Janko kroz kvalifikacije do Pariza

Izvor: IL

Nedelja, 29.10.2006.

14:28

Default images

Janko Tipsarević, kako se bliži kraj godine, igra u sve boljoj formi. Niz odličnih rezultata nastavio je i tokom kvalifikacija za turnir iz Masters serije u Parizu, BNP Paribas, gde se posle dve pobede u kvalifikacijama izborio za učešće u glavnom žrebu turnira vrednog više od dva miliona evra.

Janko je u 1. kolu pobedio Francuza Tjerija Asjona, 197. igrača na svetu, u dva seta – 7:6(4), 6:3, da bi u nedelju u finalu kvalifikacija nadigrao švajcarskog veterana Žorža Bastla (157), posle velike borbe, rezultatom 2:1, po setovima 7:6(5), 4:6, 6:1. Meč je trajao više od dva sata.

Pored Tipsarevića, na turniru koji se igra na tarafleksu u dvorani "Bersi", učestvovaće i Novak Đoković, koji je postavljen za 12. nosioca. U prvom kolu je slobodan, a u drugom će igrati protiv boljeg iz duela Šveđanina Robina Soderlinga i Pol-Anrija Matjea iz Francuske.

U konkurenciji dublova, Nenad Zimonjić, zajedno sa Fabrisom Santorom, igra proitv australijsko-zimbabveanske kombinacije Pola Henlija i Kevina Ulijeta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: