da se obe nalaze u poligamijskoj vezi sa Noletom. A netrpeljivost izmedju Ivanoviceve i Jankoviceve postoji iz razloga sto je ova prva preotela Novaka jos dok su bili tinejdzeri pa je Jelena trazila utehu u Mariji koja se kasnije smuvala sa Skotom koji je bio u vezi sa Verdaskom koji je opet bio sa Anom, pa je u pricu usla Wozniacki koja se kasnije muvala i sa Noletom pa je nasla ovog golfera koji je takodje Skotov bivsi.
E otprilike ovako meni izgledaju vasi komentari :))

Toni

pre 11 godina

O cemu vi to pricate?Nole samo po vama treba da namigne i Marija je u njegovom zagrljaju!Proslo je prilicno vremena kada ste pisali i govorili kako je Nole vidjen sa Marijom na zadnjem sjedistu automobila.Marija je bila i jos sama kaze da je ostala zaljubljena u Vujacica.Vi govorite da vam je zao Jelene i ako jos nikada Nole nije doveo u pitanje svoju ljubav i postovanje koje ima prema Jeleni.

Bez ikakve Noletove uloge vi od njega pravite "Cudo tenisko" a sada i ljubavnika kojemu sve zene svijete pa i Marija stoje na raspolaganju a na njemu je samo da izabere.

Ostavite Noleta da se bavi onim sto najbolje zna i gdje ima mnogo uspjeha i sansi za razvj.NEKA IGRA TENIS I VOLI I DALJE SVOJU JELENU!!!!!

Pozdrav
Toni!!MMC6B8K

igne

pre 11 godina

Jelena je pravi slatkis, nasmejana uvek, bilo bi mi zao da je zameni za Mariju... Jeste Sarapova atrakcija ali... Kada gledam Jelenu u Novakovoj lozi kako prozivljava svaki njegov poen vidi se koliko joj Novak znaci, vidi se da ga voli, a ne kao ona Tipsareviceva, spricer bi se smrzo pored nje... Ja se nadam da ce ljubav Jelene pobediti Marijinu atrakciju, sve te pare i reklame :)

bojan

pre 11 godina

bolja je jelena sta vam je
da marija nije poznata tenisacica sta mislite koliko momaka bi je uz dosta bolju ribu pogledalo?
rijetko ko...

Ona sija burazeru!

pre 11 godina

Ma Ana je ubedljivo najlepsa i najbolja cura od svih na WTA touru. Pogledajte samo konferencije za stampu posle meceva na US Open site-u, kad je vecina njih bez sminke (Ana nestavlja make-up ni za meceve), pa ce vam valjda sve biti jasno.

Masha je samo zgodna, ali Ana sija!

king

pre 11 godina

Pravo da vam kazem i ni su bili jedno za drugo,al ako je Novak ne ozeni niko nece.Ne znam i Jelena je lepa al po Novaku se vidi da je drugaciji kad je sa Sharapovom...

Шта је вама?

pre 11 godina

@(Lazarenko, 1. septembar 2012 18:05) и већина осталих:

Значи, од једне лепе, образоване, елегантне и лепо васпитане Српкиње Јелене априори је боља једна Рускиња која свој живот живи као Американка. Можда Маша и јесте боља од Јелене али ми овакво ложење није јасно. Ко зна каква је која у стварности. Заиста не разумем већину овде. Aјд’ да Новак нема девојку па још некако, али овако, Маша је слободна па ко шљиви нашу Јелену. Шта рећи...

njofra

pre 11 godina

Da Janko nije ozenjen, rekao bih "It's Tipsy time!" Ovako Novak ima neke sanse.
(realno, 1. septembar 2012 12:03)


Je l' ti to ozbiljno ili si pokusao biti dugovit?

ristiko

pre 11 godina

znam da ću dobiti bruku minusa ,ali moje mišljenje je da je Jelena puno bolja riba od Šarapove... nije mi samo jasno zašto se toliko ložite na tu Šarapovu kada nije ništa posebno ... PFC

Ne bi valjalo!

pre 11 godina

Napisa neko da su se Grafova i Agasi "spojili" nakon zavrsetka karijere, tako da njihova ljubav nije smetala njihovim karijerama. A kad bi se Sarapova i Djokovic vidjali, ako bi postali par? Na turnirima jedino - i umesto da se koncentrisu na igru, oni bi vodili ljubav? Mogli bi onda da se pozdrave sa vrhunskim rezultatima! To je nepisano pravilo u vrhunskom sportu: nista ne sme da te ometa na putu do najvisih rezultata! Zato igraci radije povedu sa sobom na turnir svoju sekretaricu i zenu (Mirku), svoju "obicnu" devojku (Jelenu), koje ih podrzavaju, a nimalo ih ne dekoncentrisu! Ili mozda neko misli da bi Novak mogao da bude vrhunski u oba "sporta", istovremeno?!

????

pre 11 godina

Bože ljudi kakve gluposti govorite, pa Nole ima Jelenu, i bezbroj puta je rekao i pokazao koliko je voli i da mu je ona najveća podrška i snaga u životu!!!

Lazarenko

pre 11 godina

Шта је вама људи? Па Новак има Јелену!
(А наћи ћемо неког и за Машу, 1. septembar 2012 13:42)

Pa i Maša je imala Sašu (ovo skoro da se rimuje), pa više nema.

Sad se vidi sad se zna ko se kome dopada!

pre 11 godina

Ova vest objasnjava Noletove "privatne probleme".
Za par meseci cemo procitati da su Nole i Sarapova zajedno. Masala! :)

Pantagruel

pre 11 godina

Ако се ово двоје заиста зближе или већ јесу, па само признају за јавност већ неко време прикривану везу, биће то права сензација за медије, а магнет за таблоиде, Холивуд и спонзоре. Изузев брака Агаси-граф, није ми познато да су икада светски рекети број један у мушкој и женској конкуренцији чинили љубавни пар. А колико се сећам, Агаси и Штефи су ушли у тај однос тек по окончању такмичарске каријере. Ово двоје, ем што су врло активни, ем још увек имају шансе да поново заседну на врх светске листе, ем играју са рекетима једне исте компаније која им је спонзор (Head) и која не би могла да замисли бољу рекламну кампању за себе од тога да међу својим ексклузивним промотерима истовремено има најбоље рангираног тенисера и тенисерку који су уједно и љубавни пар. Говоримо о огромном новцу, не занемарујући ни емоције чије прусуство ми изгледа прилично видљиво код обоје.

Dermendziev

pre 11 godina

"Pošto je Vujačić prošle godine prihvatio ponudu Anadolu Efesa, on i Marija su provodili malo vremena zajedno, a ruska teniserka je rekla da su raskinuli krajem proleća. Od tada, Šarapova je osvojila titule u Štutgartu, Rimu i na Rolan Garosu, kao i olimpijsko srebro".

Koliko znam izvori bliski Sarapovoj tvrdili su da je upravo Sasa vratio Mariju tenisu.

pozdrav!

darko

pre 11 godina

evo ga! sve se slozilo! novak u poslednje vreme igra bez koncentracije, nesto ga muci, jelene nema u lozi, marija prekinula sa sasom...snimaju se reklamice...samo ne znam kad ce da nas obraduju i da nam kazu ono sto mi vec nagadjamo i prizeljkujemo?

Miki

pre 11 godina

Vidim svi imaju neke teorije pa da i ja postavim svoju. Evo, sumnjivo mi je to sto je otprilike u isto vreme Ana raskinula sa Skotom kao i Marija sa Sasom. Meni se cini da ima necega izmedju njih dve, ovo je 21. vek. A i ne sumnjam da se obe nalaze u poligamijskoj vezi sa Noletom. A netrpeljivost izmedju Ivanoviceve i Jankoviceve postoji iz razloga sto je ova prva preotela Novaka jos dok su bili tinejdzeri pa je Jelena trazila utehu u Mariji koja se kasnije smuvala sa Skotom koji je bio u vezi sa Verdaskom koji je opet bio sa Anom, pa je u pricu usla Wozniacki koja se kasnije muvala i sa Noletom pa je nasla ovog golfera koji je takodje Skotov bivsi.
E otprilike ovako meni izgledaju vasi komentari :))

darko

pre 11 godina

evo ga! sve se slozilo! novak u poslednje vreme igra bez koncentracije, nesto ga muci, jelene nema u lozi, marija prekinula sa sasom...snimaju se reklamice...samo ne znam kad ce da nas obraduju i da nam kazu ono sto mi vec nagadjamo i prizeljkujemo?

Lazarenko

pre 11 godina

Шта је вама људи? Па Новак има Јелену!
(А наћи ћемо неког и за Машу, 1. septembar 2012 13:42)

Pa i Maša je imala Sašu (ovo skoro da se rimuje), pa više nema.

Zoran

pre 11 godina

Moram da vas razočaram i kažem da od toga Novak-Šarapova nema ništa. Evo sinoć mi Marija poslala zahtev na Fejsbuku i lajkovala tamo neke slike, tako da ono... Mislim da joj se sviđam.

Шта је вама?

pre 11 godina

@(Lazarenko, 1. septembar 2012 18:05) и већина осталих:

Значи, од једне лепе, образоване, елегантне и лепо васпитане Српкиње Јелене априори је боља једна Рускиња која свој живот живи као Американка. Можда Маша и јесте боља од Јелене али ми овакво ложење није јасно. Ко зна каква је која у стварности. Заиста не разумем већину овде. Aјд’ да Новак нема девојку па још некако, али овако, Маша је слободна па ко шљиви нашу Јелену. Шта рећи...

ristiko

pre 11 godina

znam da ću dobiti bruku minusa ,ali moje mišljenje je da je Jelena puno bolja riba od Šarapove... nije mi samo jasno zašto se toliko ložite na tu Šarapovu kada nije ništa posebno ... PFC

Pantagruel

pre 11 godina

Ако се ово двоје заиста зближе или већ јесу, па само признају за јавност већ неко време прикривану везу, биће то права сензација за медије, а магнет за таблоиде, Холивуд и спонзоре. Изузев брака Агаси-граф, није ми познато да су икада светски рекети број један у мушкој и женској конкуренцији чинили љубавни пар. А колико се сећам, Агаси и Штефи су ушли у тај однос тек по окончању такмичарске каријере. Ово двоје, ем што су врло активни, ем још увек имају шансе да поново заседну на врх светске листе, ем играју са рекетима једне исте компаније која им је спонзор (Head) и која не би могла да замисли бољу рекламну кампању за себе од тога да међу својим ексклузивним промотерима истовремено има најбоље рангираног тенисера и тенисерку који су уједно и љубавни пар. Говоримо о огромном новцу, не занемарујући ни емоције чије прусуство ми изгледа прилично видљиво код обоје.

Ne bi valjalo!

pre 11 godina

Napisa neko da su se Grafova i Agasi "spojili" nakon zavrsetka karijere, tako da njihova ljubav nije smetala njihovim karijerama. A kad bi se Sarapova i Djokovic vidjali, ako bi postali par? Na turnirima jedino - i umesto da se koncentrisu na igru, oni bi vodili ljubav? Mogli bi onda da se pozdrave sa vrhunskim rezultatima! To je nepisano pravilo u vrhunskom sportu: nista ne sme da te ometa na putu do najvisih rezultata! Zato igraci radije povedu sa sobom na turnir svoju sekretaricu i zenu (Mirku), svoju "obicnu" devojku (Jelenu), koje ih podrzavaju, a nimalo ih ne dekoncentrisu! Ili mozda neko misli da bi Novak mogao da bude vrhunski u oba "sporta", istovremeno?!

Sad se vidi sad se zna ko se kome dopada!

pre 11 godina

Ova vest objasnjava Noletove "privatne probleme".
Za par meseci cemo procitati da su Nole i Sarapova zajedno. Masala! :)

Ona sija burazeru!

pre 11 godina

Ma Ana je ubedljivo najlepsa i najbolja cura od svih na WTA touru. Pogledajte samo konferencije za stampu posle meceva na US Open site-u, kad je vecina njih bez sminke (Ana nestavlja make-up ni za meceve), pa ce vam valjda sve biti jasno.

Masha je samo zgodna, ali Ana sija!

Dermendziev

pre 11 godina

"Pošto je Vujačić prošle godine prihvatio ponudu Anadolu Efesa, on i Marija su provodili malo vremena zajedno, a ruska teniserka je rekla da su raskinuli krajem proleća. Od tada, Šarapova je osvojila titule u Štutgartu, Rimu i na Rolan Garosu, kao i olimpijsko srebro".

Koliko znam izvori bliski Sarapovoj tvrdili su da je upravo Sasa vratio Mariju tenisu.

pozdrav!

igne

pre 11 godina

Jelena je pravi slatkis, nasmejana uvek, bilo bi mi zao da je zameni za Mariju... Jeste Sarapova atrakcija ali... Kada gledam Jelenu u Novakovoj lozi kako prozivljava svaki njegov poen vidi se koliko joj Novak znaci, vidi se da ga voli, a ne kao ona Tipsareviceva, spricer bi se smrzo pored nje... Ja se nadam da ce ljubav Jelene pobediti Marijinu atrakciju, sve te pare i reklame :)

????

pre 11 godina

Bože ljudi kakve gluposti govorite, pa Nole ima Jelenu, i bezbroj puta je rekao i pokazao koliko je voli i da mu je ona najveća podrška i snaga u životu!!!

Toni

pre 11 godina

O cemu vi to pricate?Nole samo po vama treba da namigne i Marija je u njegovom zagrljaju!Proslo je prilicno vremena kada ste pisali i govorili kako je Nole vidjen sa Marijom na zadnjem sjedistu automobila.Marija je bila i jos sama kaze da je ostala zaljubljena u Vujacica.Vi govorite da vam je zao Jelene i ako jos nikada Nole nije doveo u pitanje svoju ljubav i postovanje koje ima prema Jeleni.

Bez ikakve Noletove uloge vi od njega pravite "Cudo tenisko" a sada i ljubavnika kojemu sve zene svijete pa i Marija stoje na raspolaganju a na njemu je samo da izabere.

Ostavite Noleta da se bavi onim sto najbolje zna i gdje ima mnogo uspjeha i sansi za razvj.NEKA IGRA TENIS I VOLI I DALJE SVOJU JELENU!!!!!

Pozdrav
Toni!!MMC6B8K

njofra

pre 11 godina

Da Janko nije ozenjen, rekao bih "It's Tipsy time!" Ovako Novak ima neke sanse.
(realno, 1. septembar 2012 12:03)


Je l' ti to ozbiljno ili si pokusao biti dugovit?

Marija Š.

pre 11 godina

(Pantagruel, 1. septembar 2012 17:10)
Jesu,jesu...Bili su to Jimmy Conors i Chris Evert,oboje broj 1,oboje su iste(1974)godine osvojili Wimbledon,čak su i povremeno igrali u mix-dublu.Bili su pred vjenčanjem ali negdje je puklo...

king

pre 11 godina

Pravo da vam kazem i ni su bili jedno za drugo,al ako je Novak ne ozeni niko nece.Ne znam i Jelena je lepa al po Novaku se vidi da je drugaciji kad je sa Sharapovom...

bojan

pre 11 godina

bolja je jelena sta vam je
da marija nije poznata tenisacica sta mislite koliko momaka bi je uz dosta bolju ribu pogledalo?
rijetko ko...

Nebojsa

pre 11 godina

Masha nigde nije rekla da Sasu jos uvek ludo voli. Ona samo misli da jos uvek imaju veliko postovanje (respect) jedno prema drugome i da bi volela da ostanu prijatelji posle raskida. Takodje je rekla, da ne voli da prica o privatnim stvarima i da nikad nije niti ce ubuduce da objavljuje kada bude bila u vezi sa nekim. Evo integralne verzije i Novak se nigde ne pominje, mada je na mnogim video i slikama na njenom FB site-u.
"I have never really been the person to announce things. I never announced when we were together or never announced that we were engaged. I never have in any of my previous relationships, as well. It's not really the type of person that I am or the way I like to go about things. I'm not an announcer, you know."

"It was obviously a challenging decision from both of our ends. Yeah, it was a really nice period of time for both of us, but, you know, our career schedules just made it extremely difficult to see each other with the traveling, and especially his career move to Turkey. You know, the playing there was a little bit different in terms of he wasn't able to travel much. He wasn't home one time during the ten months that he was in Turkey, so that made it extremely difficult. Yeah, but we have a tremendous amount of respect for each other. Still would love to call him as a friend. Yeah, we spent really great years together."

Dermendziev

pre 11 godina

Finale dostojno finalu po igri i po rezultatu.Sve cestitke Sereni na pobedu,ni manje i Vikulji na prikazanoj igri,lavlje srce pa i suzama,njene nade se bile velike,kao i lavlje srce.

Kvalitetnija i iskusnija pobedila je talentovanu i mladju.Vika nema za cime da zali,izgubil je od jedne od najboljih igracica iz TOPA 5 u dosadasnjoj istoriji zenskog tenisa.Naprotiv,izkoracila je korak napred sto se tice ukupnog o.g. rezultata,a vise koraka sto se tice predhodnih rezultata USO.

Utisak je,da je Vika ovaj mec odigrala sa manje grca(izuzev kljucnog i fatalnog desetog gema treceg seta na svom servis gemu,kada je ruka odkazala,a srce zadrhtalo),nego li predhodna dva meca.Ovoga puta videli smo njenu bolju i raznovrstniju igru,rezultatsku nedovoljnu za konacan trijumf.

Sto se tice Serene bila je bezpredelno koncetrisana,cak i kad je gubila,kada je bila malte ne na rubu provalije pred sto se blizio deseti gem trecega seta,ovoga finala.Ali Serena retko gubi finalne meceve,uvek uz promisljenu igru, nalazi snagu dajuci i poslednji atom te sngea do konacnog cillja.Zato je i veliki sampion,jedan od najveci u istoriji.

Pre meca malo sam verovao u Vikinu pobedu,a puno verovao u njenu dobru igru,dodstojno finle,unatoc armiji navijaca koji su iz ovih ili onih razloga videli njenu katastrofu.

Devojkama velika hvala za prikazanu do kraja neizvestnu borbu,a cenjenim komentatorima

pozdrav!

Posebno priznanje i zahvalnost devojci sa linkom @Jova na predivnom i nepristrastnom komentaru.

Bojan bg

pre 11 godina

Ma kakva Jelena. Ja se ne bih mnogo dvoumio na njegovom mestu kada bih imao priliku da prisvojim Mariju. Vidim da je nekima ta Jelena izgleda simpatična, ali ja iskreno ne vidim ništa zanimljivo kod nje.

ristiko

pre 11 godina

znam da ću dobiti bruku minusa ,ali moje mišljenje je da je Jelena puno bolja riba od Šarapove... nije mi samo jasno zašto se toliko ložite na tu Šarapovu kada nije ništa posebno ... PFC

darko

pre 11 godina

evo ga! sve se slozilo! novak u poslednje vreme igra bez koncentracije, nesto ga muci, jelene nema u lozi, marija prekinula sa sasom...snimaju se reklamice...samo ne znam kad ce da nas obraduju i da nam kazu ono sto mi vec nagadjamo i prizeljkujemo?

bojan

pre 11 godina

bolja je jelena sta vam je
da marija nije poznata tenisacica sta mislite koliko momaka bi je uz dosta bolju ribu pogledalo?
rijetko ko...

????

pre 11 godina

Bože ljudi kakve gluposti govorite, pa Nole ima Jelenu, i bezbroj puta je rekao i pokazao koliko je voli i da mu je ona najveća podrška i snaga u životu!!!

igne

pre 11 godina

Jelena je pravi slatkis, nasmejana uvek, bilo bi mi zao da je zameni za Mariju... Jeste Sarapova atrakcija ali... Kada gledam Jelenu u Novakovoj lozi kako prozivljava svaki njegov poen vidi se koliko joj Novak znaci, vidi se da ga voli, a ne kao ona Tipsareviceva, spricer bi se smrzo pored nje... Ja se nadam da ce ljubav Jelene pobediti Marijinu atrakciju, sve te pare i reklame :)

Sad se vidi sad se zna ko se kome dopada!

pre 11 godina

Ova vest objasnjava Noletove "privatne probleme".
Za par meseci cemo procitati da su Nole i Sarapova zajedno. Masala! :)

Шта је вама?

pre 11 godina

@(Lazarenko, 1. septembar 2012 18:05) и већина осталих:

Значи, од једне лепе, образоване, елегантне и лепо васпитане Српкиње Јелене априори је боља једна Рускиња која свој живот живи као Американка. Можда Маша и јесте боља од Јелене али ми овакво ложење није јасно. Ко зна каква је која у стварности. Заиста не разумем већину овде. Aјд’ да Новак нема девојку па још некако, али овако, Маша је слободна па ко шљиви нашу Јелену. Шта рећи...

Ona sija burazeru!

pre 11 godina

Ma Ana je ubedljivo najlepsa i najbolja cura od svih na WTA touru. Pogledajte samo konferencije za stampu posle meceva na US Open site-u, kad je vecina njih bez sminke (Ana nestavlja make-up ni za meceve), pa ce vam valjda sve biti jasno.

Masha je samo zgodna, ali Ana sija!

njofra

pre 11 godina

Da Janko nije ozenjen, rekao bih "It's Tipsy time!" Ovako Novak ima neke sanse.
(realno, 1. septembar 2012 12:03)


Je l' ti to ozbiljno ili si pokusao biti dugovit?

king

pre 11 godina

Pravo da vam kazem i ni su bili jedno za drugo,al ako je Novak ne ozeni niko nece.Ne znam i Jelena je lepa al po Novaku se vidi da je drugaciji kad je sa Sharapovom...

Pantagruel

pre 11 godina

Ако се ово двоје заиста зближе или већ јесу, па само признају за јавност већ неко време прикривану везу, биће то права сензација за медије, а магнет за таблоиде, Холивуд и спонзоре. Изузев брака Агаси-граф, није ми познато да су икада светски рекети број један у мушкој и женској конкуренцији чинили љубавни пар. А колико се сећам, Агаси и Штефи су ушли у тај однос тек по окончању такмичарске каријере. Ово двоје, ем што су врло активни, ем још увек имају шансе да поново заседну на врх светске листе, ем играју са рекетима једне исте компаније која им је спонзор (Head) и која не би могла да замисли бољу рекламну кампању за себе од тога да међу својим ексклузивним промотерима истовремено има најбоље рангираног тенисера и тенисерку који су уједно и љубавни пар. Говоримо о огромном новцу, не занемарујући ни емоције чије прусуство ми изгледа прилично видљиво код обоје.

Lazarenko

pre 11 godina

Шта је вама људи? Па Новак има Јелену!
(А наћи ћемо неког и за Машу, 1. septembar 2012 13:42)

Pa i Maša je imala Sašu (ovo skoro da se rimuje), pa više nema.

Toni

pre 11 godina

O cemu vi to pricate?Nole samo po vama treba da namigne i Marija je u njegovom zagrljaju!Proslo je prilicno vremena kada ste pisali i govorili kako je Nole vidjen sa Marijom na zadnjem sjedistu automobila.Marija je bila i jos sama kaze da je ostala zaljubljena u Vujacica.Vi govorite da vam je zao Jelene i ako jos nikada Nole nije doveo u pitanje svoju ljubav i postovanje koje ima prema Jeleni.

Bez ikakve Noletove uloge vi od njega pravite "Cudo tenisko" a sada i ljubavnika kojemu sve zene svijete pa i Marija stoje na raspolaganju a na njemu je samo da izabere.

Ostavite Noleta da se bavi onim sto najbolje zna i gdje ima mnogo uspjeha i sansi za razvj.NEKA IGRA TENIS I VOLI I DALJE SVOJU JELENU!!!!!

Pozdrav
Toni!!MMC6B8K

Miki

pre 11 godina

Vidim svi imaju neke teorije pa da i ja postavim svoju. Evo, sumnjivo mi je to sto je otprilike u isto vreme Ana raskinula sa Skotom kao i Marija sa Sasom. Meni se cini da ima necega izmedju njih dve, ovo je 21. vek. A i ne sumnjam da se obe nalaze u poligamijskoj vezi sa Noletom. A netrpeljivost izmedju Ivanoviceve i Jankoviceve postoji iz razloga sto je ova prva preotela Novaka jos dok su bili tinejdzeri pa je Jelena trazila utehu u Mariji koja se kasnije smuvala sa Skotom koji je bio u vezi sa Verdaskom koji je opet bio sa Anom, pa je u pricu usla Wozniacki koja se kasnije muvala i sa Noletom pa je nasla ovog golfera koji je takodje Skotov bivsi.
E otprilike ovako meni izgledaju vasi komentari :))

Dermendziev

pre 11 godina

"Pošto je Vujačić prošle godine prihvatio ponudu Anadolu Efesa, on i Marija su provodili malo vremena zajedno, a ruska teniserka je rekla da su raskinuli krajem proleća. Od tada, Šarapova je osvojila titule u Štutgartu, Rimu i na Rolan Garosu, kao i olimpijsko srebro".

Koliko znam izvori bliski Sarapovoj tvrdili su da je upravo Sasa vratio Mariju tenisu.

pozdrav!

Ne bi valjalo!

pre 11 godina

Napisa neko da su se Grafova i Agasi "spojili" nakon zavrsetka karijere, tako da njihova ljubav nije smetala njihovim karijerama. A kad bi se Sarapova i Djokovic vidjali, ako bi postali par? Na turnirima jedino - i umesto da se koncentrisu na igru, oni bi vodili ljubav? Mogli bi onda da se pozdrave sa vrhunskim rezultatima! To je nepisano pravilo u vrhunskom sportu: nista ne sme da te ometa na putu do najvisih rezultata! Zato igraci radije povedu sa sobom na turnir svoju sekretaricu i zenu (Mirku), svoju "obicnu" devojku (Jelenu), koje ih podrzavaju, a nimalo ih ne dekoncentrisu! Ili mozda neko misli da bi Novak mogao da bude vrhunski u oba "sporta", istovremeno?!

Nebojsa

pre 11 godina

Masha nigde nije rekla da Sasu jos uvek ludo voli. Ona samo misli da jos uvek imaju veliko postovanje (respect) jedno prema drugome i da bi volela da ostanu prijatelji posle raskida. Takodje je rekla, da ne voli da prica o privatnim stvarima i da nikad nije niti ce ubuduce da objavljuje kada bude bila u vezi sa nekim. Evo integralne verzije i Novak se nigde ne pominje, mada je na mnogim video i slikama na njenom FB site-u.
"I have never really been the person to announce things. I never announced when we were together or never announced that we were engaged. I never have in any of my previous relationships, as well. It's not really the type of person that I am or the way I like to go about things. I'm not an announcer, you know."

"It was obviously a challenging decision from both of our ends. Yeah, it was a really nice period of time for both of us, but, you know, our career schedules just made it extremely difficult to see each other with the traveling, and especially his career move to Turkey. You know, the playing there was a little bit different in terms of he wasn't able to travel much. He wasn't home one time during the ten months that he was in Turkey, so that made it extremely difficult. Yeah, but we have a tremendous amount of respect for each other. Still would love to call him as a friend. Yeah, we spent really great years together."

Dermendziev

pre 11 godina

Finale dostojno finalu po igri i po rezultatu.Sve cestitke Sereni na pobedu,ni manje i Vikulji na prikazanoj igri,lavlje srce pa i suzama,njene nade se bile velike,kao i lavlje srce.

Kvalitetnija i iskusnija pobedila je talentovanu i mladju.Vika nema za cime da zali,izgubil je od jedne od najboljih igracica iz TOPA 5 u dosadasnjoj istoriji zenskog tenisa.Naprotiv,izkoracila je korak napred sto se tice ukupnog o.g. rezultata,a vise koraka sto se tice predhodnih rezultata USO.

Utisak je,da je Vika ovaj mec odigrala sa manje grca(izuzev kljucnog i fatalnog desetog gema treceg seta na svom servis gemu,kada je ruka odkazala,a srce zadrhtalo),nego li predhodna dva meca.Ovoga puta videli smo njenu bolju i raznovrstniju igru,rezultatsku nedovoljnu za konacan trijumf.

Sto se tice Serene bila je bezpredelno koncetrisana,cak i kad je gubila,kada je bila malte ne na rubu provalije pred sto se blizio deseti gem trecega seta,ovoga finala.Ali Serena retko gubi finalne meceve,uvek uz promisljenu igru, nalazi snagu dajuci i poslednji atom te sngea do konacnog cillja.Zato je i veliki sampion,jedan od najveci u istoriji.

Pre meca malo sam verovao u Vikinu pobedu,a puno verovao u njenu dobru igru,dodstojno finle,unatoc armiji navijaca koji su iz ovih ili onih razloga videli njenu katastrofu.

Devojkama velika hvala za prikazanu do kraja neizvestnu borbu,a cenjenim komentatorima

pozdrav!

Posebno priznanje i zahvalnost devojci sa linkom @Jova na predivnom i nepristrastnom komentaru.

Zoran

pre 11 godina

Moram da vas razočaram i kažem da od toga Novak-Šarapova nema ništa. Evo sinoć mi Marija poslala zahtev na Fejsbuku i lajkovala tamo neke slike, tako da ono... Mislim da joj se sviđam.

Marija Š.

pre 11 godina

(Pantagruel, 1. septembar 2012 17:10)
Jesu,jesu...Bili su to Jimmy Conors i Chris Evert,oboje broj 1,oboje su iste(1974)godine osvojili Wimbledon,čak su i povremeno igrali u mix-dublu.Bili su pred vjenčanjem ali negdje je puklo...

Bojan bg

pre 11 godina

Ma kakva Jelena. Ja se ne bih mnogo dvoumio na njegovom mestu kada bih imao priliku da prisvojim Mariju. Vidim da je nekima ta Jelena izgleda simpatična, ali ja iskreno ne vidim ništa zanimljivo kod nje.