Ivanovićeva: Neću živeti u Srbiji

Srpska teniserka Ana Ivanović otkrila je u razgovoru sa medijima u Karlsbadu, gde igra ove nedelje, da ne planira da živi u Srbiji kad se povuče.

Podeli

„Volim plaže i volela bih da živim negde u takvom okruženju. Verovatno ću živeti van Srbije, ali nikad se ne zna. Ne verujem da ću imati previše slobodnog vremena, jer volim stalno nešto da radim. Nadam se i da ću se više uključivati u programe UNICEF, i pomagati deci“, rekla je Ivanovićeva.

Ivanovićeva je, međutim, istakla da voli Beograd i da ga posećuje kada god ima vremena, ali da zbog obaveza nije u prilici da to često radi.

Ne idem često kući, možda dva ili tri puta godišnje. Zaista mi nedostaju porodica i prijatelji. Nije lako, ali uvek nešto morate da žrtvujete. Opet, otac i majka često putuju sa mnom na turnire i pružaju mi podršku, i to mi mnogo znači“, naglasila je Ivanovićeva.

Srpska teniserka jasno ističe šta joj je cilj do kraja ove sezone, a to je povratak među najboljih deset na svetu. Trenutno je 17. na WTA listi.

Cilj ove sezone mi je da izborim plasman na završni turnir u Istanbulu. Znam da moram dosta da se probijem na listi da bih to i ostvarila“, istakla je Ivanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.